ToBeeOrNotToBee Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα φώτα σας και την σοφία σας παρακαλώ θα ήθελα. 🧐 Μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ αν τα μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή και την Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (τα δύο που με ενδιαφέρουν δηλαδή) μπορεί να τα ακολουθήσει όποιος πάρει πτυχίο ΕΑΠ στις Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό; Γράφουν στις προυποθέσεις οτι μπορεί όποιος έχει πτυχίο ΑΕΙ όποτε λογικά αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει θέμα έτσι; Όσοι γνωρίζετε τα του ΕΑΠ ξέρετε ήδη οτι είναι ένα απο τα Προπτυχιακά που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που επιμένουν να μην ξεκαθαρίζουν με κάποιο τρόπο οπότε ένα μεταπτυχιακό που θα δώσει έναν πιο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό χαρακτήρα και συγκεκριμένη ταυτότητα νομίζω χρειάζεται και επιβάλλεται αφού οι ΕΛΠ είναι ένα πτυχίο πολύ θολό και αόριστο όσον αφορά την αποδοχή και επαγγελματική αποκατάσταση, αφού ούτε κάποια κοινωνιολογική προέκταση του έχουν αποδώσει έστω και σαν μεταπτυχιακό, ούτε κάποια ταύτιση με Ιστορία/Λογοτεχνία/Εθνολογία όσον αφορά τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα. Επίσης ΑΝ όντως κατάλαβα καλά και μπορεί πράγματι να ακολουθηθεί η Ειδική Άγωγή ή η Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, η επαγγελματική αποκατάσταση είναι ισότιμη γι' αυτά τα δύο μεταπτυχιακά ή θα προκύψουν δυσσάρεστες εκπλήξεις στην πορεία και θα πέσει κλάμα για τον χαμένο χρόνο και χρήμα οπότε είναι καλύτερα να στραφώ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Αγγλική Γλώσσα; 4 χρόνια προπτυχιακό και μετά Master. Λίγο ακριβότερο απο το ΕΑΠ και αναγνωρισμένο όπως λέει απο ΔΟΑΤΑΠ χωρίς να ξέρω βέβαια αν θα υπάρχει θέμα εδώ Ελλάδα, αλλά πηγαίνω κατευθείαν γι΄αυτό που θέλω χωρίς να κάνω ΕΛΠ και μετά μεταπτυχιακό όπως στο ΕΑΠ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσπάθεια σας να πληροφορήσετε. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από ToBeeOrNotToBee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 τα μεταπτυχιακά μπορεί να τα παρακολουθήσει, να διοριστεί δε μπορεί καθως ακόμα ο ΕΛΠ δεν εχει δικαιωματα στην εκπαίδευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToBeeOrNotToBee Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε τα μεταπτυχιακά μπορεί να τα παρακολουθήσει, να διοριστεί δε μπορεί καθως ακόμα ο ΕΛΠ δεν εχει δικαιωματα στην εκπαίδευση Δηλαδή το οτι το ΕΛΠ δεν έχει εκπαιδευτικά δικαιώματα, επηρρεάζει και το μεταπτυχιακό της Διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας; Είμαι native speaker με δίπλωμα Proficiency C2. Σκεφτόμουν να πάω για Cambridge DELTA και μετά ΕΑΠ ΕΛΠ, και αν το τελειώσω πρώτα ο Θεός, μεταπτυχιακό Διδασκαλία Αγγλικής. Δεν με ενδιαφέρει να διδάξω σε σχολείο. Να έχω μία δομημένη πτυχιακή αναγνωριση της Αγγλικής στην αγορά με ενδιαφέρει ωστε να επεκταθώ σε άλλα πεδία. Πιστεύετε οτι έχει βάση όπως το έχω σκεφτεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, ToBeeOrNotToBee είπε Δηλαδή το οτι το ΕΛΠ δεν έχει εκπαιδευτικά δικαιώματα, επηρρεάζει και το μεταπτυχιακό της Διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας; Είμαι native speaker με δίπλωμα Proficiency C2. Σκεφτόμουν να πάω για Cambridge DELTA και μετά ΕΑΠ ΕΛΠ, και αν το τελειώσω πρώτα ο Θεός, μεταπτυχιακό Διδασκαλία Αγγλικής. Δεν με ενδιαφέρει να διδάξω σε σχολείο. Να έχω μία δομημένη πτυχιακή αναγνωριση της Αγγλικής στην αγορά με ενδιαφέρει ωστε να επεκταθώ σε άλλα πεδία. Πιστεύετε οτι έχει βάση όπως το έχω σκεφτεί; Το πρωτο σου πτυχίο πάντα σου δινει ΠΕ. Ο ΕΛΠ δυστηχως δεν έχει ΠΕ. Αυτο σημαίνει οτι δεν μπορεις να διδάξεις και ΔΕΝ σε δέχονται στο ειδικής αγωγής του ΕΑΠ (Ναι ειναι τρομεροι εκει στο ΕΑΠ....Έχουν 3 προπτυχιακά ΕΛΠ ΕΠΟ και Ισπανική φιλολογία, που δεν δινουν προσβαση στο μεταπτυχιακό τους ειδικής αγωγής...και ειναι λογικό αφου κανένα απο αυτά τα 3 πτυχία δεν δινει επαγγελματικά δικαιώματα για διδασκαλία) Δεν ξέρω να σου πω τι μπορεις να κάνειςμε το C2 και το μεταπτυχιακό, ομως ειναι αυτο που σου λέω. Το μαστερ το κάνεις ως εξειδικευση σε ένα ηδη υπάρχον πτυχίο.Πρέπει να υπάρχει μια Α συνάφεια. Ως πολιτισμιολόγος χωρις ΠΕ δεν έχεις καμια επαφη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToBeeOrNotToBee Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, pontez2 είπε Το πρωτο σου πτυχίο πάντα σου δινει ΠΕ. Ο ΕΛΠ δυστηχως δεν έχει ΠΕ. Αυτο σημαίνει οτι δεν μπορεις να διδάξεις και ΔΕΝ σε δέχονται στο ειδικής αγωγής του ΕΑΠ (Ναι ειναι τρομεροι εκει στο ΕΑΠ....Έχουν 3 προπτυχιακά ΕΛΠ ΕΠΟ και Ισπανική φιλολογία, που δεν δινουν προσβαση στο μεταπτυχιακό τους ειδικής αγωγής...και ειναι λογικό αφου κανένα απο αυτά τα 3 πτυχία δεν δινει επαγγελματικά δικαιώματα για διδασκαλία) Δεν ξέρω να σου πω τι μπορεις να κάνειςμε το C2 και το μεταπτυχιακό, ομως ειναι αυτο που σου λέω. Το μαστερ το κάνεις ως εξειδικευση σε ένα ηδη υπάρχον πτυχίο.Πρέπει να υπάρχει μια Α συνάφεια. Ως πολιτισμιολόγος χωρις ΠΕ δεν έχεις καμια επαφη. Ναι καταλαβαίνω και είναι απίστευτο. Πραγματική κοροιδία. Συζητάμε δίπλα στο θέμα της Αγγλικής Φιλολογίας κάτι σχετικό. Μήπως επειδή παραμένει ο ΕΠ πτυχίο ΑΕΙ, επιδιώξω ΜΑ TESOL μεταπτυχιακό αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα