NT1G Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, jimarass26 είπε Ιαπωνία, Κίνα κυρίως. Στα 2000 με 4000 είναι το μέλλον αλλά αυτό απαιτεί κενό αέρος με σήρραγες. Το μελετάνε στην Κίνα και ο Elon mask. https://www.google.gr/amp/s/m.economictimes.com/news/international/world-news/china-gives-the-world-a-glimpse-of-its-1000-km/h-train/amp_articleshow/66179297.cms https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hyperloop https://www.google.gr/amp/s/amp.scmp.com/news/china/society/article/2109035/china-firms-plan-develop-4000-km/h-train-just-pipe-dream Αλλά άλλο είναι να τα βλέπεις στις ειδήσεις και άλλο μα μιλάς με ανθρώπους που προσάρμοσαν τη ζωή τους στο μοντέλο αυτό. Είναι πραγματικά το μέλλον καθώς επιλύει το πρόβλημα της αποκέντρωσης. Που είσαι και έχεις ταξιδέψει τώρα, με τρένα των 500 km/h όταν στα λινκ που δίνεις λένε ότι τα τρένα που σήμερα μεταφέρουν ανθρώπους είναι στα 350 km/h. Άσε τι ΘΑ γίνει. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από NT1G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Στις 28/7/2021 στις 4:20 ΜΜ, MikeKata είπε Παρακαλώ, μας διαθέτετε τις αναλύσεις; Γιατί το μόνο που υπάρχει είναι κάτι ανακοινώσεις της Porsche ότι θα κυνηγήσει τα συνθετικά καύσιμα χωρίς νούμερα ρύπων, χωρίς τίποτα. Καθαρό marketing. Στον αντίποδα, όπως φαίνεται, ΔΕΝ είναι λιγότερο ρυπογόνα από τα ηλεκτρικά... https://www.transportenvironment.org/sites/te/files/publications/2021_Efuels_in_cars_briefing.pdf https://www.forbes.com/sites/jamesmorris/2021/03/27/synthetic-fuels-wont-save-the-planet-so-dont-say-they-could/amp/ Υ.Γ. Η βενζίνη δε θα είναι στο 1.70€ τότε. Γύρω στα 4€ εκτιμάται. Σε ελληνική εφημερίδα το είχα διαβάσει δεν θυμάμαι που και τι σημασία έχει; Όταν μπει στην αγορά το συνθετικό θα τα ξαναπούμε, σε ότι αφορά την βενζίνη, αμφιβάλλω αν διάβασες ότι έγραψα, αυτό ακριβώς εννοώ, δεν ξέρω αν θα είναι 2,4,6,10€ πάντως το 1.70€ θα μοιάζει όπως έμοιαζε κάποτε κάτω του 1€. Όπου η υπάρχει άνθρωπος υπάρχει και καταστροφή, οπότε αφήστε το marketing για τους κολωσούς, και σταματήστε τις επιστημονικές σας θεωρίες με το think green. Το ρεύμα θα κάνει περισσότερο κακό απ όσο νομίζεις. Όλα είναι μια επιθετική προώθηση, ότι επιλέξει η παγκοσμιοποίηση δεν σε ρωτάνε, δεν με ρωτάνε, αποφασίζουν κι εμείς αναγκαστικά ακολουθούμε. Στις 28/7/2021 στις 4:20 ΜΜ, EnergosPolitis είπε Μέχρι να το κάνουν όλες οι εταιρείες αυτοκινήτων, μήπως τα τρισέγγονά μου προλάβουν έναν κόσμο με καθαρά eco friendly αυτοκίνητα Ποιος έκο φρέντλι κόσμος; Αν είναι δυνατόν να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι η ηλεκτροκίνηση ξεκινάει για το περιβάλλον. Ας μην αρχίσουμε τα παραδείγματα, τα έχουμε πει, οι υπογραφές και το χρήμα είναι πολύ πιο πάνω από την αξιοπρέπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, d4mage είπε Όπου η υπάρχει άνθρωπος υπάρχει και καταστροφή, οπότε αφήστε το marketing για τους κολωσούς, και σταματήστε τις επιστημονικές σας θεωρίες με το think green. Το ρεύμα θα κάνει περισσότερο κακό απ όσο νομίζεις. Σου έχω ποσταρει papers για τους ισχυρισμους μου, τα οποία ούτε καν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις για να σχολιάσεις. Παρ'ολα αυτά, είσαι πολυ γρήγορος να τα αποκαλέσεις marketing (εγώ ποσταρα αναλύσεις, όχι δηλώσεις εταιρειών όπως εσύ) και να προσπαθήσεις να γελοιοποιησεις ("επιστημονικές θεωρίες και think green") κάτι για το οποίο προφανώς και δε γνωρίζεις τίποτα, όπως αποδεικνυουν τα λεγόμενα σου. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό προς εμάς που ακολουθούμε σαν επάγγελμα την περιβαλλοντική μηχανική να μπαίνουμε στον κόπο να σου στείλουμε επιστημονικές αναλύσεις αποδεικνύοντας σου ότι αυτό που λες δεν ισχύει και εσύ με ύφος γνωστη να τις απορρίπτεις τόσο απλά. Το χρόνο μας χανουμε, όπως φαινεται. Εμβαθύνετε σε ένα θέμα να το καταλάβετε πριν δημιουργήσετε μια άποψη, και όχι "κάπου το διάβασα, σε μια εφημερίδα, δε θυμάμαι". Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από MikeKata 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MikeKata είπε Είναι τουλάχιστον προσβλητικό προς εμάς που ακολουθούμε σαν επάγγελμα την περιβαλλοντική μηχανική να μπαίνουμε στον κόπο να σου στείλουμε επιστημονικές αναλύσεις αποδεικνύοντας σου ότι αυτό που λες δεν ισχύει και εσύ με ύφος γνωστη να τις απορρίπτεις τόσο απλά. Το χρόνο μας χανουμε, όπως φαινεται. Εμβαθύνετε σε ένα θέμα να το καταλάβετε πριν δημιουργήσετε μια άποψη, και όχι "κάπου το διάβασα, σε μια εφημερίδα, δε θυμάμαι". Ασχολούμαι με υγρά καύσιμα δεν έχω σπουδάσει όμως μιλάω με ανθρώπους του χώρου που είναι τουλάχιστον 1 φορά παραπάνω γνώστες από εσένα. Άφησες χρόνο που; Σου είπα απλά πως τα συνθετικά καύσιμα θα φτάσουν με λιγότερους ρύπους και μετα κάπου σε μια εφημερίδα διάβασα πως προβληματίζονται οι αυτοβιομηχανίες, end of story. Αν εσύ με ένα ΤΕΙ, ΑΕΙ θεωρείς πως κατακτάς τους κόσμους, αμφιβάλλω μάλιστα εάν έχεις κάνει και τίποτα παραπάνω από την πρακτική σου, τότε κάτι έχεις πάρει λάθος φίλτατε. Μείνε στην άποψη σου για να μείνω κι εγώ στη δική μου, αν εσύ με θεωρείς χαζό επειδή διαφωνώ μαζί σου ή επειδή σου είπα πως διάβασα κάπου για τα συνθετικά καύσιμα πως θα έχουν λίγους ρύπους, τότε μάλλον παρά είσαι απόλυτος και πρέπει να μορφωθείς παραπάνω, επειδή τα συνθετικά θα μείνουν, θα τα φτιάξουν έτσι ώστε να μπορούν να κοντράρουν τον ανταγωνισμό της ηλεκτροκίνησης και επειδή θα έχουν πολύ περισσότεροι τεράστιο κέρδος αγαπητέ φίλε με την περιβαλλοντική μηχανική σου που μας έκανες και τιμή να μπεις στο κόπο να μας απαντήσεις. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από d4mage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, d4mage είπε μιλάω με ανθρώπους του χώρου που είναι τουλάχιστον 1 φορά παραπάνω γνώστες από εσένα Ναι, σωστά. Ο πωλητής καυσίμων ξερει περισσότερα από το μηχανικό περιβάλλοντος για τους ατμοσφαιρικους ρύπους. Οσο οι αντιεμβολιαστες του Facebook ξέρουν περισσότερα απο τους γιατρους. 5 λεπτά πριν, d4mage είπε Σου είπα απλά πως τα συνθετικά καύσιμα θα φτάσουν με λιγότερους ρύπους και μετα κάπου σε μια εφημερίδα διάβασα πως προβληματίζονται οι αυτοβιομηχανίες, end of story. Φαίνεσαι εντελώς απεγνωσμένος και προσπαθείς να πιαστείς από όπου (νομίζεις ότι) έχεις έστω μια βάση επιχειρήματος. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ "μου είπες" κάτι που "διάβασες σε εφημερίδα", εγώ σου στέλνω έρευνες με νούμερα. Έχεις κάτι να τα αντικρούσεις; Όχι. 6 λεπτά πριν, d4mage είπε Αν εσύ με ένα ΤΕΙ, ΑΕΙ θεωρείς πως κατακτάς τους κόσμους, αμφιβάλλω μάλιστα εάν έχεις κάνει και τίποτα παραπάνω από την πρακτική σου, τότε κάτι έχεις πάρει λάθος φίλτατε. Το γεγονός ότι εσύ δεν έχεις ιδέα πάνω στο θέμα στο οποίο απαντάς, δε σημαίνει ότι είναι θεμιτό να προσπαθείς να γελοιοποιησεις την εκπαίδευση των υπολοίπων πάνω στο αντικείμενο. Όλα για να νιώσουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας σε αυτή τη χώρα... Βλέπουμε τον ορισμό του φαινομένου Dunning-Kruger σε πλήρη εξέλιξη. Καθισε εσύ να πιστεύεις τα αβάσιμα που πιστεύεις. Δικαίωμα σου άλλωστε. Από τη στιγμή όμως που τα εκφράζεις σε ένα forum, θα περιμένεις και την ανάλογη κριτική, ειδικά όταν σου τα καταρρίπτουν με επιχειρήματα και αριθμους. Είτε σου αρέσει, είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, MikeKata είπε Ναι, σωστά. Ο πωλητής καυσίμων ξερει περισσότερα από το μηχανικό περιβάλλοντος για τους ατμοσφαιρικους ρύπους. Οσο οι αντιεμβολιαστες του Facebook ξέρουν περισσότερα απο τους γιατρους. Φαίνεσαι εντελώς απεγνωσμένος και προσπαθείς να πιαστείς από όπου (νομίζεις ότι) έχεις έστω μια βάση επιχειρήματος. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ "μου είπες" κάτι που "διάβασες σε εφημερίδα", εγώ σου στέλνω έρευνες με νούμερα. Έχεις κάτι να τα αντικρούσεις; Όχι. Το γεγονός ότι εσύ δεν έχεις ιδέα πάνω στο θέμα στο οποίο απαντάς, δε σημαίνει ότι είναι θεμιτό να προσπαθείς να γελοιοποιησεις την εκπαίδευση των υπολοίπων πάνω στο αντικείμενο. Όλα για να νιώσουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας σε αυτή τη χώρα... Βλέπουμε τον ορισμό του φαινομένου Dunning-Kruger σε πλήρη εξέλιξη. Καθισε εσύ να πιστεύεις τα αβάσιμα που πιστεύεις. Δικαίωμα σου άλλωστε. Από τη στιγμή όμως που τα εκφράζεις σε ένα forum, θα περιμένεις και την ανάλογη κριτική, ειδικά όταν σου τα καταρρίπτουν με επιχειρήματα και αριθμους. Είτε σου αρέσει, είτε όχι. Α έχεις θέματα και με όσους είναι κατά του εμβολιασμού; Έπαρση, αυτό έχω μόνο να σου πω, έχουμε γεμίσει με επιστήμονες της κακιάς ώρας κατέβα κάνα σκαλωπάτι μήπως και καταφέρεις κάτι στη ζωή σου επειδή τις γνώσεις σου δεν θα τις δείξεις στο insomnia. Βέβαια θα μου πεις αν τις έδειχνες αλλού τώρα δεν θα ήσουν εδώ μέσα να μοστράρεις το σούπερ ουάου μυαλό σου. Μιλάς για την εφημερίδα και την ίδια στιγμή μου καταρρίπτεις με επιχειρήματα και αριθμούς από το forbes? Αυτό που κάνει net worth την JLO και τον DiCaprio και σε πειράζει η εφημερίδα που απλά διάβασα κάτι για τα συνθετικά καύσιμα και σου εξηγώ πως τα πετρέλαια είναι μαύρος χρυσός για να σταματήσουν έτσι απλά; Την ίδια στιγμή περιπλέκεις αντιεμβολιαστές του facebook, μάλλον τα διαβάζεις πολύ τα σχόλια όλων αυτών και τα ξέρεις. Ωραία επιχειρήματα, χαρά σε αυτόν που θα σου κάνει πρόσληψη με τόσο μυαλό. Παραλίγο να με κάνεις να πιστέψω πως όταν κάποιοι μιλάνε στον θεό, εννοούν εσένα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από d4mage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, d4mage είπε Μιλάς για την εφημερίδα και την ίδια στιγμή μου καταρρίπτεις με επιχειρήματα και αριθμούς από το forbes? Το Forbes ήταν για κάποιους σχολιαστές που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τα papers και χρειάζονται μαζεμένη τροφή. Επίσης, έστειλα και τα παρακάτω reports και paper: https://www.transportenvironment.org/sites/te/files/publications/TE - draft report v04.pdf https://www.transportenvironment.org/sites/te/files/publications/2021_Efuels_in_cars_briefing.pdf https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S235248471830266X Αλλά ήταν πολύ χρονοβόρο να τα ανοίξουμε και να τα διαβάσουμε πριν σχολιάσουμε, ε; Εντάξει, δεν είναι και εφημερίδα... 10 λεπτά πριν, d4mage είπε Α έχεις θέματα και με όσους είναι κατά του εμβολιασμού; Εντάξει, νομίζω δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο, όλα τα κομμάτια ενώνονται σιγά σιγά... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από MikeKata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 λιγότερες εκπομπές τα συνθετικά καύσιμα θα έχουν μόνο αν παράγονται με την δέσμευση του ατμοσφαιρικού CO2 οπότε θα εκπέμπουν κάτι που είχε αφαιρεθεί πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Ας αποφασίσουμε πρώτα που μετράμε τους ρύπους και μετά βλέπουμε αν θα είναι λιγότεροι ή περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε Το Forbes ήταν για κάποιους σχολιαστές που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τα papers και χρειάζονται μαζεμένη τροφή. Επίσης, έστειλα και τα παρακάτω reports και paper: https://www.transportenvironment.org/sites/te/files/publications/TE - draft report v04.pdf https://www.transportenvironment.org/sites/te/files/publications/2021_Efuels_in_cars_briefing.pdf https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S235248471830266X Αλλά ήταν πολύ χρονοβόρο να τα ανοίξουμε και να τα διαβάσουμε πριν σχολιάσουμε, ε; Εντάξει, δεν είναι και εφημερίδα... Εντάξει, νομίζω δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο, όλα τα κομμάτια ενώνονται σιγά σιγά... Τώρα μιλάς σωστά, σου κόπηκε και ο αέρας περί εφημερίδων και facebook και forbes (ωχ συγγνώμη έγκυρη πηγή, ένα νόμισμα μια όψη θες φίλε μας) Αφού εσύ θεωρείς πως λέω αρλούμπες, εγώ γιατί να θεωρήσω πως επειδή είδες, άκουσες, διάβασες κάπου κάτι πρέπει να είναι και το σωστό; Το ίδιο λέμε! Ευτυχώς που δεν θα σχολιάσεις κάτι άλλο και είναι η τελευταία σου απάντηση επειδή μου έκανες το κεφάλι λιώμα, αυτό έλειπε να μας πεις εσύ και για θέματα περί υγείας. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από d4mage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, d4mage είπε Τώρα μιλάς σωστά, σου κόπηκε και ο αέρας περί εφημερίδων και facebook και forbes (ωχ συγγνώμη έγκυρη πηγή, ένα νόμισμα μια όψη θες φίλε μας) Κανένας αέρας δε μου κόπηκε, απλά κατάλαβα ότι χρειάστηκε να εξηγήσω μέχρι και τα πιο απλοϊκά (γιατί πόσταρα και ένα άρθρο του Forbes). Βέβαια, σου ΞΑΝΑπόσταρα τα 2 reports και το paper από το ScienceDirect και ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να τα αγνοείς. Προφανώς γιατί δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις. 19 λεπτά πριν, d4mage είπε Αφού εσύ θεωρείς πως λέω αρλούμπες, εγώ γιατί να θεωρήσω πως επειδή είδες, άκουσες, διάβασες κάπου κάτι πρέπει να είναι και το σωστό; Το ίδιο λέμε! ΔΕ λέμε το ίδιο. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ τα διαβάζεις στην εφημερίδα που γράφει ο κάθένας που δεν έχει σχέση με το θέμα χωρίς να υποχρεούται να ποστάρει νούμερα και χωρίς να ελέγχεται. Εγώ τα διαβάζω από την πηγή που έχει περάσει peer review, έχει αναλύσει τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματά της και, το κυριότερο; ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. Τώρα καταλάβαμε ΓΙΑΤΙ δε λέμε το ίδιο ή να το πω ακόμα πιο απλά; 19 λεπτά πριν, d4mage είπε αυτό έλειπε να μας πεις εσύ και για θέματα περί υγείας Εγώ τουλάχιστον είχα και κάμποσα μαθήματα βιολογίας όταν έκανα το πτυχίο μου και μπορώ να κατανοήσω γιατί έχουν δίκιο οι γιατροί, όπως επίσης και να ψάξω τις σχετικές μελέτες για να τις διαβάσω. Εσείς κύριε; Λοιμωξιολόγος να φανταστώ; Ή μηχανικός ορυκτών πόρων; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από MikeKata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, MikeKata είπε Κανένας αέρας δε μου κόπηκε, απλά κατάλαβα ότι χρειάστηκε να εξηγήσω μέχρι και τα πιο απλοϊκά (γιατί πόσταρα και ένα άρθρο του Forbes). Βέβαια, σου ΞΑΝΑπόσταρα τα 2 reports και το paper από το ScienceDirect και ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να τα αγνοείς. Προφανώς γιατί δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις. ΔΕ λέμε το ίδιο. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ τα διαβάζεις στην εφημερίδα που γράφει ο κάθένας που δεν έχει σχέση με το θέμα χωρίς να υποχρεούται να ποστάρει νούμερα και χωρίς να ελέγχεται. Εγώ τα διαβάζω από την πηγή που έχει περάσει peer review, έχει αναλύσει τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματά της και, το κυριότερο; ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. Τώρα καταλάβαμε ΓΙΑΤΙ δε λέμε το ίδιο ή να το πω ακόμα πιο απλά; Εγώ τουλάχιστον είχα και κάμποσα μαθήματα βιολογίας όταν έκανα το πτυχίο μου και μπορώ να κατανοήσω γιατί έχουν δίκιο οι γιατροί, όπως επίσης και να ψάξω τις σχετικές μελέτες για να τις διαβάσω. Εσείς κύριε; Λοιμωξιολόγος να φανταστώ; Ή μηχανικός ορυκτών πόρων; Είπες ότι δεν θα σχολιάσεις κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, d4mage είπε Α έχεις θέματα και με όσους είναι κατά του εμβολιασμού; Έπαρση, αυτό έχω μόνο να σου πω, έχουμε γεμίσει με επιστήμονες της κακιάς ώρας κατέβα κάνα σκαλωπάτι μήπως και καταφέρεις κάτι στη ζωή σου επειδή τις γνώσεις σου δεν θα τις δείξεις στο insomnia. Βέβαια θα μου πεις αν τις έδειχνες αλλού τώρα δεν θα ήσουν εδώ μέσα να μοστράρεις το σούπερ ουάου μυαλό σου. Ο αντι-εμβολιαστης κατηγορεί τον εμβολιασμενο ότι το παίζει γιατρός και του λέει να ξεκαβαλησει όταν ο εμβολιασμός στηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων και γιατρών ενώ αντίθετα η δικιά του άποψη του είναι αστήρικτη από γιατρούς και επιστήμονες. Δηλαδή πόσο πιο παράλογο μπορεί να γίνει κάτι και να μην το αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, Retromaniac είπε όταν ο εμβολιασμός στηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων και γιατρών ενώ αντίθετα η δικιά του άποψη του είναι αστήρικτη από γιατρούς και επιστήμονες. Δηλαδή πόσο πιο παράλογο μπορεί να γίνει κάτι και να μην το αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος; Δεν υπάρχει αντιεμβολιαστής ούτε αρνητής, γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες σε ότι αφορά το αν κάποιος έχει κάνει ή όχι το εμβόλιο; Όπως δεν έρχομαι να σε ρωτήσω γιατί το έκανες, έτσι δεν θα ρωτήσεις γιατί δεν το έχω κάνει, απλά πράγματα. Συντριπτική πλειοψηφία επιστημόνων; Είδες κάπου ανοιχτά και ελεύθερα να μπορεί να στηρίξει κάποιος άλλος επιστήμονας αντίθετη άποψη με επιχείρημα; Πάντοτε υπάρχουν δύο πλευρές. Στην περίπτωση του COVID όχι. Τα παράλογα είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτή τη συζήτηση που γίνεται εδώ μέσα, δεν θα κάτσω εγώ τώρα να σου εξηγήσω τα αυτονόητα και την ίδια στιγμή να μιλάς επιστήμη και να το πηγαίνεις στο θέμα στον μασονισμό, άκου αντιεμβολιαστής, λες και μιλάμε για ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ των μεταλλείων χρυσού, η κόκκινους με μαύρους φασισμούς. Είναι δυνατόν, επειδή εγώ κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για την ζωή μου και στην τελική που ξέρεις τι μπορεί να έχω εγώ και αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμβολιαστώ; Μπορώ να έχω την αστήρικτη άποψη μου από τους γιατρούς και επιστήμονες που λες; Σε ενοχλεί αυτό; Δικαιωμά σου, όπως και δικό μου δικαίωμα το τι θα κάνω. Άπαντες από αύριο εμβόλιο, μπορεί να γίνει; ΘΑ ΤΡΕΞΩ, άλλα όχι δεν είναι εφικτό και είναι αντισυνταγματικό, τους εργαζόμενους όμως πρέπει να τους απολύσεις αν δεν το κάνουν, αυτό είναι εντελώς μέσα στους νόμους του συντάγματος. Οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται self test και rapid των 20.00€ από σήμερα κάθε εβδομάδα η πλέμπα όμως ναι. Το ότι όλοι αυτοί΄γυρνοβολάνε ασύστολα χωρίς έλεγχο με τη δικαιολογία πως δεν κολλάνε το αφήνουμε στην απέξω; Ξέρεις πόσοι θετικοί έχουν μπει σε νησιά απλά και μόνο με το πιστοποιητικό; Και θα κάτσω εγώ τώρα να κάνω συζήτηση περί πολιτικής, υγείας, νομοθεσίας, αξιοπρέπειας, γνώσης και παράνοιας με όλους αυτούς που μιλάνε για ευθύνες και την ίδια στιγμή πάνε στο σουβλατζίδικο χωρίς μάσκα και όταν τρώνε την παρατήρηση βγάζουν και γλώσσα του τύπου " έχω κάνει εμβόλιο εγώ". Πολιτικό άσυλο ξέρεις τι σημαίνει; Σημαίνει προστασία για ότι κάνεις και ότι πεις αυτό που γίνεται από κάποιους που μέχρι χθες δεν τους ήξερε η μάνα τους και σήμερα παίρνουν αποφάσεις για εμένα, εσένα και όλη την Ελλάδα - πλανήτη. Αν υπάρχει κάποιος που νομίζει πως με το εμβόλιο θα κερδίσει την ελευθερία του, τότε κάτι δεν έχει καταλάβει σωστά. Οι ανεμβολίαστοι και οι 20άρηδες κοκκινίζουν την χώρα ή όλοι αυτοί που χτυπάνε τις δόσεις τους και νομίζουν πως δεν θα κολλήσουν ποτέ ξανά; Άλλο πράγμα να περάσεις εσύ ως εμβολιασμένος πιο ελαφριά τον κορονοϊο και άλλο να θεωρείς πως δεν τον μεταδίδεις, δεν κολλάς ξανά κ.λ.π Κλείνοντας άλλος ξεκίνησε τη συζήτηση περί εμβολιασμένων και αντιεμβολιαστών και εσύ το συνεχίζεις, δεν ανέφερα τίποτα και απορώ πως το επέτρεψαν οι mods να φτάσει εδώ. Εγώ μιλούσα καθαρά για το θέμα των συνθετικών και ο άλλος βγήκε να μου πει πόσο αμόρφωτος είμαι και την ίδια στιγμή να βγαίνει οφτόπικ με ότι να ναι απαντήσεις και να το πηγαίνει το θέμα αλλού. Ε πως να μη γίνει μπάχαλο μετά; Μπήκε λέει σε κόπο να απαντήσει και να εξηγήσει με τεκμηριωμένη απάντηση από άλλη πηγή τύπου εφημερίδας που όμως είναι τσεκαρισμένη (ελεος) μετά είπε δεν θα σχολιάσει κάτι άλλο επειδή με θεωρεί χαζό και μετά πάλι μου απαντούσε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 31/7/2021 στις 7:48 ΠΜ, d4mage είπε Δεν υπάρχει αντιεμβολιαστής ούτε αρνητής, γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες σε ότι αφορά το αν κάποιος έχει κάνει ή όχι το εμβόλιο; Όπως δεν έρχομαι να σε ρωτήσω γιατί το έκανες, έτσι δεν θα ρωτήσεις γιατί δεν το έχω κάνει, απλά πράγματα. Συντριπτική πλειοψηφία επιστημόνων; Είδες κάπου ανοιχτά και ελεύθερα να μπορεί να στηρίξει κάποιος άλλος επιστήμονας αντίθετη άποψη με επιχείρημα; Πάντοτε υπάρχουν δύο πλευρές. Στην περίπτωση του COVID όχι. Τα παράλογα είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτή τη συζήτηση που γίνεται εδώ μέσα, δεν θα κάτσω εγώ τώρα να σου εξηγήσω τα αυτονόητα και την ίδια στιγμή να μιλάς επιστήμη και να το πηγαίνεις στο θέμα στον μασονισμό, άκου αντιεμβολιαστής, λες και μιλάμε για ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ των μεταλλείων χρυσού, η κόκκινους με μαύρους φασισμούς. Είναι δυνατόν, επειδή εγώ κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για την ζωή μου και στην τελική που ξέρεις τι μπορεί να έχω εγώ και αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμβολιαστώ; Μπορώ να έχω την αστήρικτη άποψη μου από τους γιατρούς και επιστήμονες που λες; Σε ενοχλεί αυτό; Δικαιωμά σου, όπως και δικό μου δικαίωμα το τι θα κάνω. Άπαντες από αύριο εμβόλιο, μπορεί να γίνει; ΘΑ ΤΡΕΞΩ, άλλα όχι δεν είναι εφικτό και είναι αντισυνταγματικό, τους εργαζόμενους όμως πρέπει να τους απολύσεις αν δεν το κάνουν, αυτό είναι εντελώς μέσα στους νόμους του συντάγματος. Οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται self test και rapid των 20.00€ από σήμερα κάθε εβδομάδα η πλέμπα όμως ναι. Το ότι όλοι αυτοί΄γυρνοβολάνε ασύστολα χωρίς έλεγχο με τη δικαιολογία πως δεν κολλάνε το αφήνουμε στην απέξω; Ξέρεις πόσοι θετικοί έχουν μπει σε νησιά απλά και μόνο με το πιστοποιητικό; Και θα κάτσω εγώ τώρα να κάνω συζήτηση περί πολιτικής, υγείας, νομοθεσίας, αξιοπρέπειας, γνώσης και παράνοιας με όλους αυτούς που μιλάνε για ευθύνες και την ίδια στιγμή πάνε στο σουβλατζίδικο χωρίς μάσκα και όταν τρώνε την παρατήρηση βγάζουν και γλώσσα του τύπου " έχω κάνει εμβόλιο εγώ". Πολιτικό άσυλο ξέρεις τι σημαίνει; Σημαίνει προστασία για ότι κάνεις και ότι πεις αυτό που γίνεται από κάποιους που μέχρι χθες δεν τους ήξερε η μάνα τους και σήμερα παίρνουν αποφάσεις για εμένα, εσένα και όλη την Ελλάδα - πλανήτη. Αν υπάρχει κάποιος που νομίζει πως με το εμβόλιο θα κερδίσει την ελευθερία του, τότε κάτι δεν έχει καταλάβει σωστά. Οι ανεμβολίαστοι και οι 20άρηδες κοκκινίζουν την χώρα ή όλοι αυτοί που χτυπάνε τις δόσεις τους και νομίζουν πως δεν θα κολλήσουν ποτέ ξανά; Άλλο πράγμα να περάσεις εσύ ως εμβολιασμένος πιο ελαφριά τον κορονοϊο και άλλο να θεωρείς πως δεν τον μεταδίδεις, δεν κολλάς ξανά κ.λ.π Κλείνοντας άλλος ξεκίνησε τη συζήτηση περί εμβολιασμένων και αντιεμβολιαστών και εσύ το συνεχίζεις, δεν ανέφερα τίποτα και απορώ πως το επέτρεψαν οι mods να φτάσει εδώ. Εγώ μιλούσα καθαρά για το θέμα των συνθετικών και ο άλλος βγήκε να μου πει πόσο αμόρφωτος είμαι και την ίδια στιγμή να βγαίνει οφτόπικ με ότι να ναι απαντήσεις και να το πηγαίνει το θέμα αλλού. Ε πως να μη γίνει μπάχαλο μετά; Μπήκε λέει σε κόπο να απαντήσει και να εξηγήσει με τεκμηριωμένη απάντηση από άλλη πηγή τύπου εφημερίδας που όμως είναι τσεκαρισμένη (ελεος) μετά είπε δεν θα σχολιάσει κάτι άλλο επειδή με θεωρεί χαζό και μετά πάλι μου απαντούσε... για όλα αυτά υπάρχει η λογική εξήγηση βασισμένη , στη λογική του παραλόγου. Καλά μπάνια ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα