mcgerger Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρόκειται για ιστορικό χαμηλό και μάλιστα με πολύ καλή έκπτωση στα Amazon Ιταλίας και Ισπανίας. Νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω κάτι. Να σημειώσω μόνο ότι αναφέρει (Amazon Exclusive Edition), δεν γνωρίζω όμως τί σημαίνει αυτό. https://www.amazon.it/gp/product/B086NGHV99/ https://www.amazon.es/dp/B086NGHV99 Αρχική με την έκπτωση 149€. Τελική με μεταφορικά και φόρο 159.62€. Από 300€ Skroutz επίσης στα 299€ https://www.skroutz.gr/s/12014076/Bang-Olufsen-Beoplay-H4-Ασύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Μαύρα.html Είναι η 1η μου δημοσίευση στις προσφορές, αν έχω κάτι λάθος μου το λέτε... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από mcgerger 3
martirio3000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Φαίνονται καλά αλλά για εμένα είναι full αρνητικό ότι δεν αλλάζουν τα μαξιλαράκια τους.
akefaloskavalaris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, mcgerger είπε Πρόκειται για ιστορικό χαμηλό και μάλιστα με πολύ καλή έκπτωση στα Amazon Ιταλίας και Ισπανίας. Νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω κάτι. Να σημειώσω μόνο ότι αναφέρει (Amazon Exclusive Edition), δεν γνωρίζω όμως τί σημαίνει αυτό. https://www.amazon.it/gp/product/B086NGHV99/ https://www.amazon.es/dp/B086NGHV99 Αρχική με την έκπτωση 149€. Τελική με μεταφορικά και φόρο 159.62€. Από 300€ Skroutz επίσης στα 299€ https://www.skroutz.gr/s/12014076/Bang-Olufsen-Beoplay-H4-Ασύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Μαύρα.html Είναι η 1η μου δημοσίευση στις προσφορές, αν έχω κάτι λάθος μου το λέτε... Έχω τα Audio Technica ATH-M50x και σκεφτόμουν να πάρω κάτι καινούριο... Σκεφτόμουν τα Beyerdynamic 770, αλλά τώρα κολάζομαι. Μένω Ιρλανδία και βλέπω και το Amazon UK τα έχει στην τιμή που αναφέρεις. Δώστε καμιά γνώμη, δεν είμαι τόσο ειδικός 😅
giorginho Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Στο σκρουτζ έχουν μείνει ελάχιστα μαγαζιά με την ίδια "φιξ" τιμή, ενώ όταν ήταν στον 1-1,5 χρόνο από την κυκλοφορία τους είχαν χαμηλότερη τιμή από αυτή των αμαζον τώρα (αυτό σαν απαραίτητη πληροφορία για να μην δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι είναι πραγματική 50% έκπτωση, ασχέτως αν μπορεί να θεωρηθεί όντως προσφορά). 2
Themos3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε Έχω τα Audio Technica ATH-M50x και σκεφτόμουν να πάρω κάτι καινούριο... Σκεφτόμουν τα Beyerdynamic 770, αλλά τώρα κολάζομαι. Μένω Ιρλανδία και βλέπω και το Amazon UK τα έχει στην τιμή που αναφέρεις. Δώστε καμιά γνώμη, δεν είμαι τόσο ειδικός 😅 Χωρίς να είμαι και εγώ ειδικός, κάτσε με τα Audio Technica που είναι στην ίδια κατηγορία με τα 770. Είναι εντελώς διαφορετικά ακουστικά από του τίτλου. Δώσε τα λεφτά σε καμία Soundblaster G6 αν δεν έχεις ήδη κάτι αντίστοιχο, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από Themos3
mcgerger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε Έχω τα Audio Technica ATH-M50x και σκεφτόμουν να πάρω κάτι καινούριο... Σκεφτόμουν τα Beyerdynamic 770, αλλά τώρα κολάζομαι. Μένω Ιρλανδία και βλέπω και το Amazon UK τα έχει στην τιμή που αναφέρεις. Δώστε καμιά γνώμη, δεν είμαι τόσο ειδικός 😅 Όπως είχα πρόσφατα αναφέρει στο thread για το Tidal, προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ηχεία bluetooth λόγω απωλεστικής συμπίεσης, ούτε πρόκειται να τα φορέσω εκτός σπιτιού, απλώς είδα την προσφορά, θεώρησα ότι είναι πολύ καλή και την δημοσίευσα. Αν θέλεις bluetooth τότε πιστεύω ότι στην τιμή αυτή δεν θα βρεις καλύτερα, αν και το θέμα ήχου είναι καθαρά προσωπικό. Αν δεν χρειάζεσαι bluetooth τότε πληρώνεις εξτρά για ένα feature που δεν θα χρειαστείς και πιστεύω ότι θα μπορείς να βρεις καλύτερα ακουστικά στην ίδια τιμή ή το ίδιο καλά σε χαμηλότερη τιμή. Στα BeyerDynamic DT 770 νομίζω ότι δεν αλλάζει το καλώδιό τους, αν χαλάσει την πάτησες, κάτι που για μένα είναι deal breaker. Αυτά όμως είναι στην ίδια κατηγορία περίπου, αν θέλεις να πάρεις κάτι καλύτερο από αυτά που έχεις τότε θα πρέπει να πας είτε σε Philips Fidelio X2 είτε σε Sennheiser HD600-650, αν και αυτά είναι open back. Εναλλακτικά, όπως ανέφερε και ο Themos3, μπορείς να πάρεις ενισχυτή ή DAC, αν δεν έχεις ήδη, όπου θα δεις όντως διαφορά και τουλάχιστον θα εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες των ακουστικών σου όποια και αν είναι αυτά. Για πληρότητα σχετικά με την τιμή στο παρελθόν, παραθέτω όλο το ιστορικό τιμής από το Amazon για μέχρι σχεδόν 1μιση χρόνο πίσω. Για το skroutz δεν υπάρχει ιστορικό για 1+ χρόνο πίσω, συνεπώς δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε πόσο χαμηλή ήταν η τιμή τους τότε, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα είχε πολύ σημασία. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από mcgerger
Armoral Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε Έχω τα Audio Technica ATH-M50x και σκεφτόμουν να πάρω κάτι καινούριο... Σκεφτόμουν τα Beyerdynamic 770, αλλά τώρα κολάζομαι. Μένω Ιρλανδία και βλέπω και το Amazon UK τα έχει στην τιμή που αναφέρεις. Δώστε καμιά γνώμη, δεν είμαι τόσο ειδικός 😅 Spoiler Εδώ κολλάει το γιατί πίνει ο ακέφαλος καβαλάρης.
giorginho Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mcgerger είπε Για το skroutz δεν υπάρχει ιστορικό για 1+ χρόνο πίσω, συνεπώς δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε πόσο χαμηλή ήταν η τιμή τους τότε, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα είχε πολύ σημασία. 7-8 μηνες και αλοιμονο αν δεν υπηρχε αυτο το ιστορικο, ενα (πανευκολο) κλικ ειναι... (default εμενα μου δειχνει 1 μηνα ιστορικο, μη μου πεις οτι πιστεψες ειλικρινα οτι δεν εχει παραπερα...) Και φυσικα και εχει σημασια, γιατι προκειται για τεχνολογικο προϊον, που γενικα φτανει στο "πικ" (για εμας ως καταναλωτες, δηλαδη στο "limit down") η τιμη του ειτε οταν βρισκεται σε αφθονια παραλληλα με σχετικα χαμηλη ζητηση στην αγορά (τον κανονα επιβεβαιωνει και το αντιθετο φαινομενο των μεγαλης ζητησης προϊοντων σε ελλειψη, των οποιων οι τιμες ανεβαινουν, δες πχ τι γινεται στα θεματα με τα PS5) και συνηθως καποια στιγμη ~1 χρονο απο την εναρξη της κυκλοφοριας του ειτε οταν στο τελος της "ζωης" του (ως μοντελο) εχει ξεμεινει σε μερικες μεγαλες αλυσιδες και για να ξεπουλησουν βαρεσουν (πολλες φορες σε συνεργασια με τον αντιπροσωπο/εισαγωγεα) την τιμη κατακεφαλα. Απλα τα B&O εχουν κι ενα "στατους" μαρκας στον χωρο τους, οπως πχ τα Apple στα κινητα, αν και η πορεια των τιμων τους δεν το δειχνει παντα αυτο. Βλεπεις λοιπον απο το ιστορικο γραφημα οτι τα 299 ευρω δεν ηταν καν η τιμη με την οποια βγηκε στην αγορα αυτο το μοντελο, μαλιστα δεν υπηρξε ποτέ η "νορμαλ" τιμη του συγκεκριμενου μεχρι να "ξεμεινει" (λογικο αφου πλεον πανε 2 ολοκληρα χρονια απο την κυκλοφορια του) σε αυτα τα 2-3 μαγαζια... Μαλιστα η μεγαλυτερης διαρκειας συνεχομενα σταθερη τιμη ηταν τα 155 ευρω (επι 2,5 μηνες), επισης χαμηλοτερη απο την τωρινη τελικη μεσω αμαζον. Ξαναλεω δεν σχολιασα την προσφορα, απλα την "συμπληρωσα" με ενα στοιχειο που η πλειοψηφια πιστευω θεωρει σημαντικο. Εμενα τουλαχιστον η "οπτικη" μου ως προς το "wow factor" της τιμης αλλαξε αρδην μολις ειδα λιγο καλυτερα τα ιστορικα... πχ σε ΗΒ. (οπου επαιξε και στις 125 λιρες προχθες στο αμαζον) Ή στην Γαλλια... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από giorginho 1
mcgerger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, giorginho είπε 7-8 μηνες και αλοιμονο αν δεν υπηρχε αυτο το ιστορικο, ενα (πανευκολο) κλικ ειναι... (default εμενα μου δειχνει 1 μηνα ιστορικο, μη μου πεις οτι πιστεψες ειλικρινα οτι δεν εχει παραπερα...) Και φυσικα και εχει σημασια, γιατι προκειται για τεχνολογικο προϊον, που γενικα φτανει στο "πικ" (για εμας ως καταναλωτες, δηλαδη στο "limit down") η τιμη του ειτε οταν βρισκεται σε αφθονια παραλληλα με σχετικα χαμηλη ζητηση στην αγορά (τον κανονα επιβεβαιωνει και το αντιθετο φαινομενο των μεγαλης ζητησης προϊοντων σε ελλειψη, των οποιων οι τιμες ανεβαινουν, δες πχ τι γινεται στα θεματα με τα PS5) και συνηθως καποια στιγμη ~1 χρονο απο την εναρξη της κυκλοφοριας του ειτε οταν στο τελος της "ζωης" του (ως μοντελο) εχει ξεμεινει σε μερικες μεγαλες αλυσιδες και για να ξεπουλησουν βαρεσουν (πολλες φορες σε συνεργασια με τον αντιπροσωπο/εισαγωγεα) την τιμη κατακεφαλα. Απλα τα B&O εχουν κι ενα "στατους" μαρκας στον χωρο τους, οπως πχ τα Apple στα κινητα, αν και η πορεια των τιμων τους δεν το δειχνει παντα αυτο. Βλεπεις λοιπον απο το ιστορικο γραφημα οτι τα 299 ευρω δεν ηταν καν η τιμη με την οποια βγηκε στην αγορα αυτο το μοντελο, μαλιστα δεν υπηρξε ποτέ η "νορμαλ" τιμη του συγκεκριμενου μεχρι να "ξεμεινει" (λογικο αφου πλεον πανε 2 ολοκληρα χρονια απο την κυκλοφορια του) σε αυτα τα 2-3 μαγαζια... Μαλιστα η μεγαλυτερης διαρκειας συνεχομενα σταθερη τιμη ηταν τα 155 ευρω (επι 2,5 μηνες), επισης χαμηλοτερη απο την τωρινη τελικη μεσω αμαζον. Ξαναλεω δεν σχολιασα την προσφορα, απλα την "συμπληρωσα" με ενα στοιχειο που η πλειοψηφια πιστευω θεωρει σημαντικο. Εμενα τουλαχιστον η "οπτικη" μου ως προς το "wow factor" της τιμης αλλαξε αρδην μολις ειδα λιγο καλυτερα τα ιστορικα... πχ σε ΗΒ. (οπου επαιξε και στις 125 λιρες προχθες στο αμαζον) Ή στην Γαλλια... Επειδή σε λίγο θα διαβάσω ότι μπορεί να δουλεύω και στην B & O και να προωθώ τα προιόντα της, παραθέτω όλο το ιστορικό τιμών και απο το Amazon HB και Γαλλίας, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκεται για ιστορικό χαμηλό γενικώς σε όλα τα Amazon όπως ανέφερα και πιο πριν. ΗΒ Γαλλία Δεν ξέρω από που είναι τα ιστόρικά που αναφέρεις, μήπως πρόκεται για άλλο προϊόν; Όπως έχω γράψει στην αρχή, αναφέρομαι στην έκδοση "Amazon Exclusive" και όπως έγραψα δεν γνωρίζω ποιές είναι οι διαφορές με τις άλλες εκδόσεις, ούτε έψαξα να βρω πόσες άλλες εκδόσες υπάρχουν για να τις συγκρίνω. Το αν αξίζει η αγορά αυτής της έκδοσης είναι θέμα άλλης συζήτησης. Συνεπώς κάθε σύγκριση με τις τιμές άλλων εκδόσεων και ειδικά στο skroutz (το οποίο έβαλα ενδεικτικά), είναι εξ' όρισμού άκυρη διότι δεν πρόκειται για το ίδιο προϊόν. Όπως και να 'χει, αυτά βρήκα και τα ανέβασα, αν τα στοιχεία που βρήκα είναι λάθος και κάποιος μπορεί να αγοράσει την συγκεκριμένη έκδοση στα 134, μακάρι να το κάνει και μπράβο του. 1
giorginho Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΙΝΚ (σκρουτζ) ειναι ρε φιλε απο το 1ο ποστ... ΕΛΕΟΣ πια, μονος σου το ποσταρες! Δε σου ειπαμε και τιποτα, σου συμπληρωσα την "προσφορα" να πουμε. - Παρακαλώ. Εdit: Για το απο που προερχονται τα υπολοιπα σκρινσοτς, διαβασε λιγακι το 1ο σημειο του ποστ των οδηγιων Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από giorginho
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα