jeanthira7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα ανανέωσα την σύνδεσή μου από 50 mbs σε 100 mbs στην Cosmote αλλά ενώ το ρούτερ λέει 100 εγώ συνεχίζω να κατεβάζω με 50... Κάλεσα τεχνικό αλλά δεν έβγαλε άκρη... Εχετε καμμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας, Πρόσφατα ανανέωσα την σύνδεσή μου από 50 mbs σε 100 mbs στην Cosmote αλλά ενώ το ρούτερ λέει 100 εγώ συνεχίζω να κατεβάζω με 50... Κάλεσα τεχνικό αλλά δεν έβγαλε άκρη... Εχετε καμμια ιδέα? Oταν λες προσφατα? μερες μηνες? δοκιμασε να κατεβασεις απο σελιδες που τραβανε (nvidia , amd κτλ ) να δεις τι ταχυτητες πιανεις το router σου στα ποσα συγχρονιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Oταν λες προσφατα? μερες μηνες? δοκιμασε να κατεβασεις απο σελιδες που τραβανε (nvidia , amd κτλ ) να δεις τι ταχυτητες πιανεις το router σου στα ποσα συγχρονιζει ? Προχθές δοκιμάζω από speedtest αλλά βλέπω 46-48 DSL downstream 103596 kBit/s DSL upstream 10999 kBit/s Πώς γίνεται να βλέπω το 100 λοιπόν και να κατεβάζω με 50? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από jeanthira7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Προχθές δοκιμάζω από speedtest αλλά βλέπω 46-48 DSL downstream 103596 kBit/s DSL upstream 10999 kBit/s Ασύρματα ή με Ethernet ? Με το speed sport είσαι? Γιατί είναι σάπιο ειδικά σε WiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ασύρματα... δεν παίζει ρόλο γιατί βλέπω ακριβώς την ταχύτητα που είχα πριν. Δεν μπορώ να βγάλω καλώδιο ούτε powerline εκεί που είναι . Και μπροστά στο ρούτερ που βάζω το κινητό και κάνω speedtest τα ίδια δείχνει Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από jeanthira7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baggos91 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μπαίνεις στο 5Ghz ή στο 2.4 Ghz; Τη μέγιστη ταχύτητα ασύρματα θα την πάρεις στο 5ghz και σε κοντινή χωρίς εμπόδια απόσταση από το ρούτερ. Δοκίμασε και αυτό για να δεις τη μέγιστη ταχύτητα http://speedtest.ftp.otenet.gr/files/test1Gb.db Μέχρι 12,64 mb/s μπορείς να φτάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Αρχικα ξεκινα ανεβαζοντας μας μια φωτο απο τα στατιστικα της γραμμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Baggos91 είπε Μπαίνεις στο 5Ghz ή στο 2.4 Ghz; Τη μέγιστη ταχύτητα ασύρματα θα την πάρεις στο 5ghz και σε κοντινή χωρίς εμπόδια απόσταση από το ρούτερ. Δοκίμασε και αυτό για να δεις τη μέγιστη ταχύτητα http://speedtest.ftp.otenet.gr/files/test1Gb.db Μέχρι 12,64 mb/s μπορείς να φτάσεις. Ολα ΟΚ! Δημιουργήθηκε από τον τεχνικό στο ρούτερ και το 5 gz συχνότητα και λύθηκε το πρόβλημα... Απλά επειδή έχω και ένα repeater το οποίο υποστηρίζει μόνο 2.4 πρέπει να αγοράσω για 5 gz... Φθάνω μέχρι 10 mb DSL downstream 103400 kBit/s DSL upstream 10999 kBit/s Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από jeanthira7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα