mkp Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 On 28/03/2024 at 10:31, Psycho_Warhead said: Δεν γίνεται τίποτα για τα stutters. Μόνο lock στα 30FPS για να μην είναι τόσο αισθητά. Εγώ θυμάμαι τα είχα σχεδόν εξαλείψει τα stutters, άπλα πρέπει να διαγραφείς το περιεχόμενο του φακέλου Cache κάθε φορά πριν ξεκινήσεις το game. "C:\Users\USERNAME\Documents\Dead Space (2023)\cache" Επίσης το είχα και κλειδωμένο στα 120 fps
Πέτρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Πώς και δεν έχει βγει κανένα mod σε στυλ SW? Μέχρι τώρα, μόλις συνήθισα το χειρισμό και τις αντιδράσεις, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά όλα τα "force" κόλπα παρά τα όπλα.
spi79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Τι παιχνιδάρα είναι ρε?Είμαι chapter 7 και μέχρι τώρα έχω χ@@στεί πάνω μου lol!! 6
spi79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλά,πήγε η ψυχή μου στα τάρταρα να το τελειώσω και είδα ένα λεπτό video μόνο στο τέλος!!!!!!!!!!!Τι φάση τώρα τελευταία όλα τα παιχνίδια,δε μπορούν να έχουν έναν standard καλό τερματισμό???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, spi79 είπε Καλά,πήγε η ψυχή μου στα τάρταρα να το τελειώσω και είδα ένα λεπτό video μόνο στο τέλος!!!!!!!!!!!Τι φάση τώρα τελευταία όλα τα παιχνίδια,δε μπορούν να έχουν έναν standard καλό τερματισμό??? Έτσι ήταν ο τερματισμός και στο παλιό Spoiler (και βασικά τον έβρισκα πιο καλό, γιατί ήταν πιο απότομο το jumpscare). 3
spi79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν είχε τύχει να παίξω το παλιό.Σαν παιχνίδι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και σαν gameplay και ιστορία.Αλλά μάλλον έπεσα σε περιπτώσεις.Alan wake 2, για να δεις true ending,πρέπει να πας game plus.Μετά silent hill,έπρεπε να κάνεις χίλια μύρια πράγματα να πάρεις πιο happy end.Δεν μου χάλασε την εμπειρία με την καμία,αλλα βάλτε λίγο μεράκι στο finale ρε τσιφούτιδες😁 edit:Τώρα είδα το παλιό τερματισμό,είναι όντως πιο scary🤐 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από spi79
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δεν ξέρω, στο horror πάντα προτιμώ το "bad" ending, μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό. 😈 3
spi79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Η μόνη ένσταση πού έχω είναι,αφού έχεις αφιερώσει κάποιες ώρες για να τερματίσεις κάποιο παιχνίδι περιμένεις να δεις και ένα καλό φινάλε.Δεν είναι ανάγκη να είναι happy end,αλλά τουλάχιστον να έχει κάποια διάρκεια.Στο dead space,κάτω από λεπτό ήταν😁
ilos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, spi79 είπε Η μόνη ένσταση πού έχω είναι,αφού έχεις αφιερώσει κάποιες ώρες για να τερματίσεις κάποιο παιχνίδι περιμένεις να δεις και ένα καλό φινάλε.Δεν είναι ανάγκη να είναι happy end,αλλά τουλάχιστον να έχει κάποια διάρκεια.Στο dead space,κάτω από λεπτό ήταν😁 Βασικά ένα κλασικό cliffhanger ήταν για το δεύτερο (το οποίο είναι και αυτό παιχνιδάρα αν και λιγότερο horror). Το τρίτο το έχω ξεγράψει από την μνήμη μου.🤣 3
spi79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μακάρι να κάνουν remake και το δεύτερο,έχω ακούσει καλά λόγια
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Ακυρώθηκε το remake για το 2 και απέρριψαν πρόταση δημιουργίας Dead Space 4 από τους παλιούς δημιουργούς. 1 2
ilos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, spi79 είπε Μακάρι να κάνουν remake και το δεύτερο,έχω ακούσει καλά λόγια Παίξε το original μια χαρά είναι και τρέχει και σε τοστιέρα που λέει ο λόγος. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, ilos είπε Βασικά ένα κλασικό cliffhanger ήταν για το δεύτερο (το οποίο είναι και αυτό παιχνιδάρα αν και λιγότερο horror). Καλά ναι, στο 2ο Spoiler Η Nicole ήταν κάτι μεταξύ Lo-Pan και "τις νύχτες τα χρησιμοποιείτε για πορτατίφ;" 2
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) One Year Later, What Was The Point Of The Dead Space Remake απλώς δε πούλησε το DS1 remake, οπότε είπαν μπα άστο για 2ο κτλ. θα συνεχίσει να εκδίδει το BF η ΕΑ για να σωθεί🤪 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από xtrmsnpr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα