Η_κοντη Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Γεια σας , Φετος τελειωσα με τις σπουδες μου στη σχολη στα 4 χρόνια αλλα δεν επεστρεψα ποτε το πάσο μου. Ξερω πως ισχυει για δυο επιπλεον χρονια αλλα το έχασα και το χρειαζομαι για να ανοιξω λογαριασμο τραπεζης. Πιστευεται μπορει να επανεκδωθει παρα το γεγονος οτι τελειωσα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής σου; Πρώτη φορά ακούω να χρειάζεται πάσο για να ανοίξεις λογαριασμό τραπέζης! κερδίζεις κάτι με αυτό? (απο περιέργεια ρωτάω) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, Η_κοντη είπε Γεια σας , Φετος τελειωσα με τις σπουδες μου στη σχολη στα 4 χρόνια αλλα δεν επεστρεψα ποτε το πάσο μου. Ξερω πως ισχυει για δυο επιπλεον χρονια αλλα το έχασα και το χρειαζομαι για να ανοιξω λογαριασμο τραπεζης. Πιστευεται μπορει να επανεκδωθει παρα το γεγονος οτι τελειωσα ; αρχικά αν τελειωσες τις σπουδες σου το ασο πρέπει να επιστραφεί στη σχολή. στην τραπεζα γιατι το χρειάζεσαι? μπορεις να ανοιξεις λογαριασμό με αλλα δικαιολογητικά (εκκαθαριστικο εφορίας αφμ τετοια ζητανε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Λογικα θες να ανοιξεις φοιτητικο λογαριασμο.Οτι μπορεις να κανεις με το πασο μπορεις να το κανεις και με μια βεβαιωση σπουδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, zenwalk23 είπε Λογικα θες να ανοιξεις φοιτητικο λογαριασμο.Οτι μπορεις να κανεις με το πασο μπορεις να το κανεις και με μια βεβαιωση σπουδων. αφου εχει τελειωσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Ναι, σωστα. Αρα δεν δικαιουται οσα προνομια θα του εδινε το πασο ουτως ή αλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Η_κοντη Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής σου; Πρώτη φορά ακούω να χρειάζεται πάσο για να ανοίξεις λογαριασμό τραπέζης! κερδίζεις κάτι με αυτό? (απο περιέργεια ρωτάω) Οχι απλα οπως με ενημερωσαν για να ανοιξω λογαριασμο πρεπει να ειμαι φοιτητρια ή να εχω εισόδημα αλλα προς το παρον ειμαι ανεργη. Και χρειαζομαι τον λογαριασμο οπωσδηποτε για τους κωδικους taxis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν γίνεται να μπεις σε κάποιο ήδη υπάρχων λογαριασμό των γονιών σου? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από onelonelystar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Η_κοντη Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Ειναι η τελευταια επιλογη ναι. Απλα προτιμουσα να εχω δικο μου 3 λεπτά πριν, onelonelystar είπε δεν γίνεται να μπεις σε κάποιο ήδη υπάρχων λογαριασμό των γονιών σου? Ειναι η τελευταια επιλογη ναι. Απλα προτιμουσα να εχω δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 είχες κάνει φορολογική δήλωση πέρυσι? αν ναι, λογικά μπορείς να ανοίξεις με την προσκόμιση του εκκαθαριστικού σου. διαφορετικά νομίζω με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ μπορείς και πάλι να ανοιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ουτε απλο καταθέσεων δε μπορείς? τελικά όντως μας μπήκαν νταβαντζηδες οι τράπεζες. πρόσεχε αν σε βάλει αλλο ατομο στο λογαριασμό που έχει εισοδηματα μην εχεις εσυ θέματα μετα και δε μπορείς να παρεις καποιο επίδομα ή καποια παροχή πχ υποτροφία αν κάνεις μεταπτυχιακό Πατως για φοιτητικό δε χρειάζεται καν το πασο αλλά προσφατη βεβαίωση από τη σχολή. Ακόμα κι αν το βρεις δηλαδη δε θα το δεχτούν Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από velociraptoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα