Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φέτος μετακόμισα στην Ζούγκλα της Ελλάδας , την Αθήνα. Μένω μόνος ,πάνω στην λεωφόρο βουλιαγμένης, σε 3 όροφο.  Τον τελευταίο καιρό ,έχω δεχτεί κλήση στο σταθερό μου από σταθερό Αθήνας και δεν μιλούσε κανένας. Ακόμη , δέχτηκα κάποια χτυπήματα στο θυροτηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε κανένας όταν μίλησα. Έτσι , μου μπήκαν και εμένα ιδέες . Η πόρτα ενώ είναι βαριά και ασφαλείας από ότι μου είπε κλειδαράς , δεν έχω καλή κλειδαριά και λέει την ανοίγει όποιος θέλει. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι πρόθυμος να μου την αλλάξει. Έτσι σήμερα ήρθε ο κλειδαράς και μου πέρασε απλό σύστημα με σύρτη https://www.skroutz.gr/s/23867885/Domus-WK-Σύρτης-Πρόσθετης-Ασφάλειας-για-Πόρτες-και-Παράθυρα-6470L-Λευκό.html πίσω από την πόρτα μου, τα παράθυρα. Και πάλι νιώθω φόβο . Τι μου προτείνετε να κάνω; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τι να κάνεις για να θωρακίσεις την κύρια πόρτα ή όλα τα παράθυρα και μπαλκονόπορτες του σπιτιού?

Το να ασφαλίσεις μία πόρτα είναι εύκολο, βάζεις σύρτη και τελείωσε. Το θέμα προκύπτει από τα τζάμια, αλουμίνια κλπ που συνήθως είναι και μπόλικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί στην Βουλιαγμένης ψάξε atlas security με κάνα 20€ μήνα έχεις συναγερμό...αν το κλειδί είναι παλιό potent.jpg λέγεται ότι εδώ κ χρόνια κυκλοφορούν Αντίκλειδια οπότε είναι γ πεταμα..

Αν εννοείς κυριολεκτικά πάνω στην λ.βουλιαγμενης  να υποθέσω οι άλλοι όροφοι είναι γραφεία ή είσαι προς κέντρο?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Τι να κάνεις για να θωρακίσεις την κύρια πόρτα ή όλα τα παράθυρα και μπαλκονόπορτες του σπιτιού?

Το να ασφαλίσεις μία πόρτα είναι εύκολο, βάζεις σύρτη και τελείωσε. Το θέμα προκύπτει από τα τζάμια, αλουμίνια κλπ που συνήθως είναι και μπόλικα

Έχω πρόσθεση συρτή στην πόρτα , στις μπαλκονόπορτες και στα παράθυρα επίσης . Αλλά που να κρατήσει ένας συρτής ολόκληρη πόρτα ασφαλείας ... Ή με ένα σπάσιμο των παραθύρων , αρμενιζουν ελευθερα ...

1 ώρα πριν, kage είπε

Εκεί στην Βουλιαγμένης ψάξε atlas security με κάνα 20€ μήνα έχεις συναγερμό...αν το κλειδί είναι παλιό potent.jpg λέγεται ότι εδώ κ χρόνια κυκλοφορούν Αντίκλειδια οπότε είναι γ πεταμα..

Αν εννοείς κυριολεκτικά πάνω στην λ.βουλιαγμενης  να υποθέσω οι άλλοι όροφοι είναι γραφεία ή είσαι προς κέντρο?

Πιάνω Αθήνα και όχι Γλυφάδα , έχει μόνο διαμερίσματα . Τώρα σχετικά με το κλειδί που λες , δεν γνωρίζω κάτι . Αλλά μοιάζει πολύ με το δικό μου 😰

Δημοσ.

Βάλε και ένα συναγερμό συνδεδεμένο με αστυνομία. 

Έτσι όπως σε κόβω όμως συγκάτοικο υπάλληλο υπηρεσίας security πρέπει να βάλεις, αλλά και πάλι δεν βλέπω να νιώθεις ασφάλεια. Αν όντως νιώθεις τόση ανασφάλεια στην Αθήνα μετακόμισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...