tempo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα που ξεκίνησε ξαφνικά. Δεν μπορώ να γράψω Ελληνικούς χαρακτήρες σε πλαίσιο κειμένου (πχ σε οποιαδήποτε σελίδα όταν ζητάει username και password) όταν μου ζητάει το password. Για παράδειγμα στο πλαίσιο κειμένου Username με αφήνει να επιλέξω/γράψω Ελληνικά ή Αγγλικά ενώ μόλις πάω στο Password τότε η μόνη επιλογή είναι τα Αγγλικά (τα Ελληνικά φαίνονται ως επιλογή αλλά είναι ανενεργή και οποιοσδήποτε συνδυασμός πλήκτρων δεν αλλάζει κάτι). Πριν απο 2-3 ημέρες έβαζα κανονικά Ελληνικά και είμαι σίγουρος για αυτό. Τι μπορεί να φταίει, κάποια λύση; Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 ποιός βάζει στα ελληνικά το password??? νομίζω ανέκαθεν έπρεπε να βάζεις αγγλικούς χαρακτήρες. μήπως μπερδεύεσαι με το username? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν σε ένα συγκεκριμένο site που επισκέπτεσαι το είχαν αφήσει ως επιλογή και τώρα το άλλαξαν σε αγγλικούς χαρακτήρες μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, onelonelystar είπε ποιός βάζει στα ελληνικά το password??? νομίζω ανέκαθεν έπρεπε να βάζεις αγγλικούς χαρακτήρες. μήπως μπερδεύεσαι με το username? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν σε ένα συγκεκριμένο site που επισκέπτεσαι το είχαν αφήσει ως επιλογή και τώρα το άλλαξαν σε αγγλικούς χαρακτήρες μόνο. το ποιός βάζει Ελληνικά στο password είναι άλλο θέμα, για παράδειγμα για να καταθέσεις μηχανογραφικό πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να συμπληρώσεις το πεδίο "Κωδικός ασφαλείας" με έναν κωδικό που έχεις πάρει απο το σχολείο και έχει Ελληνικούς χαρακτήρες....εκεί είναι το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Copy paste το κείμενο; Αφου είναι συγκεκριμένη περίπτωση μηπως να μιλησεις μαζί τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Copy paste το κείμενο; Αφου είναι συγκεκριμένη περίπτωση μηπως να μιλησεις μαζί τους; η κατάθεση του μηχανογραφικού έχει γίνει απλά σήμερα τυχαία το ανακάλυψα και μου έκανε εντύπωση. Πριν 2 ημέρες είχα βάλει κανονικά τον κωδικό στα Ελληνικά. Το μόνο που μπορώ να υποπτευθώ ότι ίσως άλλαξε κάτι είναι ότι έκανα ένα restart σε safe mode (κρατώντας πατημένο το shift). Απο τότε που πέρασα το macos high sierra όλο ψιλοπροβληματάκια βλέπω... δοκίμασα τώρα να κάνω login και σε μια σελίδα (πχ ένα forum) όπου πρέπει να συμπληρώσω username και password και το πρόβλημα το ίδιο.....όταν κάνω ενεργό το πεδίο password και γράφω εκεί δεν έχω δυνατότητα να γράψω Ελληνικά. Αν έχει κάποιος τον χρόνο και την καλοσύνη να δοκιμάσει να μου πει αν συμβαίνει το ίδιο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Προσωρινά γράψε το password σε κάποιο text editor, και κάντο copy/paste στο πεδίο που γράφεις το password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα