Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας δεν ξέρεις αν η Database που χρηιμοποιεί το εμπορικό πρόγραμμα ειναι encrypted ή οχι.
Δεν ξέρεις αν το application ( υποθετω windows ) ειναι packed οποτε δεν υα μπορεις να βρεις Strigns για decrypt της database.

προσωπικά αυτο που ειχα κανει σε καποιον φίλο μια φορα ηταν να αλλαξω το Connection String της Database μεσα στο .exe και αντι να ενημερώνει Local να ενημερωνει μια δικη μου Database στον Server και η Web Εφαρμογη διάβαζε τα Data απο εκει και ολα ηταν τέλεια.ΤΟ προβλημα ηταν οτι αν δεν ειχε Internet δεν μπορουσε να κοψει απόδειξη και το Ελυσα κανοντας Copy το exe μια με το local Connection και μια με το remote Ip.Οταν επεφτε το ιντερνετ ανοιγε το κανονικο exe.

Αλλες Λύσεις.

Πρέπει να δεις ποιες ειναι οι ανάγκες του εμπορικου και να τις προσθέσεις και αυτες  στην web εφαρμογή.
Αν παλι δεν μπορουσε να γινει αυτο τοτε θα εκανα το εξης.
1) Ενα service που θα ακουγε σε μια πόρτα και καθε φορα που γινότανε παραγγελια απο το Web θα επερνε τα data ( post,websockets) και θα τα περναγε στην Database του εμπορικου.
2) Αν δεν μπορούσε να γινει αυτο τοτε θα εκανα ενα Export σε text απο το εμπορικό θα διάβαζα το Format του και το Service θα εγραφε μεσα εκει την νεα παραγγελια στπ text file.Μετα θα επρεπε ο πελάτης το βραδυ να κανει Import το text στο εμπορικο του . Εδω το μειονέκτημα ειναι οτι γινετε Manual.

3) αν δεν μπορουσε να γίνει ουτε αυτο τοτε θα κατέληγα σε Sendkeys απο το δικο μου Service στην Εφαρμογή του ( σε ενα ξεχωριστο pc χωρις πληκτρολογιο συνδεμενο και χωρις Mouse και χωρις Monitor ) ειναι λιγο πιο Complicated αλλα δεν εχεις αλλες λυσεις

4) Αν μνπορουσε να κανει export την Database του θα εφτιαχνα ενα Service να διαβαζει το Export Αρχειο και να στελνει στην Web Εφαρμογή τις Αλλαγές καθε 24 ωρες.

5) Αν ειχε MS-SQL κλπ θα εφτιαχνα ενα Duplicate plan ετσι ωστε τα παντα να μπαινουν και σε μια remote Database
6) Αν ειχε SQLLite ή κατι παρόμοιο θα εφτιαχνα ενα Service να διαβάζω καθε 1 λεπτο Ολα τα Data και να ενημερών τυχον αλλαγες αφου θα ειχα κανει initialize την δικη μου Database να ειναι CLoned με την Local DB του εμπορικου.

7) αν τυχον ηταν web app ( hybrid ) ή ειχε webpages η Local Εφαρμογή θα εκανα Code Injection και θα ηταν Sync με την δικη μου Database.

Το πιο ευκολο απο ολα ομως  ειναι να πεις στην αλλη εταιρεία οτι ολα τα Transaction θελω να στελνονται Remote σε ενα API, σε Json,XML or whatever.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...