Slayer1979 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Έχω το Samsung smartwatch active 2,εκανα μπανακι στη θάλασσα σήμερα και πέθανε....ποσο χαζός είμαι ή πόσο αδιάβροχο ήταν δεν ξερω(αφού είπαμε είμαι χαζός...). Έχουμε κάποια παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι με υγεία και Τεχνολογια
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Εχω το honor magicWatch2. Δεν το βάζω σε νερά.Δεν μου πάει καλά.
Symbad Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Galaxy watch 3, περίπου ένα χρόνο τώρα, το έχω βάλει μόνο μια φορά κάτω από βρύση και κάμποσες φορές έχει φάει πιτσιλιές. Γενικά νομίζω τα περισσότερα smartwatch, εννοείται με αδιαβροχοποιηση, δεν τα πάνε καλά με το θαλασσινό νερό, με εξαίρεση τα ρολόγια της garmin. Πρόσφατα γνωστός μου με παρόμοιο τρόπο, μπάνιο στη θάλασσα, χαιρέτησε το αγαπημένο του amazfit gtr. Οπότε για μένα smartwatch και θάλασσα, no go...
Slayer1979 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.... Με το λάστιχο και με πίεση το έχω βρέξει και εγώ. Μάλλον το αλατι μου την έκανε..
Dantε Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δε στην εκανε το αλατι.Δεν αντεχουν σε τετοιες πιεσεις απλα.Οταν βαζεις με δυναμη το χερι σου στο νερο,δεχεται στιγμιαια πιεση που ειναι ανωτερη απο αυτη που αντεχει λογω του ΙΡ του οποτε και περναει μεσα. Το αλατι μονο του τι να κανει?
Symbad Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Dantε είπε Δε στην εκανε το αλατι.Δεν αντεχουν σε τετοιες πιεσεις απλα.Οταν βαζεις με δυναμη το χερι σου στο νερο,δεχεται στιγμιαια πιεση που ειναι ανωτερη απο αυτη που αντεχει λογω του ΙΡ του οποτε και περναει μεσα. Το αλατι μονο του τι να κανει? Καλά, αλλά το ίδιο που λες, δε θα έπρεπε να συμβαίνει και σε κολύμπι σε πισίνα; Γιατί εκεί σου λέει, ο ίδιος ο κατασκευαστής, κάνε μπάνιο, όχι όμως σε θάλασσα; Κάτι δεν μου κολλάει στην εξήγηση που δίνεις... Φιλικά πάντα
Dantε Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Προφανως το αλατι με το καιρο τρωει ενδεχομενως και τις τσιμουχες που εχουν ,αλλα αμεσα δε γινεται κατι.
Symbad Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Σε αυτό συμφωνώ και από εκεί ξεκινά το πρόβλημα. Εγώ προσωπικά smartwatch που έχει αδιαβροχοποιηση IP67-68, όχι στη θάλασσα δε θα το έβαζα, αλλά ούτε στο ντουζ δε θα το φορούσα. Αυτα που δίνουν 5-10 ATM ίσως, αλλά αμέσως μετά το κολύμπι καλό πλύσιμο με άφθονο καθαρό νερό.
amorgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Στις 28/7/2021 στις 9:26 ΜΜ, Slayer1979 είπε Καλησπέρα. Έχω το Samsung smartwatch active 2,εκανα μπανακι στη θάλασσα σήμερα και πέθανε....ποσο χαζός είμαι ή πόσο αδιάβροχο ήταν δεν ξερω(αφού είπαμε είμαι χαζός...). Έχουμε κάποια παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι με υγεία και Τεχνολογια Έτοιμος ήμουν να μπω και εγώ με το δικό μου να το δοκιμάσω σε θαλασσινό νερό , μετά από αυτό που μας είπες άλλαξα γνώμη...😅 Πάντως με το δικό μου active 2, εδώ και ένα τετράμηνο που το έχω όσες φορές έχω μπει για μπάνιο μαζί του κανένα πρόβλημα.
Slayer1979 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Στο μπάνιο το φοραηα πάντα. Και πιάτα έχω πλυνει άπειρες φορές και το χέρι μέσα σε κουβα με σαπουναδα για το αμάξι έχω βάλει. Ίσως το αλατι να έκανε τη ζημιά. Μην μπεις καλύτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα