babisskg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Στις 28/7/2021 στις 9:09 ΠΜ, paylidis είπε για εμενα αξιζει η μικτή εαν μιλάμε για αυτοκίνητο με ακριβα ανταλλακτικά, ειχα 11 χρόνια μικτη σε αυτοκίνητο που εδωσα περσι - η αρχικη του αξια 30000 η τελική του αξία 8500 (τόσο και πωλήθηκε), η διαφορά στη χαμηλή αξία με την πληρη πλην μικτής ήταν 60€ το εξαμηνο και είχα το κεφάλι μου ησυχο... Πολύ σωστά , πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έξω από την λογική " Φτηνοί στα πίτουρα ........ το σκέφτομαι κι' εγώ σοβαρά πλέον διότι μ' αυτά που βλέπω στην καθημερινότητα μου .......
stelios_2809 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 καλησπέρα και καλό καλοκαιράκι σε όλους! σε ένα νέο αυτοκίνητο πιστεύω αξίζει καθώς προστατεύει το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσής μας. εγώ στο νέο μου αυτοκίνητο που αγόρασα το 2017 έχω σταθερά μικτή ασφάλεια .. και πλέον από τιμές των 400 ευρώ εξάμηνο είμαι σε πλαίσια 350 ευρώ το χρόνο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. δεν το αλλάζω ακόμα και αν η ασφαλίζομενη αξία μειώνεται με τον χρόνο από τα 20κ πλέον μου το ασφαλίζει στα 15κ. και προφανώς ανεξάρτητα την απαλλαγή (στην δικη μου περίπτωση 500 ευρω) ο σκοπός της κάλυψης είναι σοβαρές ζημιές η ατυχήματα με μεγάλο κόστος. so far so good λοιπόν , με 1 περαστιτατικό το 2018 όπου πήρα και 100 ευρώ για αντικατάσταση ελαστικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα