Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tigergreg είπε

Απο   την  στιγμη  που   αποκαλεις  "τεχνολογια"  ενα  σοφτγουερ   πανω  σε   κατομυρια  τσιπακια   δεν  υπαρχει   κανενα

επιχειρημα   οποτε   ας  "το  κλεισουμε"  οπως   λες...

https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/technology

Τι βλέπουν τα ματάκια μου σε τεχνολογικό site!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Bspus είπε

Για καποιον που δεν ενδιαφερεται παντως σαν πολυ χρονο ξοδευεις σε τετοια threads. Για να μην πω ακομα και σε τετοια subforum/clubs ειδικου ενδιαφεροντος.

Μιλαμε για επωνυμες αγορες απο online καταστημα. Και monero να δεχονταν δεν υπαρχει η ανωνυμια ουτε σε θεωρητικο επιπεδο σε αυτην την περιπτωση.

Φυσικα μπορεις να χρησιμοποιεις διευθυνσεις μιας χρησης ωστε να μην βλεπει ο καθενας τι κρυπτο-περιουσια κατεχεις καθε φορα που αγοραζεις κατι. Αν και εφοσον σε ενδιαφερει να λαβεις τετοια μετρα ή και περισσοτερα αναλογα με το μεγεθος της παρανοιας.

Επειδη ο λογιστης μου πολυ αμφιβαλλω οτι μπορει να καταλαβει το ερωτημα, θα μπορουσες μηπως να με διαφωτησεις? Προφανως το επιχειρηματικο μοντελο των δυο εταιριων διαφερει αλλα αναμφιβολα προκειται για γιγαντες στο ειδος του καθενος. Γιατι το προηγουμενο που υπαρχει με το FB ειναι αστοχο παραδειγμα?

Έχει να κάνει με τις συναλλαγές που έχει ο καθένας. Το φατσοβιβλίο έχει έσοδα κυρίως από διαφημιστικές και εταιρίες συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων. Όλο το προϊόν του είναι άυλο. Οι πηγές εσόδων του είναι πολύ συγκεκριμένες και σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενες. Δεν έχει την δυνατότητα να προβεί σε ανταλλαγές με προμηθευτές υλικών προϊόντων. Το εντελώς αντίθετο ισχύει για το Amazon καθώς έχει να κάνει με εκατομμύρια προμηθευτές φυσικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο και της  είναι πολύ εύκολο να στήσει ένα σύστημα ανταλλαγών με το δικό της νόμισμα που να την συμφέρει.  Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το κάνει αυτό το Facebook όπου θα πρέπει να βασιστεί ολοκληρωτικά στο ψηφιακό κομμάτι του νομίσματος - κρυπτονομίσματος αλλά αυτός ο χώρος είναι ήδη κορεσμένος και με μεγάλο βαθμό αβεβαιότητος. Αντίθετα για την Amazon το κυπτονόμισμα ουσιαστικά θα είναι ένα πέπλο νομιμοποίησης του δικού της νομίσματος και θα παίξει δευτερεύον ρόλο καθώς έχει την δυνατότητα να συναλλάσσεται με εκατομμύρια προμηθευτές σε όλο τον κόσμο με φυσικά αγαθά. Πίστεψέ με εάν ήταν νόμιμο η Amazon θα είχε ήδη κόψει δικό της φυσικό νόμισμα.  Σε απλά ελληνικά της είναι πολύ ευκολότερο να μετατρέψει το ψηφιακό της νόμισμα σε πραγματικό χρήμα λόγο του είδους και της παγκόσμιας έκτασης των συναλλαγών που πραγματοποιεί.

Επεξ/σία από anax111
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, anax111 είπε

Αντίθετα για την Amazon το κυπτονόμισμα ουσιαστικά θα είναι ένα πέπλο νομιμοποίησης του δικού της νομίσματος και θα παίξει δευτερεύον ρόλο καθώς έχει την δυνατότητα να συναλλάσσεται με εκατομμύρια προμηθευτές σε όλο τον κόσμο με φυσικά αγαθά.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, προβλέπω εκτίναξη των cryptos. Ειδικά του BTC που είναι περισσότερο νόμισμα για "αποθήκευση αξίας". Αν μπορείς να περνάς μέσω ανταλλακτηρίων, από ένα οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα, στο κρυπτονόμισμα της Amazon χωρίς να παρεμβάλλονται fiat, με το μέγεθος και τον όγκο συναλλαγών που έχει η Amazon, θα γίνει χαμός...

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι κάθονται και λένε «μόνο ανεβαίνει», «κλαίτε γιατί χάσατε το τρένο» κτλ κτλ δυστυχώς δεν έχουν ιδέα για το πως δουλεύει ο κόσμος. Εγώ θα καταθέσω 2 στοιχεία που μου βρωμάνε:

1. Δεν έχουμε νιώσει τίποτα ακόμα από τις οικονομικές επιπτώσεις του Covid. Είμαστε στην πολύ αρχή ακόμα. Όταν θα πρέπει να μαζευτεί το ποσό του λογαριασμού σκεφτείτε αν είναι πιο εύκολο να πεις «αυξάνουμε τους φόρους» ή «δυστυχώς έπαιξες και έχασες»
  2. Οι ΗΠΑ (και γενικά όλες οι αυτοκρατορίες στην ιστορία) διεξάγουν πολέμους για να έχουν το δικαίωμα της εκτύπωσης του παγκόσμιου ανταλλακτικού μέσου (δολάριο στην εποχή μας), και θα αφήσουν αυτό να γίνει αποκεντρωμένα από τα κρυπτονομίσματα;

Τώρα τα θέλει μελέτη, έχει τεχνολογία από πάνω του κτλ κτλ να τα πείτε στους 100.000 χρηματιστές που είχε η χώρα το 1999 και το παίζανε όλοι επιστήμονες. Μετά την κατάρρευση το 99% από τους επιστήμονες αυτούς καταστράφηκε.

Τζόγος είναι…100% αγνός καθαρός τζόγος κάποιοι λίγοι θα κερδίσουν και οι περισσότεροι θα χάσουν.

ΥΓ: Το ξαναλέω: Οι λόγοι που ανεβαίνει-μένει σταθερά ψηλά είναι ότι α) οι περισσότεροι το αγοράζουν και το έχουν εκεί να κάθεται (πέφτει η προσφορά) και β) είναι μαύρο.

ΥΓ2: Για να πεις ότι από ένα κρυπτο μια μετοχή κτλ έχεις κερδίσει πρέπει να το έχεις πουλήσει. Το ότι το πήρες το ένα 10 και τώρα έχει το ένα 100 δεν έχεις κερδίσει τίποτα. 1 πήρες, 1 έχεις.

ΥΓ3: Αν γίνει κραχ μη νομίζετε ότι θα προλάβετε να πουλήσετε…σε κραχ βάζεις να πουλήσεις στα 30 πάει στα 0,1 και δεν έχεις πουλήσει ακόμα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, harisma είπε

Όσοι κάθονται και λένε «μόνο ανεβαίνει», «κλαίτε γιατί χάσατε το τρένο» κτλ κτλ δυστυχώς δεν έχουν ιδέα για το πως δουλεύει ο κόσμος. Εγώ θα καταθέσω 2 στοιχεία που μου βρωμάνε:

1. Δεν έχουμε νιώσει τίποτα ακόμα από τις οικονομικές επιπτώσεις του Covid. Είμαστε στην πολύ αρχή ακόμα. Όταν θα πρέπει να μαζευτεί το ποσό του λογαριασμού σκεφτείτε αν είναι πιο εύκολο να πεις «αυξάνουμε τους φόρους» ή «δυστυχώς έπαιξες και έχασες»
  2. Οι ΗΠΑ (και γενικά όλες οι αυτοκρατορίες στην ιστορία) διεξάγουν πολέμους για να έχουν το δικαίωμα της εκτύπωσης του παγκόσμιου ανταλλακτικού μέσου (δολάριο στην εποχή μας), και θα αφήσουν αυτό να γίνει αποκεντρωμένα από τα κρυπτονομίσματα;

Τώρα τα θέλει μελέτη, έχει τεχνολογία από πάνω του κτλ κτλ να τα πείτε στους 100.000 χρηματιστές που είχε η χώρα το 1999 και το παίζανε όλοι επιστήμονες. Μετά την κατάρρευση το 99% από τους επιστήμονες αυτούς καταστράφηκε.

Τζόγος είναι…100% αγνός καθαρός τζόγος κάποιοι λίγοι θα κερδίσουν και οι περισσότεροι θα χάσουν.

ΥΓ: Το ξαναλέω: Οι λόγοι που ανεβαίνει-μένει σταθερά ψηλά είναι ότι α) οι περισσότεροι το αγοράζουν και το έχουν εκεί να κάθεται (πέφτει η προσφορά) και β) είναι μαύρο.

ΥΓ2: Για να πεις ότι από ένα κρυπτο μια μετοχή κτλ έχεις κερδίσει πρέπει να το έχεις πουλήσει. Το ότι το πήρες το ένα 10 και τώρα έχει το ένα 100 δεν έχεις κερδίσει τίποτα. 1 πήρες, 1 έχεις.

ΥΓ3: Αν γίνει κραχ μη νομίζετε ότι θα προλάβετε να πουλήσετε…σε κραχ βάζεις να πουλήσεις στα 30 πάει στα 0,1 και δεν έχεις πουλήσει ακόμα.

Άλλος ένας  που προσπαθεί να εξισώσει τα cryptos με το κραχ του '99 και το dot.com bubble. Η απόδειξη;

Το κραχ του '99 δεν είχα καμιά τεχνολογία με πλάνο και καινούρια στοιχεία από πίσω του. Απολύτως καμία. Σε αντίθεση με τα cryptos.

Το ξαναλέω: Οι λόγοι που ανεβαίνει-μένει σταθερά ψηλά είναι ότι α) οι περισσότεροι το αγοράζουν και το έχουν εκεί να κάθεται (πέφτει η προσφορά) και β) είναι μαύρο.

Μαύρο; Κάποιος δεν έχει ιδέα για το γεγονός ότι όλες οι συναλλαγές είναι στο blockchain και μπορεί να τις διαβάσει ο καθένας (π.χ χθες έγινε μια μεταφορά 4000 BTC). Κάνε εσύ πολλές στοχευμένες μεταφορές προς διευθύνσεις (ακόμα και να μη γνωρίζουν τις διευθύνσεις οι αρχές) και αν δεν αρχίσουν να ψάχνουν από κινήσεις στο blockchain, μέχρι τις καταναλώσεις ρεύματος για να σε βρουν, γράψε μου.

Για να πεις ότι από ένα κρυπτο μια μετοχή κτλ έχεις κερδίσει πρέπει να το έχεις πουλήσει. Το ότι το πήρες το ένα 10 και τώρα έχει το ένα 100 δεν έχεις κερδίσει τίποτα. 1 πήρες, 1 έχεις.

Αυτό συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις μετοχές (τα cryptos δεν είναι μετοχές) παγκοσμίως, σε όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πες στον Bezos που έχει την πλειονότητα της περιουσίας του σε μετοχές της Amazon "αδερφέ, φτωχαδάκι είσαι γιατί δεν έχεις λεφτά, μετοχές έχεις" και δες τον να λύνεται από τα γέλια.

Έχουμε ήδη παραθέσει επιχειρήματα γιατί ΔΕΝ είναι τζόγος, αλλά συνεχίστε να τα επαναλαμβάνετε, κι όταν σας ζητούν επιχειρήματα για να στηρίξετε τη θέση σας να λέτε "αφού έτσι έγινε και το '99". Το ότι τα cryptos και ειδικά το BTC λειτουργούν με "κύκλους" εδώ και χρόνια δε σας λέει κάτι.

Παθών του Dogecoin φίλε;

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, harisma είπε

Χρηματοοικονομικα το επαγγελμα σας; Αν ναι, αλλαξτε επαγγελμα οσο ειναι καιρος.

Αν οχι, προσπεραστε το ποστ μου και συνεχιστε τα «σκεφτομαι και γραφω» σας γυρω απο θεματα που ολοφανερα δεν εχετε καν κατανοησει, αλλα για καποιο λογο μας τα εξηγειτε κι απο πανω!

ΥΓ. Οι συναλλαγες με κρυπτο γινονται με τσιπακια 5g. Κρατηστε το αυτο για μελλοντικη χρηση, εσεις οι αρνητες. Ετοιμα σας τα δινω κι ουτε ενα ευχαριστω δεν ακουω.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Άλλος ένας  που προσπαθεί να εξισώσει τα cryptos με το κραχ του '99 και το dot.com bubble. Η απόδειξη;

Το κραχ του '99 δεν είχα καμιά τεχνολογία με πλάνο και καινούρια στοιχεία από πίσω του. Απολύτως καμία. Σε αντίθεση με τα cryptos.

Μαύρο; Κάποιος δεν έχει ιδέα για το γεγονός ότι όλες οι συναλλαγές είναι στο blockchain και μπορεί να τις διαβάσει ο καθένας (π.χ χθες έγινε μια μεταφορά 4000 BTC). Κάνε εσύ πολλές στοχευμένες μεταφορές προς διευθύνσεις (ακόμα και να μη γνωρίζουν τις διευθύνσεις οι αρχές) και αν δεν αρχίσουν να ψάχνουν από κινήσεις στο blockchain, μέχρι τις καταναλώσεις ρεύματος για να σε βρουν, γράψε μου.

Αυτό συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις μετοχές (τα cryptos δεν είναι μετοχές) παγκοσμίως, σε όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πες στον Bezos που έχει την πλειονότητα της περιουσίας του σε μετοχές της Amazon "αδερφέ, φτωχαδάκι είσαι γιατί δεν έχεις λεφτά, μετοχές έχεις" και δες τον να λύνεται από τα γέλια.

Έχουμε ήδη παραθέσει επιχειρήματα γιατί ΔΕΝ είναι τζόγος, αλλά συνεχίστε να τα επαναλαμβάνετε, κι όταν σας ζητούν επιχειρήματα για να στηρίξετε τη θέση σας να λέτε "αφού έτσι έγινε και το '99". Το ότι τα cryptos και ειδικά το BTC λειτουργούν με "κύκλους" εδώ και χρόνια δε σας λέει κάτι.

Παθών του Dogecoin φίλε;

Τι σχέση έχει η τεχνολογία και το πλάνο από πίσω  με το αν κάτι έχει ανέβει και σκάσει σαν φούσκα; Και το χρηματιστήριο σε ενημερώνω πως μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ιδέες στα οικονομικά. Άλλαξε τον κόσμο κυριολεκτικά και είναι δοκιμασμένο για έναν αιώνα...παρόλα αυτά σκάει.

Ναι είναι μαύρο από τη στιγμή που μπορεί να είναι ανώνυμο. Ο έμπορος ναρκωτικών δεν κάθεται να κάνει Mining για να τον βρουν από το ρεύμα. Και ότι το τάδε πορτοφόλι έστειλε αυτά τα crypto στο άλλο ΝΑΙ είναι πολύ πιο μαύρο από το ο Κώστας έστειλε στον Μήτσο. Βασικά όλο το μαύρο χρήμα κινείται γύρο από τη φιλοσοφία του να μην φαίνονται τα πραγματικά ονόματα μίας συναλλαγής. Offshore στήνουν για ακριβώς αυτό το σκοπό.

Ναι ο Μπέζος με μετοχές πληρώνει το εστιατόριο που τρώει...Εγώ είπα ΑΝ ΔΕΝ πουλήσεις ΔΕΝ έχεις κερδίσει τίποτα. Η αξία προσμετράται μόνο κατά τη στιγμή της πώλησης.

Το μόνο επιχείρημα που είδα είναι "γιατί έχει τεχνολογία από πίσω" το οποίο τι να σχολιάσω; Τι σχέση έχει η από πίσω τεχνολογία; Ξέρεις τι τεχνολογία έχουν από πίσω όλες οι στοιχηματικές προκειμένου να δείξουν αποδόσεις να κρατήσουν γκανιότα κτλ; Ούτε φαντάζεσαι!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, harisma είπε

Τι σχέση έχει η τεχνολογία και το πλάνο από πίσω  με το αν κάτι έχει ανέβει και σκάσει σαν φούσκα;

Αυτή είναι που προωθεί ή όχι ένα συγκεκριμένο νόμισμα σε βάθος χρόνου. Αν σε ενδιαφέρει το day trading, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τις τεχνολογίες κάθε crypto, τα milestones που χτυπάνε και το πώς επηρεάζουν την τιμή (π.χ smart contracts προσθήκη κλπ). Συστήνω πριν ξαναγράψεις να διαβάσεις γιατί δε γνωρίζεις τίποτα επί του θέματος. Το αποδεικνύεις σε κάθε post σου.

8 λεπτά πριν, harisma είπε

Και το χρηματιστήριο σε ενημερώνω πως μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ιδέες στα οικονομικά

Έχεις μπλέξει χρηματιστήριο, με cryptos και τα πάντα όλα. Τα cryptos γίνονται trade όπως άλλα assets. Το χρηματιστήριο προσφέρει ΔΟΜΕΣ. Δεν είναι το ίδιο assets. Τελικά δε γνωρίζεις ούτε από χρηματοοικονομικά.

10 λεπτά πριν, harisma είπε

Ναι ο Μπέζος με μετοχές πληρώνει το εστιατόριο που τρώει...Εγώ είπα ΑΝ ΔΕΝ πουλήσεις ΔΕΝ έχεις κερδίσει τίποτα. Η αξία προσμετράται μόνο κατά τη στιγμή της πώλησης.

Α, δεν ξέρουν όλες οι εταιρείες που αποτιμούν την αξία εταιρειών και προσώπων και βάζουν ΜΕΣΑ και την αξία των μετοχών που κατέχουν και ξέρεις εσύ. Δίδαξέ τους λίγο. Leverage ξέρεις τι σημαίνει;

11 λεπτά πριν, harisma είπε

Το μόνο επιχείρημα που είδα είναι "γιατί έχει τεχνολογία από πίσω" το οποίο τι να σχολιάσω; Τι σχέση έχει η από πίσω τεχνολογία;

Μιας και δεν έχω χρόνο και πραγματικά αποδεικνύεις ότι δεν έχεις ιδέα επί του θέματος, δίνω 2 συμβουλές:

α) Κάτσε διάβασε τα προηγούμενα σχόλιά μας γιατί, αν και περιληπτικά, το έχω ήδη απαντήσει.

β) Κάτσε διάβασε τι είναι το blockchain, πάρε ως παράδειγμα το Ethereum, τι μπορεί να κάνει και μετά κάτσε διάβασε γιατί ήδη μεγάλες τράπεζες αρχίζουν να επενδύουν πάνω σε αυτό.

Μη δίνουμε και μασημένη τροφή. Κάποιοι σπάσαμε το κεφάλι μας να διαβάσουμε και να μάθουμε πέντε πράγματα για να έρχεται ο καθένας που διάβασε ένα τυχαίο άρθρο να το παίζει γνώστης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να το κλείσω και δεν συμμετέχω άλλο.  Εγώ βλέπω φαντασιόπληκτους που πιστεύουν ότι το μόνο που έχεις να κάνεις για να γίνεις πλούσιος είναι να αγοράσεις crypto. Αμολάνε και 2-3 ορολογίες για να δείξουν γνώστες και πάμε παρακάτω. Αυτό ακριβώς το μείγμα το έχουμε δει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και η δικαιολογία είναι πάντα η ίδια «Αυτό είναι άλλο, δεν είναι το ίδιο. Μάθε, ενημερώσου».  Θα σας διδάξει η ζωή, εύχομαι όχι σκληρά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MetroStar είπε

Όπως είχε δηλώσει και ο συνδημιουργός του Dogecoin: «Μετά από χρόνια μελέτης, πιστεύω ότι τα κρυπτονομίσματα είναι εκ φύσεως μία δεξιά, υπερ-καπιταλιστική τεχνολογία που φτιάχτηκε κατά πρώτο λόγο για να ενισχύσει τον πλούτο των υποστηρικτών της μέσω ενός συνδυασμού φοροδιαφυγής, ελαχιστοποιημένης εποπτείας από τις ρυθμιστικές αρχές και τεχνητά επιβεβλημένης σπανιότητας».

For the record, μη συγκρινεις το dogecoin το οποιο ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων ενα αστειο meme και στη χειροτερη ενα rug pull scheme με τα υπόλοιπα κρυπτονομισματα.
Πάνω απο το 90% το dogecoins ειναι στα 5 μεγαλυτερα πορτοφολια, συμπεριλαμβανομένου και του δημιουργου του, κάτι το οποιο ειναι άκρως αντιθετο με την λογική των crypto και του decentralization.
Όποτε ναι, λογικο να τα δηλώνει αυτα ο δημιουργος του αφου γι αυτο το σκοπο ακριβως το έφτιαξε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Bspus said:

Για καποιον που δεν ενδιαφερεται παντως σαν πολυ χρονο ξοδευεις σε τετοια threads. Για να μην πω ακομα και σε τετοια subforum/clubs ειδικου ενδιαφεροντος.

Μιλαμε για επωνυμες αγορες απο online καταστημα. Και monero να δεχονταν δεν υπαρχει η ανωνυμια ουτε σε θεωρητικο επιπεδο σε αυτην την περιπτωση.

Φυσικα μπορεις να χρησιμοποιεις διευθυνσεις μιας χρησης ωστε να μην βλεπει ο καθενας τι κρυπτο-περιουσια κατεχεις καθε φορα που αγοραζεις κατι. Αν και εφοσον σε ενδιαφερει να λαβεις τετοια μετρα ή και περισσοτερα αναλογα με το μεγεθος της παρανοιας.

Επειδη ο λογιστης μου πολυ αμφιβαλλω οτι μπορει να καταλαβει το ερωτημα, θα μπορουσες μηπως να με διαφωτησεις? Προφανως το επιχειρηματικο μοντελο των δυο εταιριων διαφερει αλλα αναμφιβολα προκειται για γιγαντες στο ειδος του καθενος. Γιατι το προηγουμενο που υπαρχει με το FB ειναι αστοχο παραδειγμα?

Δεν είμαι σε κανένα  subforum/club. Γιατί όντως δεν με ενδιαφέρει αν θα χρησιμοποιώ fiat 'η crypto (για να σε προλάβω, μόνο ένα σχόλιο είχα κάνει σε ένα club)

Κουβέντα κάνουμε. Εσείς λέτε πόσο τζαμάτα είναι τα cryptos και εγώ λέω δεν με ενδιαφέρει αν θα χρησιμοποιώ fiat 'h crypto. Νομίζω είναι οκ να κουβεντιάζουμε... τι να κάνουμε; να δεχτούμε κάτι έτσι; επειδή το είπε κάποιος;

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eφυγε ο Μπέζος απο το μαγαζί και θα το διαλύσουν τα τσιράκια του. Και μούφα να είναι η είδηση, είναι απο τις "ανιχνευτικές" ψεύτικες ειδήσεις - για να δουν αντιδράσεις. Εν πάσει περιπτώσει, το cryptocurrency μου θυμίζει λίγο το Linux - μια καλή ιδέα, αλλά οι πολλές διαφορετικές distros του, θα προκαλούν στους μη μυημένους περισσότερη σύγχιση, μπέρδεμα και έλλειψη εμπιστοσύνης...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.

Για το ότι θα δέχεται, bitcoin είναι θετικό. 

Για το δικό της νόμισμα δεν ξέρω. Αλλά από την στιγμή που κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιήσει για τις αγορές του από εκεί, αν θέλει πληρώνει με κανονικό, δεν βρίσκω κάτι κακό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Δεν είμαι σε κανένα  subforum/club. Γιατί όντως δεν με ενδιαφέρει αν θα χρησιμοποιώ fiat 'η crypto (για να σε προλάβω, μόνο ένα σχόλιο είχα κάνει σε ένα club)

Κουβέντα κάνουμε. Εσείς λέτε πόσο τζαμάτα είναι τα cryptos και εγώ λέω δεν με ενδιαφέρει αν θα χρησιμοποιώ fiat 'h crypto. Νομίζω είναι οκ να κουβεντιάζουμε... τι να κάνουμε; να δεχτούμε κάτι έτσι; επειδή το είπε κάποιος;

Αφου εχεις γραφτει στο bitcoin club του insomnia (φαινεται και στο προφιλ σου) και εχεις ποσταρει κιολας. Σιγουρα δεν βρισκεις τα threads εκεινα κατα λαθος ουτε ειναι νεα πρωτης σελιδας να πεσεις πανω τους.

Δεν ειναι ντροπη, ολοι εχουμε και καποια guilty pleasures :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...