Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το chome και το mozilla, έχω περάσει το ublock origin και στους δυο browsers.

Όταν μπαίνω στο 17track δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω.

Αν απενεργοποιήσω το ublock τότε με αφήνει να γράψω, αυτό γίνετε και στους δυο browsers.

Έκανα απεγκατάσταση και το ξανα πέρασα αλλά το πρόβλημα παραμένει. 

Τι μπορώ να κάνω?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Εδω με αφηνει να γραψω στον chrome, αλλα οχι σε ff και brave...

Πατας το εικονιδιο του ubo στη μπαρα > γραναζακια > trusted sites > γραφεις www.17track.net στην τελευταια κενη γραμμη που εχει εκει > apply και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jim_p είπε

Εδω με αφηνει να γραψω στον chrome, αλλα οχι σε ff και brave...

Πατας το εικονιδιο του ubo στη μπαρα > γραναζακια > trusted sites > γραφεις www.17track.net στην τελευταια κενη γραμμη που εχει εκει > apply και εισαι ετοιμος.

Το έκανα αυτό που είπες αλλά τώρα μου πετάει διαφημίσεις όταν μπαίνω στο 17track.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pavloa είπε

Το έκανα αυτό που είπες αλλά τώρα μου πετάει διαφημίσεις όταν μπαίνω στο 17track.

Από κάπου αλλού σου έρχονται οι διαφημίσεις. Έχω απενεργοποιημένο το ub στο 17track (σε firefox) και δεν μου εμφανίζει ούτε μία διαφήμιση. Το θεωρώ πολύ καθαρό site.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Από κάπου αλλού σου έρχονται οι διαφημίσεις. Έχω απενεργοποιημένο το ub στο 17track (σε firefox) και δεν μου εμφανίζει ούτε μία διαφήμιση. Το θεωρώ πολύ καθαρό site.

όταν μπαίνω στο 17track,  ακριβώς κάτω απο το σημείο που πληκτρολογείς μου βγάζει διαφήμιση. Και άλλη μια λίγο πιο κάτω.. Τόσο καιρό με το ublock δεν είχα κανένα θέμα και δεν έβγαζε διαφημίσεις. 

Στην ουσία το ublock μπλοκάρει την πληκτρολόγηση, δεν γίνετε κάπως να το διορθώσουμε αυτό?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Εδω περα, με το ubo κλειστο, βγαζει μια διαφημηση κατω απο το κουτακι και τιποτε αλλο. Μηπως κολλησες τιποτα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jim_p είπε

Εδω περα, με το ubo κλειστο, βγαζει μια διαφημηση κατω απο το κουτακι και τιποτε αλλο. Μηπως κολλησες τιποτα?

Κάτω από το κουτακι και εμένα μου το βγάζει.. και μερικές φορές βγάζει άλλη μια λίγο πιο κάτω. 

Πριν λίγες μέρες έκανα φορμάτ. 

Επειδή μου πέρασε και εμένα από το μυαλό μήπως χώθηκε κάτι, έκανα scan με malwarebytes, adwcleaner και hitman Pro.

Τιποτα δεν βρήκε. 

Προς το παρών θα βάλω το 17track ως έμπιστη σελίδα όπως μου είπατε πιο πάνω. 

Το θέμα είναι γιατί να μπλοκάρει το ublock την πληκτρολόγηση. Θα γίνει κάποια αναβάθμιση και θα διορθωθεί ή μπορώ να επέμβω εγώ κάπως?

Δημοσ.

Προφανώς θεωρεί το μπλοκ όπου γράφεις σαν ad block και μπλοκάρει το script που τρέχει από πίσω όταν πατάς μέσα για να γράψεις. Αν θέλεις επικοινώνησε με τον προγραμματιστή και ανάφερε του το θέμα μήπως το φιξάρει.

Δημοσ.

Τελικά έφτιαξε μόνο του .. Τώρα τι έφταιγε δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...