Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται είμαι φοιτητής θεωρητικής σχολής και λογικά περνώ πτυχίο του χρόνου . Θέλω όμως μετέπειτα να περάσω στο οικονομικό του Πειραιά. Είναι καλύτερο να δώσω κατατακτήριες ή πανελλήνιες ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Global_Citizen είπε

Χαίρεται είμαι φοιτητής θεωρητικής σχολής και λογικά περνώ πτυχίο του χρόνου . Θέλω όμως μετέπειτα να περάσω στο οικονομικό του Πειραιά. Είναι καλύτερο να δώσω κατατακτήριες ή πανελλήνιες ;

Κατατακτήριες προφανώς. Γι'αυτό υπάρχουν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Global_Citizen είπε

ανάλογα θα σου έλεγα. Δες πως είναι η φάση των κατατακτηρίων, τι βαθμούς είχαν τις προηγούμενες φορές και αν χρειάζεσαι φροντιστήριο. Έχω εμπειρία μόνο από κατατακτήριες ιατρικής και για αυτές θα σου έλεγα ότι εμείς που περάσαμε λέγαμε τι θα ταν καλύτερο πανελλήνιες ή κατατακτήριες. Αν έχει χαμηλή βάση με πανελλήνιες σκέψου το και αυτό.

Δημοσ.

Κατατακτηριες. Συνηθως δεν γινεται ο χαμός που γίνεται σε Ιατρική, νομική, ψυχολογια και παιδαγωγικά, δηλαδή να υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι, οπότε με καλό διαβασμα μπορείς να περάσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...