fotis menidi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Έχω ένα nuc με i7-5770u 8gb ram και 256ssd με 96% υγεία.Αντιμετωπίζω ένα θέμα το mouse σε άκυρες ώρες κολλάει ενώ το scrollάρω στα windows.Δεν είναι θέμα mouse έχω βάλει ασύρματο,με καλώδιο και Bluetooth δεν άλλαξε κάτι.Ξανά εγκαταστήσα τα windows δεν άλλαξε κάτι.Έβγαλα-έβαλα drivers mouse πάλι τίποτα,άλλαξα προφίλ στα ανεμιστηράκια μηπως και ζεσταίνετε πάλι δεν άλλαξε κάτι.Έχει ξανατύχει ποτέ κάτι παρόμοιο σε κάποιον η σε nuc η σε άλλη συσκευή να βοηθήσει;
Aris_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Έχεις έλεγχο με το keyboard η κολλάει όλο το pc ?
fotis menidi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Καλησπερα έχω έλεγχο με το keyboard κανονικά.
lector Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Καπου βαθια χωμενη μεσα στις ρυθμισεις ενεργειας, υπαρχει μια επιλογη "ρυθμιση επιλεκτικης αναστολης λειτουργιας usb", τσεκαρε αν ειναι ενεργο, αν ναι απενεργοποιησε το και δοκιμασε ξανα.
camel555 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με ασύρματο mouse αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το έλυσα, πάει καιρός.... Ίσως ένα bios update να σε βοηθήσει. Σίγουρα δεν είναι θέμα παρεμβολών. Είχα κάνει τα ίδια steps με σένα... Κάποιος προτείνει uninstall και reinstall των graphics drivers... Αν το θυμηθώ, θα ποστάρω. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από camel555 1
fotis menidi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα δοκιμάσω και αυτό με το usb και με το bios update κςι θα επανέλθω με τα αποτελέσματα 2
fotis menidi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Τελικά δούλεψε μια χαρά μετά το bios update.Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και της συμβουλές σας… 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα