Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 500
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Οπού νάνε
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης;  ~6.2 inches
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2 sim, NFC, δεν με ενδιαφέρει η ασύρματη φόρτιση
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) η χρήση είναι για να διαβάζω ειδήσεις, video (YouTube, twitch)

Επειδή έχω one plus 5, σκαφτόμουν κάτι πάλι σε one plus όπως one plus nord2 , 5G (αν και είδα από reviews ότι η κάμερα του δεν είναι πολύ καλή) από την άλλη επίσης σκεφτομαι 8T οπού έχει δυνατή κάμερα όπου έχει snapdragon.

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από georgekasa
Δημοσ.

Όταν πας σε OnePlus μετά μένεις εκεί. 😁

Εμένα με χαλάει η έλλειψη audio jack.

Επίσης για εγγύηση από επίσημο Site είναι ακριβό αλλά έχεις του κόσμου τα καλά.

Αν δεν σε ενδιαφέρει και τόσο (ευτυχώς εγώ δεν χρειάστηκε)πας και το παίρνεις από εδώ.

Δημοσ.

Χθες ο Γερμανός εβαλε το 9 pro στα 780. Ακολουθησαν price match απο Κοτσοβολο και αρκετα αργότερα από Πλαίσιο. Στο Πλαισιο παρεμπιπτόντως τρέχει 20% Επιστροφή με eurobank. Σήμερα εβαλε ο Γερμανός το 9 στα 630. Αν γινει το ιδιο και με αυτο, και τυχαίνει να εχεις eurobank, σκέψου το. Ξέρω ιστορία για αγρίους, αλλα εγω έτσι τσιμπισα το 9 pro χθες... 

Δημοσ.

2 ερωτησεις,

α)το πλαισιο απο service δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια

β) με eurobank επιστροφη ποσο καιρο κανει για να δω τα χρηματα πισω?

Δημοσ.

Πιξελάκι όχι; Είχα OnePlus 6 και πήγα στο Pixel 4a 5G γιατί θέλω το τελυταίο Android λόγω δουλειάς, όμως πιστεύω πως είναι πραγματικά από τις καλύτερες προτάσεις στα λεφτά του, παρόλο που δεν έχει το καλύτερο SoC και οθόνη/κατασκευή. Μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, σε wifi μόνο εύκολα δύο μέρες, και πάει σφαίρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Πιξελάκι όχι; Είχα OnePlus 6 και πήγα στο Pixel 4a 5G γιατί θέλω το τελυταίο Android λόγω δουλειάς, όμως πιστεύω πως είναι πραγματικά από τις καλύτερες προτάσεις στα λεφτά του, παρόλο που δεν έχει το καλύτερο SoC και οθόνη/κατασκευή. Μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, σε wifi μόνο εύκολα δύο μέρες, και πάει σφαίρα.

Κάτω απο τα 500€ μόνο το Pixel 4a 4G υπάρχει με μικρή μπαταρία και τον 730G.Το Pixel 4a 5G με τον 765G ξεπερνάει τα 600€, το Pixel 5 (765G) ακόμα πιο ακριβό.

Κάτω απο τα 500€, υπάρχει στο Best Price το Samsung S20 FE 5G με τον 865.

Επίσης αν ο 888 έχει σε όλα τα θέματα με θερμοκρασία γιατί να μπλέξει με το Op9;

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Κάτω απο τα 500€ μόνο το Pixel 4a 4G υπάρχει με μικρή μπαταρία και τον 730G.Το Pixel 4a 5G με τον 765G ξεπερνάει τα 600€, το Pixel 5 (765G) ακόμα πιο ακριβό.

Κάτω απο τα 500€, υπάρχει στο Best Price το Samsung S20 FE 5G με τον 865.

Επίσης αν ο 888 έχει σε όλα τα θέματα με θερμοκρασία γιατί να μπλέξει με το Op9;

Ουάου, πριν ένα μήνα ήταν στα 505-510, δεν είχα δει ότι ανέβηκε τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...