melodicpunk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Ψάχνω τηλεόραση 43" 4κ με μπατζετ αυστηρά μέχρι 400ευρώ. Έχω καταλήξει στις δύο παρακάτω: 1. https://www.skroutz.gr/s/28314397/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-43UP78006LB-HDR-43.html 2. https://www.skroutz.gr/s/28220229/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-43NANO756PA-HDR-43.html Τις εχω δει και τις δύο από κοντά. Θεωρώ ότι η πρώτη έχει ποιο έντονα-ζωντανά χρώματα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στις ρυθμίσεις. Η νανο από την άλλη είχε φοβερό πράσινο αλλά τα άλλα χρώματα φαίνοτανε θαμπά. Αξίζει η νανοσελ σε αυτή την τιμή ή οι καλές νανοσελ κοστίζουν παραπάνω οπότε αυτή είναι κάτι αντίστοιχο των crystal UHD των σαμσουνγκ; Αρχικές τιμές στα μεδια/κωτσόβολο που τις είδα είχανε 700 και 600 αντίστοιχα, με τις εκπτώσεις 469-459 αν θυμαμαι καλα, στο σκρουτζ που παραθέτω αρκετα φθηνότερα. Αξίζει η αγορά τους; Χρήση κυρίως για PS4 (απλο, δεν ειμαι απαιτητικός gamer-παιζει να μην ασχοληθω καν με τα game mode κλπ) και ταινίες. Στα θετικά της νανοσελ ο λιγότερος όγκος του πανελ και η βάση που τοποθετείται ευκλότερα ηχόμπαρα. Ποια προτείνετε εσείς; Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις δύο τηλεοράσεις; Άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά; Ευχαριστώ πολυ!
CaptainChris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Εγω θα προτιμούσα την up78009 σε αυτά τα λεφτά. Δες όμως και την πολύ καλή TCL 43P715
Πανος999 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Εγω θα σου πρότεινα την 1η επιλογη μονο κ μονο για τη βαση..Με χαλανε πολυ αυτα τα 2 ποδαρακια..Ειναι ιδιες περιπου στα χαρακτηριστικά,το μόνο καλο που εχει η nano ειναι οτι εχει 3 θυρες για usb αλλα αν ειναι κτ που δν σ ενδιαφερει το προσπερνας..Απο κει κ πέρα,διαλεγεις με το κριτηριο που είδες live!!Χρωματα,παρουσιαση κλπ..
bill36 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Καλημερα. Οντως ειναι κατι αντιστοιχο με τις Samsung,οχι ομως με το Crystal uhd αλλα με το Qled,τουλαχιστον απο θεωρητικης πλευρας. Δεν ειναι μονο το panel ομως οπου εφοσον οι δυο τηλεορασεις προβαλουν το ιδιο περιεχομενο με τις ιδιες ρυθμισεις και στις ιδιες συνθηκες θα δεις διαφορα.Οχι τεραστια ομως γιατι δεν ειναι και τεραστια η ποιοτικη και τιμολογιακη διαφορα των δυο τηλεορασεων. Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα υπαρχουν καποιες βασικες διαφορες επισης. Οπως ο διαφορετικος επεξεργαστης εικονας(η ΝΑΝΟ φοραει την καινουργια σειρα),τα dolby vision και atmos οπου καλο ειναι να υπαρχουν γιατι ποτε δεν ξερεις,το magic remote που εχει την πλακα του και οι περισσοτερες θυρες εισοδου. Γενικα,για 40ε αξιζει τον κοπο εφοσον εχεις καταληξει στις LG. Εχω μεγαλυτερο μοντελο της περσινης σειρας,με το κεντρικο stand ομως, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν ειναι OLED φυσικα αλλα δεν μου κοστισε και τοσο. Φιλικα Βασιλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα