Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Που να ήσουν ο Kojima, θα του είχες στείλει εξώδικο... 1
Tlykog Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, roginsky12 είπε φιλαρακι δεν επαιξες ποτε Death Stranding...κατι αλλο επαιξες δικο σου που το φανταστηκες μονο εσυ... Μιλάμε για επίπεδο, όχι χαζομάρες. Καλά, όταν γίνεις 18, ξαναγράψε... Ίσως τότε μάθεις να συζητάς σωστά, σεβόμενος τις απόψεις που διαφέρουν από τη δική σου, για να μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου δημοκρατικό πολίτη και σωστό άνθρωπο. Δε μπορώ να ρίξω άλλο το επίπεδό μου. Καλό σου βράδυ. 1 ώρα πριν, Thresh είπε Που να ήσουν ο Kojima, θα του είχες στείλει εξώδικο... Ο Kojima έχει άλλο επίπεδο. Όπως κάθε έξυπνος και σοβαρός άνθρωπος θα δέχονταν την κριτική, γιατί ξέρει ότι αυτό σε κάνει καλύτερο, όχι το να έχεις ανθρώπους να σε γλείφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ... Στη δουλειά μου λαμβάνω υπόψη τα αρνητικά σχόλια περισσότερο από τα θετικά. Με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από Tlykog
roginsky12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Στις 27/7/2021 στις 9:15 ΜΜ, Tlykog είπε Μίλησα μόνο για τη δική μου γνώμη και δε σχολίασα τη γνώμη του άλλου επικριτικά... Μεγάλη διαφορά. Πχ δεν κατηγόρησα κανένα γιατί "του άρεσε μία τέτοια χαζομάρα"... Ο καθένας έχει τα γούστα του το σέβομαι και ζητάω να το σεβαστούν και οι άλλοι για εμένα. Δε βλέπω κάτι παράλογο. Θεωρώ ότι το να γράφεις σενάριο με ασυναρτησίες δεν είναι τέχνη, είναι ένα σενάριο με ασυναρτησίες. Το κατάλαβα, αλλά έχει πολλά κενά. Εδώ το εξηγεί κιόλας: Ακόμα κι αν δεν παίξεις το παιχνίδι ή αν το παίξεις και δεν καταλάβεις το σενάριο, μπορείς να δεις τα κατάλληλα βίντεο. Επιπλέον, το να κάνεις νοηματική σύνδεση μεταξύ ασυναρτησιών ΕΠΙΣΗΣ δε σημαίνει καλό σενάριο. Είναι πολλές ασυναρτησίες μαζί σωστά ενωμένες. Σε κάποια σημεία έχει συνεχόμενες ανατροπές μόνο και μόνο για να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον και να δείξει μια τεχνητή πολυπλοκότητα. Συνολικά, θεωρώ ότι το σενάριο έχει σοβαρό θέμα. Προσπαθεί να το κάνει ενδιαφέρον, αλλά φαίνεται ότι δεν το έχει δουλέψει όσο χρειάζεται. Του λείπει τεκμηρίωση. Έχει πολλά ασυνάρτητα πράγματα, τα οποία ο παίχτης τα παίρνει σαν δεδομένα, άνευ λόγου, και χτίζει πάνω σε αυτά. Αν δεν ήταν ο Kojima και το cast δε θα ασχολούμασταν καν. Να πω ότι στο metacritic έχει μία πολύ μέτρια βαθμολογία, ειδικά από τους χρήστες, για ένα παιχνίδι τέτοιου budget. Δε λέω ότι είναι κακό. Απλά, πέρα από τον καταπληκτικό τεχνικό τομέα, είναι αδιάφορο παιχνίδι. Όχι κακό, αδιάφορο. Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι γούστα και μπορώ να κατανοήσω ότι σε κάποιους άρεσε το σύνολο. μου ανεβασες εδω 20 λεπτα βιντεακι να μου πεις τι? εχω αφιερωσει στον τιτλο σχεδον 2 μηνες. Εχω ολοκληρωμενη και σφαιρικη αποψη για τους πρωταγωνιστες, το σεν αριο και γενικοτερα το οραμα του Kojima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα