velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Το έχει κάποιος? το κοζαρω καιρό τωρα και το σκεφτομαι για επόμενο αυτοκίνητο. πειτε εμπειρίες βγαζουν γενικά ζημιές, κατανάλωση εχουν οσο λένε ή πολύ περισσότερο?
moure Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Το καινουριο ή το προηγούμενο μοντέλο θέλεις να πάρεις?
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 στην αντιπροσωπεία ειδα το περσινο, λογο κορονοιου δεν ξαναπήγα. το οδηγησα μονο σε εθνικη εκεί κοντα οπότε δεν ξερω γενικά πως ειναι σε αλλες διαδρομες
moure Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δεν γνωρίζω για το τωρινό μοντέλο,εγώ έχω ένα του 2018 που είναι η προηγούμενη γενιά.
velociraptoras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, moure είπε Δεν γνωρίζω για το τωρινό μοντέλο,εγώ έχω ένα του 2018 που είναι η προηγούμενη γενιά. για πες εντυπώσεις? από θέμα ασφάλειας, φρενα κλπ είναι εντάξει? επειδη μετακινουμε κυριως με τα παιδια μαζι. ειναι ξεκουραστο για πολλές ωρες οδηγηση?
moure Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Είναι άριστο αυτοκίνητο,ξεκούραστο και απροβλημάτιστο,αυτή τη στιγμή έχω κάνει 75000 χιλιόμετρα και έχω την Diesel έκδοση με τα 110 άλογα. Αρνητικά μπορώ να σου πω το άθλιο σύστημα infotainment της Nissan που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα χρήματα του και την ποιότητα της βαφής,εγώ το έχω πάρει σε μαύρο και πραγματικά το έχω μετανιώσει γιατί αν πέσει κουτσουλιά η ρετσίνι αφήνει αμέσως σημάδι.
sokratismalamas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα Γνωστός μου ενδιαφέρεται να αγορασει νέο αμαξι , αυστηρά καινούριο, και με έβαλε να παω να δω Nissan juke και άλλα κανα δύο της ίδιας περίπου κατηγορίας και να γνωμοδοτησω , καθώς είναι ψιλο άσχετος. Πηγα λοιπόν να δω πρώτο το juke καθώς η Nissan είναι πιο κοντά στο σπίτι μου. Με μια λέξη: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ σκληρά πλαστικά, ελαφριές πόρτες. Γενικά μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικο σαν κατασκευή. Εμφανισιακά είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό αμαξι που δείχνει σύγχρονο, αλλα μέχρι εκεί. Τα καθίσματα μου φάνηκαν παρα πολυ άβολα και γενικά σαν χώροι τιποτα ιδιαίτερο, θα έλεγα και εκει ότι έπασχε διότι το αμάξι είναι φαρδύ και μεσα είναι σαν πιο μικρό αμαξι (πχ micra) που παίρνει μετά βίας 4 άτομα Ο πωλητής δεν εμφανίστηκε ποτε , τον έψαχνα και τελικα τον έπεισα να ασχοληθεί μαζί μου (ενώ εμφανώς δεν ηθελε) και μπήκαμε στα υπόλοιπα Κινητήρας οριακα ανεκτός για το σκαρί ( 1000 κυβικά τρικυλινδρος ??) Έξτρα χρέωση για αυτόματο κιβώτιο και πράγματα που μπαίνουν στην φουλ εξτρα - και πιο ακριβή- έκδοση τα οποία είναι γελοίο να μην υπάρχουν στις πιο απλές εκδοσεις Μου βγάζει λοιπόν ένα κοστούμι στα 22 k για αυτόματο ( το οποίο ακόμα εν ετει 2021 χρεώνεται σαν εξτρα ) για ένα Nissan με τάσια και με μηχανικό χειρόφρενο! Μετα μου λεει ότι η τιμή είναι προσφορά (!) καθώς μου έχει κόψει 600 ευρω απο την τιμή καταλόγου , ενώ για χρηματοδότηση μου ειπε οτι το επιτόκιο είναι γύρω στο (ληστρικο) 7 % / ετος Του είπα λοιπόν να το κάνουμε ένα test drive . Ήμουν 90 % σίγουρος ότι δεν άξιζε το αμαξι και ήθελα να είμαι 100 %. αλλα μου ειπε να τον πάρω μέσα στην εβδομάδα και να το κανονίσουμε γιατί δεν μπορούσε να κανονιστεί τελευταία στιγμή. Οπότε γυρνάω και του λέω: έχω όλα τα λεφτά να κάνω μεταφορά τωρα μέσω winbank , κάνε μου μια καλή τιμή να κλείσουμε Και μου απαντάει: τα έχεις δεν τα έχεις η τιμή δεν αλλάζει, έτσι κι αλλιώς η συναλλαγή δε θα γινει μπαμ, θα αναμένεις από την παραγγελία ως την παραλαβή χοντρικά 3 μήνες Ειναι απορίας άξιο πως δημιουργείται τετοια στρεβλωση στην αγορά . Οι τιμές και τα επιτόκια στο Θεό, το προϊόν κάθε πέρυσι και καλύτερο και οι πωλητές φυσικά να πηγαίνουν τρένο και να μην έχουν ανάγκη να ζοριστουν να πουλήσουν γιατι τα αμαξια πουλάνε μονα τους ! Ίσως είναι η χειρότερη στιγμή για αγορά νέου αυτοκινήτου την τελευταία δεκαετία Εννοείται πως μετά από αυτό δεν πήγα να δω αλλο αμαξι .εαν πχ πήγαινα να δω vw η τα seat που τα κράζουν για φτηνιάρικες κατασκευές θα απογοητευομουν χειροτερa. Γύρισα σπίτι και ειπα στο γνωστό μου να μην αγορασει τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα