Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα .

Εχθες παρελαβα την sony xh9096 65",σημερα θα παραλαβω και την βαση Brateck LPA63-466.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα βαλω βαση στο τοιχο,με ανησυχει το σωστο υψος(εχω αυχενικο).Απ'οσα διαβασα για τις 65" το μεσο της οθονης θα πρεπει να ειναι καπου αναμεσα σε 1.04-1.06(αν δεν κανω λαθος) μετρα απο το πατωμα.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα με βολεψει, οπως επισης πως ακριβως θα υπολογισω το που θα μπει η βαση ωστε η μεση(της οθονης) να ειναι σε αυτο το υψος...Θα ηθελα τη συμβουλη απο κατοχους 65",να πω εδω οτι η θεαση θα ειναι αποκλειστικα απο καθιστη θεση στα 2.80M.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η σωστη θεση ειναι να κατσεις καθιστος στον καναπε η οπου καθεσαι οταν βλεπεις τηλεοραση και να μετρησει καποιος απο το πατωμα μεχρι το υψος των ματιων σου ποσο ειναι.

επειτα το κεντρο της τηλεορασης θα μπει σε αυτο το υψος. με λιγα λογια τα ματια σου να ειναι στο κεντρο της τηλεορασης. 

Επεξ/σία από emperor4her
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστω αυτο ειχα δει κ εγω,το θεμα ειναι μετα πως θα υπολογισεις το υψος που θα μπει η βαση ωστε να ειναι η μεση εκει που την θες.Επισης το υψος των ματιων το μετρας απο εκει που τελειωνει το ματι η στη μεση πχ?

• Confused 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nyne είπε

με ανησυχει το σωστο υψος(εχω αυχενικο)

σωστο υψος δεν υπαρχει οπως το θετεις, ειναι διαφορετικο στον καθενα. αλλο υψος ειναι ιδανικο για αυτον που ειναι 160cm, και αλλο αν εισαι 2 μετρα!  

Μόλις τώρα, nyne είπε

Σ'ευχαριστω αυτο ειχα δει κ εγω,το θεμα ειναι μετα πως θα υπολογισεις το υψος που θα μπει η βαση ωστε να ειναι η μεση εκει που την θες.Επισης το υψος των ματιων το μετρας απο εκει που τελειωνει το ματι η στη μεση πχ?

τρολαρεις τωρα? αν οχι, μιλαμε για 1cm διαφορα. μη σε απασχολει.. 

Δημοσ.

Δε τρολαρω φανταζομαι οτι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια απλα ειπα να ρωτησω.Το θεμα λοιπον ειναι να βρω πως οριζεις το υψος της βασης αφου ξερεις το που θα πρεπει να ειναι η μεση της οθονης.Σ'ευχαριστω .

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η σωστή απόσταση είναι η βάση της τηλεόρασης να ξεκινα απο το 1,20μ ανεξάρτητα του ύψους σου 

Δημοσ.

Κοιτα απο οσο εχω διαβασει το σωστο ειναι η μεση της οθονης να ειναι στο υψος των ματιων σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...