mkp Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 On 28/03/2024 at 10:31, Psycho_Warhead said: Δεν γίνεται τίποτα για τα stutters. Μόνο lock στα 30FPS για να μην είναι τόσο αισθητά. Εγώ θυμάμαι τα είχα σχεδόν εξαλείψει τα stutters, άπλα πρέπει να διαγραφείς το περιεχόμενο του φακέλου Cache κάθε φορά πριν ξεκινήσεις το game. "C:\Users\USERNAME\Documents\Dead Space (2023)\cache" Επίσης το είχα και κλειδωμένο στα 120 fps
Πέτρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Πώς και δεν έχει βγει κανένα mod σε στυλ SW? Μέχρι τώρα, μόλις συνήθισα το χειρισμό και τις αντιδράσεις, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά όλα τα "force" κόλπα παρά τα όπλα.
spi79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Τι παιχνιδάρα είναι ρε?Είμαι chapter 7 και μέχρι τώρα έχω χ@@στεί πάνω μου lol!! 6
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Καλά,πήγε η ψυχή μου στα τάρταρα να το τελειώσω και είδα ένα λεπτό video μόνο στο τέλος!!!!!!!!!!!Τι φάση τώρα τελευταία όλα τα παιχνίδια,δε μπορούν να έχουν έναν standard καλό τερματισμό???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 πμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 πμ 55 λεπτά πριν, spi79 είπε Καλά,πήγε η ψυχή μου στα τάρταρα να το τελειώσω και είδα ένα λεπτό video μόνο στο τέλος!!!!!!!!!!!Τι φάση τώρα τελευταία όλα τα παιχνίδια,δε μπορούν να έχουν έναν standard καλό τερματισμό??? Έτσι ήταν ο τερματισμός και στο παλιό Spoiler (και βασικά τον έβρισκα πιο καλό, γιατί ήταν πιο απότομο το jumpscare). 2
spi79 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 πμ (επεξεργασμένο) Δεν είχε τύχει να παίξω το παλιό.Σαν παιχνίδι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και σαν gameplay και ιστορία.Αλλά μάλλον έπεσα σε περιπτώσεις.Alan wake 2, για να δεις true ending,πρέπει να πας game plus.Μετά silent hill,έπρεπε να κάνεις χίλια μύρια πράγματα να πάρεις πιο happy end.Δεν μου χάλασε την εμπειρία με την καμία,αλλα βάλτε λίγο μεράκι στο finale ρε τσιφούτιδες😁 edit:Τώρα είδα το παλιό τερματισμό,είναι όντως πιο scary🤐 Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:37 πμ από spi79
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 08:46 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:46 πμ Το παλιό ήταν να σου σηκωθεί η τρίχα. 🤫😶 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Δεν ξέρω, στο horror πάντα προτιμώ το "bad" ending, μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό. 😈 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα