Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο θέμα που με απασχολεί. Είμαι σχεοδν 18 χρόνων και στις 23-29 Ιουνίου είχα περίοδο. Στις 30 Ιουνίου ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά και ενώ στην αρχή ο σύντροφος φορούσε προφυλακτικό, στη συνέχεια το αφαίρεσε και συνεχίσαμε (μεγάλη βλάκεια). Τελείωσε έξω εννοείται και για 4 ημέρες είχα λίγο αιματάκι λόγω της ρίξης παρθενικού υμένα θεωρώ. Πριν λίγες ημέρες άρχισαν κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και αριστερά και δεξιά και εδώ σταθερό κύκλο 30 ημερών οπότε περίμενα περίοδο στις 22/07. Σήμερα είμαι με 4 ημέρες καθυστέρηση, εφόσον δίνουμε ένα περιθώριο 2 ημερών καθυστέρησης λόγω αλλαγής κλίματος (ταξίδεψα σε νησί). Εκτός από τα πονάκια, έχω λίγο πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά, αρκετή υπνηλία, πολλή συχνά επισκέπτομαι την τουαλέτα για το "χοντρό" και τέλος στις 27/07 είδα λίγο αίμα. Ήλπιζα να έρθει γιατί πραγματικά δεν είμαι σε φάση να γίνω μαμά ούτε ο σύντροφος μπαμπάς. Επίσης, τώρα τελευταία βρίσκω αρκετά και συχνά, υγρά άσπρα προς ελαφρό κίτρινο χρώμα, κολλώδους υφής. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης; 

Επεξ/σία από KonPl
Δημοσ.

Όλα τα δείγματα, ειδικά το αίμα, είναι δείγματα επερχόμενης περιόδου. Το λευκό-κιτρινωπό έκκριμα λέγεται λευκόρροια και είναι επίσης ένδειξη επερχόμενης περιόδου. Όλα καλά θα πάνε, χώστου μια κλωτσιά στα παπάρια, ελπίζω η τρομάρα να σας συμμάζεψε και καλή διασκέδαση!

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Όλα τα δείγματα, ειδικά το αίμα, είναι δείγματα επερχόμενης περιόδου. Το λευκό-κιτρινωπό έκκριμα λέγεται λευκόρροια και είναι επίσης ένδειξη επερχόμενης περιόδου. Όλα καλά θα πάνε, χώστου μια κλωτσιά στα παπάρια, ελπίζω η τρομάρα να σας συμμάζεψε και καλή διασκέδαση!

Σίγουρα μας συμμάζεψε και τους δύο, αλλά την κλωτσιά την αφήνω προς το παρόν 😅

18 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Να πας να κάνεις μια β χοριακη αίματος να τελειώσει το θέμα.  Τα συμπτώματα που αναφέρεις υπάρχουν σε πιθανή εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον στην γυναίκα μου. Οπότε για να μην υπάρχει άγχος να πας για εξετάσεις αίματος. 

Το έχω στο πρόγραμμα, όπως και την ούρων που δείχνει επίσης. Σας ευχαριστώ 

7 λεπτά πριν, thant είπε

Να σας ζήσει!!!

"Ευχαριστούμε" να πω..;😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...