Nik2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Καλημέρα Σκέφτομαι για αγορά νέας τηλεόρασης την Mi TV P1 50' android tv σαν χρόνια χρήστης και θαυμαστής κινητών Xiaomi ( από το redmi 3 έως το mi 10 που έχω τώρα) αλλά διαβάζω πολλά ΑΡΝΗΤΙΚΆ στα διάφορα reviews και φόρουμ!! Σχετικά με κολλήματα λογισμικού κτλ Και μου φαίνεται περίεργο μια εταιρεία που στα κινητά εξελίσσεται και κάνει παπάδες να έχει όντως τέτοια αστοχία στον χώρο της τηλεόρασης... Έχει κανείς ιδία άποψη?? Σαν δεύτερη επιλογή έχω TCL P715 50' ή 55' Η οποία εταιρεία τελευταία είναι ανερχόμενη στον χώρο της τεχνολογίας Μην μου πείτε για επώνυμιες κτλπ...sony bravia βγήκε off στα 5 χρόνια και Samsung 50' 4k 3D 3 ετίας του αδερφου μου εχει γεμίσει μπλε σκιές παντού!!! Ούτε προτίθεμαι να δώσω 1000+ αρικο για κάτι που εξελίσσεται τεχνολογικά για κάθε 2 χρόνια...
CaptainChris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Η TCL είναι πολύ καλή, εχω το ίδιο μοντέλο σε 43", υπεροχη οθόνη με πραγματικά μαύρα, ήχος πολύ καλός σχεδιασμός ωραίος χωρις πλαίσια στα πλάγια και από πάνω. Δεν κολλάει πουθενά, δουλεύει ρολόι το Android. Έχει και browser της εταιρείας.
The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 καλη εταιρεία η Xiaomi, αλλά δεν είναι πάντως χρήσης! Παρε καλύτερα την tcl. αν ανέβεις πιο πάνω στο οικονομικό μπορείς να πάρεις την tcl με qled πάνελ
Nik2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Τελικά παρήγγειλα και σήμερα θα παραλάβω την TCL 43P715 Διαβάζω ότι αρχικά κολλάει λίγο και ίσως χρειαστεί αναβάθμιση μέσω usb stick στο τελευταίο firmware Ελπίζω να μην χρειάζεται τελικά... Άλλιως θα επανέλθω
Nik2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Η tcl43p715 βρίσκεται ήδη στο σαλόνι μου. Όλα κάλα ως τώρα.... και τα ertfilx τρέχουν κανονικά που διάβαζα ότι είχαν θέματα Μόνο που θα πρέπει να ασχοληθω αρκετά μέχρι να πετύχω τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας γιατί οι εργοστασιακές είναι .... τραγικές!! Iσως και το ότι προέρχομαι από sony bravia να έχω απαιτήσεις για κάτι καλύτερο..... Ενα ακομη πλην τα 2-3 δευτερόλεπτα που θέλει για αλλαγή καναλιού
Nik2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2021 στις 10:53 ΜΜ, The_Judas είπε Μεγάλη απογοήτευση η ΤCL 43Ρ715 τελικα. Θεοσκοτεινη, η φωτεινότητα στο 100 είναι σαν τον 50 της sony bravia που είχα και μας άφησε χρόνους...καλα τα χρώματα πλην λευκου που κιτρινίζει... μηδαμινή παραμετροποιηση ρυθμίσεων και αρκετό καλο το μαύρο! Ανάλυση μέτρια.... Τα κανάλια ΗD digeaν θυμιζουν ΥΕΝΕΔ.Μονο το Netflix κάτι κάνει και σώζει την κατάσταση Γωνία θέασης μόνο.... απέναντι!! Αν κανείς το λάθος και πιάσεις δεξιά αριστερά του καναπέ... φουλ γκρίζο ! Ήχος ανεκτός, συνδεσιμότητα καλή!! Ελπίζω να υπάρξει κάποια αναβάθμιση λογισμικού μπας και αλλάξει κάτι πpos τo καλύτερο....who knows!! Να μου πεις ...300 και κάτι euro έκανε!! Παπάδες περίμενα?? Ίσως η ποιότητα της sony που είχα τελικά να κάνει την σύγκριση άνιση.... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από Nik2008
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα