Προς το περιεχόμενο

επιστροφή χρημάτων μετά από ακύρωση αγορας

lakis73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την προηγούμενη Τρίτη έκανα αγορά mac mini από το site  του πλαισίου και πλήρωσα με χρεωστική εθνικής. Την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν διαθέσιμο το προϊόν που πλήρωσα, έτσι λοιπόν ακύρωσα την αγορά και μου είπαν ότι σε μια με δύο εργάσιμες θα μου επιστραφούν τα χρήματα.Εχει περάσει μια βδομάδα και ακόμη δεν έχω δει χρήματα στο λογαριασμό μου. Επικοινώνησα με το πλαίσιο τρεις φορές και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα δικό τους αλλά τις τράπεζας μου . Χθες μίλησα μετά από μεγάλη προσπάθεια με την τράπεζα μου (εθνική ) και μου είπαν αφού είδαν την συναλλαγή ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση. Έχει βρεθεί κάποιος στη ίδια θέση; Να μου πει πόσες μέρες θέλει για να επιστραφεί το ποσό; και μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, lakis73 είπε

Την προηγούμενη Τρίτη έκανα αγορά mac mini από το site  του πλαισίου και πλήρωσα με χρεωστική εθνικής. Την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν διαθέσιμο το προϊόν που πλήρωσα, έτσι λοιπόν ακύρωσα την αγορά και μου είπαν ότι σε μια με δύο εργάσιμες θα μου επιστραφούν τα χρήματα.Εχει περάσει μια βδομάδα και ακόμη δεν έχω δει χρήματα στο λογαριασμό μου. Επικοινώνησα με το πλαίσιο τρεις φορές και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα δικό τους αλλά τις τράπεζας μου . Χθες μίλησα μετά από μεγάλη προσπάθεια με την τράπεζα μου (εθνική ) και μου είπαν αφού είδαν την συναλλαγή ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση. Έχει βρεθεί κάποιος στη ίδια θέση; Να μου πει πόσες μέρες θέλει για να επιστραφεί το ποσό; και μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Απ' όσο θυμάμαι αποδέσμευση ποσού μπορεί να γίνει μέχρι και 30 ημέρες...

2 ώρες πριν, lakis73 είπε

Ναι παίρνει αρκετές ημέρες…

Απλά κάνεις υπομονή…

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα τα πάρεις τα χρήματα σου…

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιστροφή χρημάτων / ακύρωση δυστυχώς παίρνει αρκετές ημέρες...υπολόγισε από 15 έως 30 ημέρες.

Επεξ/σία από ikorolis

Δυστυχώς έτσι είναι, περιμένεις. Κι εγώ έτσι περιμένω μια βδομάδα τώρα για επιστροφή.

Και στο μεταξύ εχω κι εγώ ένα πελάτη δικό μου που μου έχει ζαλίσει τα απ' αυτά επειδή αργεί η τράπεζα να του επιστρέψει τα χρήματα από επιστροφή που μου έκανε. (Την οποία δεν ήμουν καν υποχρεωμένος να δεχτώ) Όπως η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη πλέον να δέχεται κάρτα έτσι και  αυτός που πληρώνει πρέπει να γνωρίζει τους όρους χρήσης της κάρτας.

22 ώρες πριν, lakis73 είπε

Σου έχει συμβεί ;

Ναι, από εταιρεία εντός Ελλάδας. Είχα έρθει σε επικοινωνία με γνωστό μου μέσα σε τράπεζα ωστόσο και μου εξήγησε πως πέρα από αυτό που σου αναφέρει (ότι και καλά είναι θέμα της Τράπεζας) έχει το νόμιμο δικαίωμα να κρατάει δεσμευμένο το ποσό έως 30 ημέρες.

4 ώρες πριν, kormos είπε

Ναι, από εταιρεία εντός Ελλάδας. Είχα έρθει σε επικοινωνία με γνωστό μου μέσα σε τράπεζα ωστόσο και μου εξήγησε πως πέρα από αυτό που σου αναφέρει (ότι και καλά είναι θέμα της Τράπεζας) έχει το νόμιμο δικαίωμα να κρατάει δεσμευμένο το ποσό έως 30 ημέρες.

ευχαριστω

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δυο φορές που ακύρωσα  παραγγελία  με κάρτα της εθνικής και στις δυο τα λεφτά επιστράφηκαν μετά από 40 ημέρες περίπου. Δεν βγάζεις άκρη απλά περιμένεις να βγει ο μήνας και να γίνει η εκκαθάριση.

κανονικα δεν επρεπε να σε χρεωσουν αφου δεν εχουν το εμπορευμα...συνηθως μολις πακεταρεται και παει η μεταφορικη γινεται και η χρεωση..ετσι 

τουλαχιστον πρεπει να γινεται και το ποσο απλα να ειναι δεσμευμενο  , αν φαινοταν στο λογαριασμο σου αλλα οχι διαθεσιμο.....αν δεν

το εβλεπες εκαναν τη χρεωση χωρις να εχουν το εμπορευμα...μεγαλο φαουλ απο το πλαισιο

τωρα θα περιμενεις καμμια βδομαδα και οταν τους επισκεφτεις τους ριχνεις και καμμια κατσαδα γιατι η εκκαθαριση επρεπε να γινει αμεσα και οχι στο τελος του μηνα

5 ώρες πριν, moutsa είπε

Δυο φορές που ακύρωσα  παραγγελία  με κάρτα της εθνικής και στις δυο τα λεφτά επιστράφηκαν μετά από 40 ημέρες περίπου. Δεν βγάζεις άκρη απλά περιμένεις να βγει ο μήνας και να γίνει η εκκαθάριση.

Κατάλαβα , θα περιμένω καμια βδομαδα ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...