IoannisSM Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μου ήρθε μήνυμα στο xiaomi redmi note 4 ότι καταργείται το 3g και να πάω σε κατάστημα για δωρεάν αλλαγή της SIM. Χρειάζεται; επηρεάζει το κινητό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Μου ήρθε μήνυμα στο xiaomi redmi note 4 ότι καταργείται το 3g και να πάω σε κατάστημα για δωρεάν αλλαγή της SIM. Χρειάζεται; επηρεάζει το κινητό αυτό; Το κινητό σου σηκώνει πάνω από 3G? Απλα SIM θα αλλάξεις με το ίδιο νούμερο θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Νομίζω σηκώνει. Γι αυτό έγραψα και ποιο έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Φίλε μου έχω και εγώ το Redmi note 4, υποστηρίζει μόνο VoLTE (ποτέ δε δούλεψε σωστά - δε μπορώ να καλέσω κάποιον με VoLTE) Δεν έχει και VoWiFi, οπότε δυστυχώς σιγά σιγά μας βλέπω να το αλλάζουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Φίλε μου έχω και εγώ το Redmi note 4, υποστηρίζει μόνο VoLTE (ποτέ δε δούλεψε σωστά - δε μπορώ να καλέσω κάποιον με VoLTE) Δεν έχει και VoWiFi, οπότε δυστυχώς σιγά σιγά μας βλέπω να το αλλάζουμε.. Δηλαδη ακομη και αν αλλαξουμε την sim για 4G θα εχουμε προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δε νομίζω πως είναι θέμα SIM, αν και η δικιά μου 99.9% είναι 4G.. Πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα δρομολόγησης κλήσεων, γιατί όπως είπα παραπάνω, με ενεργοποιημένο το VoLTE, δε μπορώ να καλέσω κάποιον που έχει και αυτός VoLTE.., αν όμως κλείσω το VoLTE, τότε για την κλήση γυρνάει σε 3G, όπου είναι μια χαρά.. Δε θα έχεις θέμα, απλά αντί για 3G θα γυρνάει σε 2G για να κάνει κλήση.. Τώρα αν η αλλαγή SIM είναι δωρεάν.., δοκίμασε το αν θες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Είναι εννοείται και θέμα σιμ. Κάποιες κάρτες είναι έως 3g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Πως θα καταλάβουμε ότι είναι 3G η SIM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 On 28/07/2021 at 15:02, Kozanitis1 said: Πως θα καταλάβουμε ότι είναι 3G η SIM? δεν θα μπαινει σε 4g.αλλαξε την. τοσο απλα.δεν χανεις τπτ.επισης και ο παροχος το βλεπει λογικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otso Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για να μην ξεκιναμε νεο θεμα πηγα σημερα για αλλαγη sim στο τοπικο cosmote , το κινητο ηταν 3g και η καρτα 3g . Ειχα διαβασει και αυτο https://www.protothema.gr/technology/article/1114749/cosmote-trehei-to-5g-diktuo-stin-ellada-eno-to-3g-tha-katargeitai-stadiaka-apo-ton-septemvrio-tou-2021/ οποτε πηγα χαρουμενος , ειχα αγορασει και καινουργια συσκευη 5g . Εξυπηρετικοτατες οι κυριες με την μονιμη ξυνιλα και την αλαζονια με την σιγουρια της μονιμοτητας δωσε μας 7,5ε λεει η μια , η απαντηση μου μα δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα η αλλαγη σε 5g , εξ αλλου εχετε ανακοινωσει οτι την αλλαζετε δωρεαν . Μονο 1g και 2g μου λενε . Τι λετε ρε βρ...........ες που ψαχνετε για μα.......ες αστραψα και βροντηξα και εφυγα απρακτος .Α ξεχασα ρε λεω καινουργιος αριθμος κανει 5ε , πριτσ μου λενε που θα σου δωσουμε καινουργιο αριθμο με 5ε . Εγω θυμαμαι οτι ειδα σε ιστοσελιδα watsup δωρεαν αριθμο με την αγορα ανανεωσης χρονου 12ε. Τωρα τι κανουμε ρε παιδια , θα ηθελα να κρατησω τον παλιο αριθμο αλλά δεν μπορω να το καταπιω και να τους πληρωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 16/9/2021 στις 9:39 ΜΜ, otso είπε Για να μην ξεκιναμε νεο θεμα πηγα σημερα για αλλαγη sim στο τοπικο cosmote , το κινητο ηταν 3g και η καρτα 3g . Ειχα διαβασει και αυτο https://www.protothema.gr/technology/article/1114749/cosmote-trehei-to-5g-diktuo-stin-ellada-eno-to-3g-tha-katargeitai-stadiaka-apo-ton-septemvrio-tou-2021/ οποτε πηγα χαρουμενος , ειχα αγορασει και καινουργια συσκευη 5g . Εξυπηρετικοτατες οι κυριες με την μονιμη ξυνιλα και την αλαζονια με την σιγουρια της μονιμοτητας δωσε μας 7,5ε λεει η μια , η απαντηση μου μα δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα η αλλαγη σε 5g , εξ αλλου εχετε ανακοινωσει οτι την αλλαζετε δωρεαν . Μονο 1g και 2g μου λενε . Τι λετε ρε βρ...........ες που ψαχνετε για μα.......ες αστραψα και βροντηξα και εφυγα απρακτος .Α ξεχασα ρε λεω καινουργιος αριθμος κανει 5ε , πριτσ μου λενε που θα σου δωσουμε καινουργιο αριθμο με 5ε . Εγω θυμαμαι οτι ειδα σε ιστοσελιδα watsup δωρεαν αριθμο με την αγορα ανανεωσης χρονου 12ε. Τωρα τι κανουμε ρε παιδια , θα ηθελα να κρατησω τον παλιο αριθμο αλλά δεν μπορω να το καταπιω και να τους πληρωσω. Σου είχε έρθει SMS που λέει ότι ότι είναι δωρεάν; εγώ το έχω κρατήσει και θα τους το δείξω αν μου πούνε 7.5 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2021 στις 9:39 ΜΜ, otso είπε Για να μην ξεκιναμε νεο θεμα πηγα σημερα για αλλαγη sim στο τοπικο cosmote , το κινητο ηταν 3g και η καρτα 3g . Ειχα διαβασει και αυτο https://www.protothema.gr/technology/article/1114749/cosmote-trehei-to-5g-diktuo-stin-ellada-eno-to-3g-tha-katargeitai-stadiaka-apo-ton-septemvrio-tou-2021/ οποτε πηγα χαρουμενος , ειχα αγορασει και καινουργια συσκευη 5g . Εξυπηρετικοτατες οι κυριες με την μονιμη ξυνιλα και την αλαζονια με την σιγουρια της μονιμοτητας δωσε μας 7,5ε λεει η μια , η απαντηση μου μα δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα η αλλαγη σε 5g , εξ αλλου εχετε ανακοινωσει οτι την αλλαζετε δωρεαν . Μονο 1g και 2g μου λενε . Τι λετε ρε βρ...........ες που ψαχνετε για μα.......ες αστραψα και βροντηξα και εφυγα απρακτος .Α ξεχασα ρε λεω καινουργιος αριθμος κανει 5ε , πριτσ μου λενε που θα σου δωσουμε καινουργιο αριθμο με 5ε . Εγω θυμαμαι οτι ειδα σε ιστοσελιδα watsup δωρεαν αριθμο με την αγορα ανανεωσης χρονου 12ε. Τωρα τι κανουμε ρε παιδια , θα ηθελα να κρατησω τον παλιο αριθμο αλλά δεν μπορω να το καταπιω και να τους πληρωσω. Εδωσες τόσα λεφτά για νεο κινητό και δεν δίνεις 7,5€ για κάρτα;Και προτιμάς να κανεις φασαρία με βρισιες κλπ; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα