roginsky12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Tlykog είπε Εκτός κι αν το όνειρό σου είναι να γίνεις ντελιβερόπουλο. ιεροσυλια αυτο που εγραψες...λιγο σεβασμος δε βλαπτει. Το παιχνιδι ειναι epic μονο για οσους το καταλαβαν. Για τους υπολοιπους υπαρχουν και οι Αργοναυτες...
Tlykog Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, timftdx7 είπε Επειδή ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ σου άρεσε θα πρέπει να ΜΗΝ αρέσει και στον υπόλοιπο πλανήτη... Μίλησα μόνο για τη δική μου γνώμη και δε σχολίασα τη γνώμη του άλλου επικριτικά... Μεγάλη διαφορά. Πχ δεν κατηγόρησα κανένα γιατί "του άρεσε μία τέτοια χαζομάρα"... Ο καθένας έχει τα γούστα του το σέβομαι και ζητάω να το σεβαστούν και οι άλλοι για εμένα. Δε βλέπω κάτι παράλογο. 16 ώρες πριν, roginsky12 είπε ιεροσυλια αυτο που εγραψες...λιγο σεβασμος δε βλαπτει. Το παιχνιδι ειναι epic μονο για οσους το καταλαβαν. Για τους υπολοιπους υπαρχουν και οι Αργοναυτες... Θεωρώ ότι το να γράφεις σενάριο με ασυναρτησίες δεν είναι τέχνη, είναι ένα σενάριο με ασυναρτησίες. Το κατάλαβα, αλλά έχει πολλά κενά. Εδώ το εξηγεί κιόλας: Ακόμα κι αν δεν παίξεις το παιχνίδι ή αν το παίξεις και δεν καταλάβεις το σενάριο, μπορείς να δεις τα κατάλληλα βίντεο. Επιπλέον, το να κάνεις νοηματική σύνδεση μεταξύ ασυναρτησιών ΕΠΙΣΗΣ δε σημαίνει καλό σενάριο. Είναι πολλές ασυναρτησίες μαζί σωστά ενωμένες. Σε κάποια σημεία έχει συνεχόμενες ανατροπές μόνο και μόνο για να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον και να δείξει μια τεχνητή πολυπλοκότητα. Συνολικά, θεωρώ ότι το σενάριο έχει σοβαρό θέμα. Προσπαθεί να το κάνει ενδιαφέρον, αλλά φαίνεται ότι δεν το έχει δουλέψει όσο χρειάζεται. Του λείπει τεκμηρίωση. Έχει πολλά ασυνάρτητα πράγματα, τα οποία ο παίχτης τα παίρνει σαν δεδομένα, άνευ λόγου, και χτίζει πάνω σε αυτά. Αν δεν ήταν ο Kojima και το cast δε θα ασχολούμασταν καν. Να πω ότι στο metacritic έχει μία πολύ μέτρια βαθμολογία, ειδικά από τους χρήστες, για ένα παιχνίδι τέτοιου budget. Δε λέω ότι είναι κακό. Απλά, πέρα από τον καταπληκτικό τεχνικό τομέα, είναι αδιάφορο παιχνίδι. Όχι κακό, αδιάφορο. Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι γούστα και μπορώ να κατανοήσω ότι σε κάποιους άρεσε το σύνολο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από Tlykog 3
roginsky12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Μίλησα μόνο για τη δική μου γνώμη και δε σχολίασα τη γνώμη του άλλου επικριτικά... Μεγάλη διαφορά. Πχ δεν κατηγόρησα κανένα γιατί "του άρεσε μία τέτοια χαζομάρα"... Ο καθένας έχει τα γούστα του το σέβομαι και ζητάω να το σεβαστούν και οι άλλοι για εμένα. Δε βλέπω κάτι παράλογο. Θεωρώ ότι το να γράφεις σενάριο με ασυναρτησίες δεν είναι τέχνη, είναι ένα σενάριο με ασυναρτησίες. Το κατάλαβα, αλλά έχει πολλά κενά. Εδώ το εξηγεί κιόλας: Ακόμα κι αν δεν παίξεις το παιχνίδι ή αν το παίξεις και δεν καταλάβεις το σενάριο, μπορείς να δεις τα κατάλληλα βίντεο. Επιπλέον, το να κάνεις νοηματική σύνδεση μεταξύ ασυναρτησιών ΕΠΙΣΗΣ δε σημαίνει καλό σενάριο. Είναι πολλές ασυναρτησίες μαζί σωστά ενωμένες. Αν δεν ήταν ο Kojima και το cast δε θα ασχολούμασταν καν. Να πω ότι στο metacritic έχει μία πολύ μέτρια βαθμολογία, ειδικά από τους χρήστες, για ένα παιχνίδι τέτοιου budget. Δε λέω ότι είναι κακό. Απλά, πέρα από τον καταπληκτικό τεχνικό τομέα, είναι αδιάφορο παιχνίδι. Όχι κακό, αδιάφορο. Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι γούστα και μπορώ να κατανοήσω ότι σε κάποιους άρεσε το σύνολο. Στο τελευταιο cutscene Που διαρκει 1 ωρα εξηγει τα παντα και πλεον καταλαβαινεις πως ενωνονται ολα τα κομματια του παζλ. Προσωπικα θεωρω τον τιτλο σταθμο στην ιστορια του gaming 1
C1oud Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Παιδια χαιρομαι που εχει μαζευτει ολη η επιστημονικη κοινοτητα, οι κατοχοι nobel και θεωρούν ότι άρεσε σε αυτούς το παιχνίδι μονο επειδή ειναι πανέξυπνοι, ενω στους άλλους δεν άρεσε επειδη δεν το καταλαβαν. Αποκλείεται κάποιος να το καταλαβε και να μην του άρεσε.. Εγώ το βαρέθηκα στην αρχή λόγω gameplay. Δεν ειναι και πολύ ευχαριστο να τρέχεις σε ένα βουνό δεκα ώρες. Το θεωρω βαρετό να πρεπει να δω πως θα φορτώσω τα πραγματα στην πλάτη μου για να μην πέσουν. Θα του δώσω βέβαια μια ευκαιρία και θα το τερματήσω για το γαμώτο μόλις βρω χρόνο. Ίσως γινεται καλύτερο. 3
roginsky12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, C1oud είπε Παιδια χαιρομαι που εχει μαζευτει ολη η επιστημονικη κοινοτητα, οι κατοχοι nobel και θεωρούν ότι άρεσε σε αυτούς το παιχνίδι μονο επειδή ειναι πανέξυπνοι, ενω στους άλλους δεν άρεσε επειδη δεν το καταλαβαν. Αποκλείεται κάποιος να το καταλαβε και να μην του άρεσε.. Εγώ το βαρέθηκα στην αρχή λόγω gameplay. Δεν ειναι και πολύ ευχαριστο να τρέχεις σε ένα βουνό δεκα ώρες. Το θεωρω βαρετό να πρεπει να δω πως θα φορτώσω τα πραγματα στην πλάτη μου για να μην πέσουν. Θα του δώσω βέβαια μια ευκαιρία και θα το τερματήσω για το γαμώτο μόλις βρω χρόνο. Ίσως γινεται καλύτερο. για να εκφερεις αποψη γι αυτον τον τιτλο ειδικα ...θα πρεπει τουλαχιστον να πεσουν οι τιτλοι τελους
Milkywaygrad Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ μου και θα το έχω πάντα στο μυαλό μου. Αφιέρωσα σχεδόν 230 ώρες μέσα σε διάστημα 5 μηνών και περιμένω να βγεί και το directors cut στο PS5 να παίξω λίγο ακόμη. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μου κρατήσει το save που είχα παλιά γιατί έχω κάνει πολύ κόπο να χτίσω όλα αυτά που έχτισα αλλά και να μην το πάρει it's ok.
hakunamatata Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, roginsky12 είπε ιεροσυλια αυτο που εγραψες...λιγο σεβασμος δε βλαπτει. Το παιχνιδι ειναι epic μονο για οσους το καταλαβαν. Για τους υπολοιπους υπαρχουν και οι Αργοναυτες... Ρε παιδια, παντα μπορεις να καταληξεις σε αυτη την καραμελα, δε το καταλαβες, δεν εδωσες χρονο, μπλα μπλα μπλα. Τα καλα παιχνιδια δε θελουν ουτε χρονο, ουτε επενδυση, ουτε τιποτα, με τη μια σε εχουν βαλει στη μπριζα. Οσοι προλαβαν το πρωτο mgs, καταλαβαινουν τι λεω, το παιχνιδι ηταν συγκλονιστικο, με στορυ και νοημα που κραταει ανετα μεχρι σημερα. Ενα (δευτερο) remake χρειαζεται το παιχνιδι αυτο αμεσα. Μια απο τα ιδια και για το snake eater. Αμα πας να συγκρινεις το stranding με αυτα, απλα υπαρχει το απολυτο χαος. Και μιλαω μονο για δημιουργιες του κοτζιμα. Ο οποιος αντικειμενικα, η καλλιτεχνικη του εμπνευση εχει πεσει στα ταρταρα. Λογικο, μιλαμε οτι κοντευει 40 χρονια στη βιομηχανια, αλλα πλεον το ονομα του και το βαρος της κληρονομιας του ειναι βαρυτερα απο τα παιχνιδια που προσφερει. Ναι οκ, μιλαμε για μια διανοια του gaming, η οποια ειναι στα πρωτα σταδια της ανοιας. Ειναι σαν να βλεπεις παλαιμαχο οποιουδηποτε χωρου σε δραση. Ακομα καλος ειναι, πιθανοτατα καλυτερος απο σχεδον τους παντες, αλλα σε καμμια περιπτωση δε μπορει να ανταγωνιστει τους νεους του χωρου. Και δε ριχνω hate στον κοτζιμα. Τα MGS ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου παιχνιδια εβερ. Ο λογος που ειχα παντα PlayStation, ηταν τα exclusive mgs. Απλα καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι ο χρονος δεν ειναι αμειλικτος με κανεναν.
roginsky12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, hakunamatata είπε Ρε παιδια, παντα μπορεις να καταληξεις σε αυτη την καραμελα, δε το καταλαβες, δεν εδωσες χρονο, μπλα μπλα μπλα. Τα καλα παιχνιδια δε θελουν ουτε χρονο, ουτε επενδυση, ουτε τιποτα, με τη μια σε εχουν βαλει στη μπριζα. Οσοι προλαβαν το πρωτο mgs, καταλαβαινουν τι λεω, το παιχνιδι ηταν συγκλονιστικο, με στορυ και νοημα που κραταει ανετα μεχρι σημερα. Ενα (δευτερο) remake χρειαζεται το παιχνιδι αυτο αμεσα. Μια απο τα ιδια και για το snake eater. Αμα πας να συγκρινεις το stranding με αυτα, απλα υπαρχει το απολυτο χαος. Και μιλαω μονο για δημιουργιες του κοτζιμα. Ο οποιος αντικειμενικα, η καλλιτεχνικη του εμπνευση εχει πεσει στα ταρταρα. Λογικο, μιλαμε οτι κοντευει 40 χρονια στη βιομηχανια, αλλα πλεον το ονομα του και το βαρος της κληρονομιας του ειναι βαρυτερα απο τα παιχνιδια που προσφερει. Ναι οκ, μιλαμε για μια διανοια του gaming, η οποια ειναι στα πρωτα σταδια της ανοιας. Ειναι σαν να βλεπεις παλαιμαχο οποιουδηποτε χωρου σε δραση. Ακομα καλος ειναι, πιθανοτατα καλυτερος απο σχεδον τους παντες, αλλα σε καμμια περιπτωση δε μπορει να ανταγωνιστει τους νεους του χωρου. Και δε ριχνω hate στον κοτζιμα. Τα MGS ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου παιχνιδια εβερ. Ο λογος που ειχα παντα PlayStation, ηταν τα exclusive mgs. Απλα καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι ο χρονος δεν ειναι αμειλικτος με κανεναν. το επαιξες ρε φιλε?
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Πρέπει να αποβάλετε την επιχειρηματολογία του 1) Αν δεν έπαιξες το game δεν μπορείς να έχεις άποψη 2) Αν δεν αφιέρωσες τον Χ,Y χρόνο στο game δεν μπορείς να έχεις άποψη 3) Αν δεν τερμάτισες το game δεν μπορείς να έχεις άποψη Το παραπάνω δεν είναι επιχειρηματολογία. Κάντε επέκταση αυτό το συλλογισμό εκτός παιχνιδιών και θα δείτε πόσο αστείος είναι. Αν είναι δυνατόν το 2021 να συζητάμε ακόμα ότι πρέπει να έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με το οτιδήποτε για να μπορεί να έχει άποψη. 1
hakunamatata Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 26 λεπτά πριν, roginsky12 είπε το επαιξες ρε φιλε? Ναι το επαιξα. Προς τι η ερωτηση?
roginsky12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, panther_512 είπε Πρέπει να αποβάλετε την επιχειρηματολογία του 1) Αν δεν έπαιξες το game δεν μπορείς να έχεις άποψη 2) Αν δεν αφιέρωσες τον Χ,Y χρόνο στο game δεν μπορείς να έχεις άποψη 3) Αν δεν τερμάτισες το game δεν μπορείς να έχεις άποψη Το παραπάνω δεν είναι επιχειρηματολογία. Κάντε επέκταση αυτό το συλλογισμό εκτός παιχνιδιών και θα δείτε πόσο αστείος είναι. Αν είναι δυνατόν το 2021 να συζητάμε ακόμα ότι πρέπει να έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με το οτιδήποτε για να μπορεί να έχει άποψη. δε συμφωνω. Τουλαχιστον το Death Stranding για να εκφερεις αποψη πρεπει να το ολοκληρωσεις...δεν ειναι Fifa 1
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, roginsky12 είπε δε συμφωνω. Τουλαχιστον το Death Stranding για να εκφερεις αποψη πρεπει να το ολοκληρωσεις...δεν ειναι Fifa Δεν τίθεται θέμα αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Η συγκεκριμένη επιχειρηματολογία απλά δεν στέκει. 1
Tlykog Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, roginsky12 είπε το επαιξες ρε φιλε? Μπορεί να δει την ιστορία, το τέλος και τα σχόλια με την ανάλυση στο 20 λεπτο βίντεο που παρέθεσα παραπάνω. Ποια είναι η διαφορά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 28 minutes ago, panther_512 said: Δεν τίθεται θέμα αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Η συγκεκριμένη επιχειρηματολογία απλά δεν στέκει. Κρίνετε το game με διαφορετικό κριτήριο. Εσύ πχ απο το gameplay ενώ ο roginsky12 από την πλοκή/σενάριο.
Tlykog Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, panther_512 είπε Δεν τίθεται θέμα αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Η συγκεκριμένη επιχειρηματολογία απλά δεν στέκει. Τα σωστά παιχνίδια σε τραβάνε από τις πρώτες ώρες. Αν πρέπει να παίξεις όλο το παιχνίδι για να δεις ΑΝ αξίζει, τότε κάτι δεν πάει καλά με το παιχνίδι... 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Κρίνετε το game με διαφορετικό κριτήριο. Εσύ πχ απο το gameplay ενώ ο roginsky12 από την πλοκή/σενάριο. Ένα παιχνίδι είναι και τα δύο αυτά και άλλα ακόμα. Στο metacritic οι παίχτες του έδωσαν 73-74%. Ποσοστό τραγικό για ένα τέτοιον τίτλο, με τέτοια ονόματα και τέτοια διαφήμιση. Στην ουσία είσαι ντελιβερόπουλο και το παιχνίδι προσπαθεί να δώσει νόημα σε όλο αυτο το ανελέητο πήγαινε-έλα από μέρος σε μέρος. Επίσης χτίζεις δρόμους και ενώνεις ερήμους... Πάρα πολύ ενδιαφέρον... Είναι σαν να παίζεις σε μία ταινία, αλλά να ελέγχεις τον χαρακτήρα στα πιο βαρετά σημεία της και το ενδιαφέρον κομμάτι να είναι όλο βίντεο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από Tlykog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα