Gogotsa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Εχω ενα htpc συνδεδεμενο με hdmi στη τηλεοραση και απο εκει με optical δινω σε ενα dolby digital ενισχυτη. Κυριως βλεπω netflix και steaming ταινιων απο το stremio οπου επειδη δε παιζει 5.1 ηχο υπαρχει plugin με δεξι κλικ πανω στο player > watch on vlc οπου μπορω και αναπαραγω τις ταινιες σε 5.1 και ολα εδω μια χαρα........ και με το νετφλιξ μια χαρα σε 5.1 ηχο. Το προβλημα ειναι οταν ενα steaming αρχειο εχει eac3 ηχο και οχι απλο ac3, ο vlc το κανει downgrade σε pcm 2 channels και δεν εχω dolby ηχο. Η ερωτηση λοιπον ειναι, υπαρχει καποιος video player που να παιζει online stream και να εχει τη δυνατιτητα eac3 ή εστω downmix σε ac3? Διαβασα οτι το kodi παιζει eac3 κανοντας τα donwmix σε ac3. Υπαρχει κατι αλλο?
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δεν έχω ιδία άποψη αλλά ρίξε μια ματιά στις απαντήσεις σε παρόμοιο θέμα στο reddit. https://www.reddit.com/r/htpc/comments/egktc2/handle_eac3_dd_on_receiver_that_doesnt_support/ 1
Gogotsa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν έχω ιδία άποψη αλλά ρίξε μια ματιά στις απαντήσεις σε παρόμοιο θέμα στο reddit. https://www.reddit.com/r/htpc/comments/egktc2/handle_eac3_dd_on_receiver_that_doesnt_support/ Μπορει να κανει online movie streaming ο mpc?
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Σόρυ, τώρα είδα το μήνυμα σου. Δεν ξέρω, πρέπει να ελέγξεις το stremio αν μπορεί να χειριστεί άλλο πρόγραμμα πέρα από το vlc.
Gogotsa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Προς το παρον βολευτηκα με το kodi που κανει αυτο που ζηταω. Ευχαριστω για τη παρουσια σου οπως και να εχει παντως. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Gogotsa
andre74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Φίλε μια και το βρήκες, δε μαρτυράς και σε μας το μυστικό;
Gogotsa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Οπως ειπα βλεπω απο kodi που υποστηριζει τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα