Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται, αν μπορει καποιο καλο παιδί αν βοηθήσει.

Έχω σύνδεση Vodafone Απλή 24mbps απο Vodafone και έπεσε στα χέρι αμου ένα router cosmote  speedport Plus. Το συν΄δεω, αλλα΄δεν δίνει καθόλου σήμα online μένουν μόνο ανοικτά τα φωτακια Power, Dsl και Wlan.

Ιδιώτης Τεχνικός είπε στον άνθρωπο που μου τε έδωσε ότι θα δουλέψει μόνο αν έχω σύνδεση cosmote. Τεχνικό |cosmote που ρωτησα αν ειναι κλειδωμένο το ρούτερ μου είπε όχι.

Υπάρχει περίπτωση να το συνδέσω; 

Μπορεί καποιος να μου δώσει οδηγίες;

Από δίκτυα κλπ γνωρίζω τα πολύ βασικά.

RESET έχω κάνει.

μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ ένα router που έδινε η wind για τις 50ρες τις το technicolor gold 17.1

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθει

Δημοσ.

Ελπίζω να το άφησες να κάνει τα χρόνια του, ε? δεν περίμενες σε 10 λεπτά να ανεβάσει ΙΡ?

Εμένα αυτό το "κατασκευασμα" (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) κάνει τουλάχιστον 20-30 λεπτά μετά απο reset για να συγχρονίσει και να πάρει IPs κτλ

Επίσης έχει και ένα username/password δεν έχω ιδέα αν χρειάζετε να τα αλλάξεις. Πάντως αν είχα την δυνατότητα θα το γύρναγα πίσω και θα κράταγα το παλαιό... Απο τον καιρό που μου το έδωσαν, όλο προβλήματα έχω....

Δημοσ.

χμ λες; 

το αφησα αρκετη ωρα αλλα όχι τόσο οσο λες .αυτο με το username το ειδα κι εγω, αλλα επειδή το προηγούμενο με κωδικους wind δουλεθυει κανονικά, είοπα μα ρωτήσω πρώτα.

Δημοσ.
16 minutes ago, lakis.makis said:

χμ λες; 

το αφησα αρκετη ωρα αλλα όχι τόσο οσο λες .αυτο με το username το ειδα κι εγω, αλλα επειδή το προηγούμενο με κωδικους wind δουλεθυει κανονικά, είοπα μα ρωτήσω πρώτα.

Username/κωδικος ειναι τυχαια, οτι και να βαλεις θα μπει, δεν κανουν ταυτοποιηση μεσω αυτων. Το πιο πιθανο ειναι να θελει αλλες μικρο ρυθμισεις για να σηκωσει IP. Δεν θυμαμαι αν το VLAN / VCI αλλαζει απο κοσμοτε σε Vodafone. Περιμενε μπας και θυμαται κανα αλλο μελος να σου πει, γιατι δεν γνωριζω απο cosmote menu και δεν θυμαμαι τις id

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

adsl vpi 8 vci 35 σε ολους τους παροχους.ας δοκιμασει να βαλει το usermame  που εχρι το δικο του με το @wind.gr που λογικα εχει στο τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...