Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θέλω να αγοράσω ένα χρησιμοποιημένο κινητό τηλέφωνο περίπου 100-120, όχι παραπάνω. 
Δεν είμαι πολύ καλά σε αύτο και δεν παρακολουθώ την εξέλιξη, είχα ένα Samsung j (κάτι) αλλά αργό. Η χρηση ειναι καθημερινη και spotify καποιες ωρες.
τι προτείνετε να δω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, shkreliand είπε

Καλημέρα

Θέλω να αγοράσω ένα χρησιμοποιημένο κινητό τηλέφωνο περίπου 100-120, όχι παραπάνω. 
Δεν είμαι πολύ καλά σε αύτο και δεν παρακολουθώ την εξέλιξη, είχα ένα Samsung j (κάτι) αλλά αργό. Η χρηση ειναι καθημερινη και spotify καποιες ωρες.
τι προτείνετε να δω;

Επειδή έρχεσαι από Samsung νομίζω ότι τα Xiaomi θα σε ξενερώσουν με το miui που έχουν. Όχι ότι είναι κακά κινητά, ίσα ίσα που στην κατηγορία τους είναι μονόδρομος.

Εγώ λέω να πας σε αυτό εδώ https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=111348&search=Motorola+Moto+E+Moto+E7+Plus και να έχεις και μία εγγύηση (2 χρόνια).

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ειχα καποια στιγμη για 1 χρονο(+) το Redmi 5 plus και ημουν καλυμενος.
Μια ερωτιση, αξιζει κατι μεταχειρισμενο;
Τι λετε για το Poco X3 το βρηκα ενος μηνος για 120;

Ευχαριστω..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, shkreliand είπε

Τι λετε για το Poco X3 το βρηκα ενος μηνος για 120;

Ευχαριστω..

Έχει κάποια θεματάκια.....

41 λεπτά πριν, shkreliand είπε

Μια ερωτιση, αξιζει κατι μεταχειρισμενο;

Γιατί να πας σε μτχ αφού μπορείς να πας σε καινούργιο και με εγγύηση......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Έχει κάποια θεματάκια.....

Γιατί να πας σε μτχ αφού μπορείς να πας σε καινούργιο και με εγγύηση......

Εμμμ, για να πάρει καλύτερο τηλέφωνο μήπως; 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, shkreliand είπε

Καλημέρα

τι προτείνετε να δω;

Εννοείται καινουριο....Στο best price θα βρεις με 120 ευρώ περίπου το oneplus nord n100 και το tcl 20 se δυο εξαιρετικά κινητα.Μπορει να μην έχουν το όνομα αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα αθλια λογισμικα των χιαομι....

1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Εμμμ, για να πάρει καλύτερο τηλέφωνο μήπως; 

Και την εγγύηση;Αν παει κατι στραβα; Θα την καλυψεις εσυ;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Εννοείται καινουριο....Στο best price θα βρεις με 120 ευρώ περίπου το oneplus nord n100 και το tcl 20 se δυο εξαιρετικά κινητα.Μπορει να μην έχουν το όνομα αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα αθλια λογισμικα των χιαομι....

Και την εγγύηση;Αν παει κατι στραβα; Θα την καλυψεις εσυ;

Γιατί να την καλυψω εγώ;  ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τα ρισκα του. Επίσης εγγύηση τα κινητά έχουν 2 χρόνια. Μπορεί να πάρει μεταχειρισμένο περσινό μοντέλο και να έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση.

Εγώ προτιμώ μεταχειρισμένο πολύ καλύτερο μοντέλο στα ίδια λεφτά από ένα μουφα καινούργιο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.Υπ οψιν οτι τα χιαομι εχουν ενα χρονο αν δεν είναι αγορασμενα απο επισημο κατάστημα.

Και εκτός των αλλων ποτέ δεν ξέρεις γιατί πωλείται ενα μτχ κινητό...

Καλό θα ήταν να ζηταμε αποδειξη αγορας πριν παρουμε μτχ και φυσικά ελεγχος του κινητού πριν την αγορα...ωστε να δούμε εαν δουλεύει σωστα...

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.

Σας ευχαριστω  για τις προτασεις. Σιγουρα οχι ενα εντελος μεταχειρισμενο. Και η ιδεα του koutsis οπως και του osfp1978. 
Ειδα τα review του nord n100 και το tcl 20 και φαινονται ωραια κινιτα. μονο που το ενα απο τα δυο ιστερουσε νομιζω σε nfc, κατι τετοιο. δεν ξσερω αν παιζει σοβαρο λογο, ομως και τα δυο με 4gb ram για τα λεφτα του νομιζω πως ειναι οκ.

με ενδιαφερει και το gps να μην εχει κωλυματα επιδι το χρησιμοποιω.

koutsis τι προτινεις σαν ελαφρον μτχ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, shkreliand είπε

Σας ευχαριστω  για τις προτασεις. Σιγουρα οχι ενα εντελος μεταχειρισμενο. Και η ιδεα του koutsis οπως και του osfp1978. 
Ειδα τα review του nord n100 και το tcl 20 και φαινονται ωραια κινιτα. μονο που το ενα απο τα δυο ιστερουσε νομιζω σε nfc, κατι τετοιο. δεν ξσερω αν παιζει σοβαρο λογο, ομως και τα δυο με 4gb ram για τα λεφτα του νομιζω πως ειναι οκ.

με ενδιαφερει και το gps να μην εχει κωλυματα επιδι το χρησιμοποιω.

koutsis τι προτινεις σαν ελαφρον μτχ;

Αν χρησιμοποιείς NFC το έχει το Tcl 20 se .

Υπόψη αν σε ενδιαφέρει η κάμερα το Motorola που σου είπα έχει την καλύτερη,με 48 mpx και διάφραγμα f/1.7 ενώ το OnePlus 13 mpx και διάφραγμα f/2.2 και το Tcl 16mpx και διάφραγμα f/1.8 

Ραδιόφωνο έχουν το Motorola & το Tcl ενώ Audio jack και τα τρία.

Για gps επειδή έχουν και τα τρία επεξεργαστή Snap δεν θα έχεις θέμα.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ωραια. για μενα η καμερα σιγουρα χρειαζεται αλλα ειναι τελευταια, αλλα πιθανοτατα θα παω για το Tcl 20. 
Ευχαριστω παιδια. καλο ΣΚ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...