Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε ένα παιδί ποιο πάνω είπε ότι οι σχολές οδηγών δεν έχουν καμία σχέση τμήμα βιομηχανίας πρώτη φορά το ακούω Θα ξερουν να σε κατατοπίσουν.Εκεί μου είχαν πει εμένα όταν ψαχνόμουν για κλαρκ.Πας και στο διυθυνση συγκοινωνιων και ρωτάς.Δεν θα είσαι ο πρωτος που το ψαχνει.
jimis98 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα ξερουν να σε κατατοπίσουν.Εκεί μου είχαν πει εμένα όταν ψαχνόμουν για κλαρκ.Πας και στο διυθυνση συγκοινωνιων και ρωτάς.Δεν θα είσαι ο πρωτος που το ψαχνει. και για κλαρκ τι διαδικασία έκανες?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, jimis98 είπε και για κλαρκ τι διαδικασία έκανες? Το ίδιο θελει,μεροκάματα σαν βοηθός αν θυμάμαι καλά.Δεν το προχώρησα. 1
iTechBlogGr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Αν έχετε χαρτί επαγγελματικού Λυκείου. Τομέα μηχανολογίας η μηχανικός αυτοκινήτων είναι τα μισά ημερομίσθια την πρώτη φορά. Από 300 150 για παράδειγμα ενώ μετά τις τα υπόλοιπα θέλει 50 στις περισσότερες ειδικότητες. Το επάγγελμα είναι κλειστό γι'αυτό και έχει ζήτηση και υψηλές αμοιβές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα