TeoMsD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω μια εξατμιση απο ενα minarelli 50cc που βρηκα και φτιαχνω και θελω να την καθαρισω απο την καρβουνιλα γιατι εχει μπουκωσει.Απο αυτα που διαβασα αλλα και πηγαινοντας με τη λογικη εχω καταληξει πως το καψιμο σε καρβουνα με γκαζακι κλπ(για μενα αφου κρυωσει και ενα ξεπλυμα με πετρελαιο) ειναι καλη λυση αν η εξατμιση μεσα εχει μονο μεταλλο και οχι καποιο πετροβαμβακα κλπ που θα καταστραφει,ψαχνω λοιπον να μαθω αν εχει κατι τετοιο μεσα η εξατμιση που εχω ωστε να ξερω τι θα κανω(αν θα την καψω η οχι),εμενα δεν μου φαινετε να εχει παντως.Σας δινω μια φωτογραφια της εξατμισης να μου πει οποιος ξερει.Γραφει πανω motori minarelli tibo T DGM-31108 S.Ευχαριστω.(μη το βλεπετε καθαρο το κανα λιγο με ενα πανι στο σπειρωμα, μεσα εχει κοτρονες). Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από TeoMsD
Gatilaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Χμμμμμ... Ή απο fantic ή απο κανα garelli πρεπει να ειναι η εξατμιση.Εαν δεν εχει πετροβαμβακα η καλυτερη λυση ειναι να την βαλεις φωτια μεσα και με πιεση αερα,σε εξωτερικο χωρο,να φυσας τη φλογα απο τη μια για να εχει ενταση να καψει τα παντα μεσα να καθαρισει.Αλλη λυση πιο μπελαλιδικη αλλα εξισου αποτελεσματικη ειναι να το καψεις με καμινετο μεσα και μολις δεις οτι εχει ζεσταθει καλα με συρματοβουρτσα σε δραπανο καθαρισμα μεσα και ενα πλυσιμο με πετρελαιο και εισαι ετοιμος.
TeoMsD Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο ενα τετοιο ειναι.Για καψιμο παει δεν το βλεπω να χει τιποτα μεσα απλα ελεγα μηπως την ηξερε καποιος την εξατμιση δεν χανω τιποτα Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από TeoMsD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα