captain_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και όλες. μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακό αποφάσισα ή καλύτερα το σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ. Αρχικά υπάρχει κανείς που να έχει δώσει να μου πει εντυπώσεις? Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου για να περάσω τις εξετάσεις ή πρέπει να πάω φροντιστήριο, γιατί οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες για 3 μαθήματα. Υπάρχει κάποιο σύγγραμα που θα πρέπει να προτιμήσω για το εκάστοτε μάθημα? Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω? Ποιά η δομή των εξετάσεων? Εν τέλει αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια δεκτή!!! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από captain_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 για ποιο λογο να σπαταλησεις και αλλο χρονο απο τη ζωη σου? δεν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση. γιατι να σε φορτωθει το συστημα για αλλα 3 χρονια ...τραβα βρες μια δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, captain_21 είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες. μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακό αποφάσισα ή καλύτερα το σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ. Αρχικά υπάρχει κανείς που να έχει δώσει να μου πει εντυπώσεις? Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου για να περάσω τις εξετάσεις ή πρέπει να πάω φροντιστήριο, γιατί οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες για 3 μαθήματα. Υπάρχει κάποιο σύγγραμα που θα πρέπει να προτιμήσω για το εκάστοτε μάθημα? Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω? Ποιά η δομή των εξετάσεων? Εν τέλει αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια δεκτή!!! δεν εχει προτεινόμενα συγγράμματα? βρες φοιτητές και ρωτησε ποιο προτεινουν οι καθηγητές και ανβρεις καποιον να σου δανείσει ή να αγοράσεις μεταχειρισμένα. οι προηγούμενες σπουδές σου τι αφορούν? γενικά σαν κλάδος είναι κορεσμένος, αν θες να εργαστεις σαν δικηγόρος πρεπει να έχεις δικά σου αομα στο χώρο αλλιως το πιο πιθανό να καταλήξεις σε κανενα δικηγορικό γραφείο "ενημέρωσης οφειλετών" που δεν αξίζει τόσα χρόνια σπουδες καθως μπορεις να το κάνεις και με το απολυτηριο λυκείου αν το εχεις στόχο ζωής. εκτός κι αν θες να κάνεις κατι που θα συνδυαζεις τις προηγούμενες σπουδές σου με τη νομική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε για ποιο λογο να σπαταλησεις και αλλο χρονο απο τη ζωη σου? δεν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση. γιατι να σε φορτωθει το συστημα για αλλα 3 χρονια ...τραβα βρες μια δουλεια. αυτό κάνω απλά αν δεν βρω κάτι τί γίνεται μετά? και σε πιο σύστημα να φορτωθώ? τίποτα δεν δικαιούσε απλά ένα ακόμα πτυχίο παίρνεις....και κάτι ακόμα οι σπουδές ποτέ δεν είναι σπατάλη....! 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε δεν εχει προτεινόμενα συγγράμματα? βρες φοιτητές και ρωτησε ποιο προτεινουν οι καθηγητές και ανβρεις καποιον να σου δανείσει ή να αγοράσεις μεταχειρισμένα. οι προηγούμενες σπουδές σου τι αφορούν? γενικά σαν κλάδος είναι κορεσμένος, αν θες να εργαστεις σαν δικηγόρος πρεπει να έχεις δικά σου αομα στο χώρο αλλιως το πιο πιθανό να καταλήξεις σε κανενα δικηγορικό γραφείο "ενημέρωσης οφειλετών" που δεν αξίζει τόσα χρόνια σπουδες καθως μπορεις να το κάνεις και με το απολυτηριο λυκείου αν το εχεις στόχο ζωής. εκτός κι αν θες να κάνεις κατι που θα συνδυαζεις τις προηγούμενες σπουδές σου με τη νομική έχει συγγράματα αλλά είναι 3 για το κάθε ένα.... θέλω να το πάρω, αν δώσω τελικά για να το συνδυάσω με το πτυχίο που έχω τώρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, captain_21 είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες. μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακό αποφάσισα ή καλύτερα το σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ. Αρχικά υπάρχει κανείς που να έχει δώσει να μου πει εντυπώσεις? Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου για να περάσω τις εξετάσεις ή πρέπει να πάω φροντιστήριο, γιατί οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες για 3 μαθήματα. Υπάρχει κάποιο σύγγραμα που θα πρέπει να προτιμήσω για το εκάστοτε μάθημα? Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω? Ποιά η δομή των εξετάσεων? Εν τέλει αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια δεκτή!!! Μπορείς να ανατρέξεις σε επιτυχόντες προηγουμένων ετών και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Θα σε κατευθύνουν πιο στοχεύμενα. Υ.Γ. Αγνόησε σχ'ολια αποτροπής απο το να δώσεις. Μόνο εσύ γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Μπορείς να ανατρέξεις σε επιτυχόντες προηγουμένων ετών και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Θα σε κατευθύνουν πιο στοχεύμενα. Υ.Γ. Αγνόησε σχ'ολια αποτροπής απο το να δώσεις. Μόνο εσύ γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για σένα. Αρχικά τα ανεδαφικά σχόλια τα αγνοώ, αλλά και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή. προσπαθησα μέσω FB να μπω σε κάποια γκρουπάκια, αλλά δεν έγινα δεκτός. Και να βρω στοιχεία παλαιότερων επιτυχώντων όχι μονάχα είναι δύσκολο, αλλά έστω ότι μέσω ίντερνετ τα καταφέρνω, θα είναι λίγο παράξενο να επικοινωνήσω μαζί τους όντας άγνωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Κάποιοι θα σε βοηθήσουν, κάποιοι όχι. Προσωπικά όποιος με ρωτήσει για κατατακτήριες της δικής μου σχολής, βοηθάω. Υ.Γ. Έχεις pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daredevil92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Στις 27/7/2021 στις 12:55 ΠΜ, captain_21 είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες. μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακό αποφάσισα ή καλύτερα το σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ. Αρχικά υπάρχει κανείς που να έχει δώσει να μου πει εντυπώσεις? Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου για να περάσω τις εξετάσεις ή πρέπει να πάω φροντιστήριο, γιατί οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες για 3 μαθήματα. Υπάρχει κάποιο σύγγραμα που θα πρέπει να προτιμήσω για το εκάστοτε μάθημα? Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω? Ποιά η δομή των εξετάσεων? Εν τέλει αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια δεκτή!!! Καλησπέρα, αρχικά όπως σου είπαν και άλλοι αγνόησε τον κάθε άκυρο που λέει την μ**** του. Εφόσον πραγματικά το θέλεις να δώσεις εννοείται. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει δώσει κατατακτήριες και να το μετάνοιωσε. Σχεδόν πάντα είναι όνειρο ζωής. Ξέρω για την Ιατρική, αλλά η Νομική θεωρώ ότι είναι το αντίστοιχο των θεωρητικών. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και σημαντικό μέρος αυτών καλά προετοιμασμένοι. Για μένα το φροντιστήριο είναι απαραίτητο. Υπάρχει κόσμος που έχει μπει χωρίς, αλλά για τέτοιες σχολές είναι το αντίστοιχο του "πέρασε ιατρική χωρίς φροντιστήριο, δείτε το παιδί θαύμα στο δελτίο των 8". Τα συγγράματα τα προτείνει η ανακοίννωση της ύλης. Είσαι οριακά αργά για τις εξετάσεις του Δεκεμβρίου οπότε διάβασμα ξεκίνα από αύριο αν έχεις σκοπό να δώσεις. Παλαιά θέματα αν μπορείς να βρεις είναι καλό, αλλά μην περιμένεις ότι θα είαι σαν κάποια μαθήματα που ίσως έχεις συναντήσει στο πτυχίο σου που ρωτάνε τα ίδια 5 πράγματα, στις κατατακτήριες μπορούν ΟΛΑ να πέσουν οπότε προσοχή. Για τον αξίζει τον κόπο σου απάντησα. Επίσης να κοιτάς και το eclass όλο και κάποια σημειώση θα βρεις που ο καθηγητής την θεωρεί δεδομένη και που δεν υπάρχει στο βιβλίο. Στις 27/7/2021 στις 1:09 ΠΜ, 3DJIN είπε για ποιο λογο να σπαταλησεις και αλλο χρονο απο τη ζωη σου? δεν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση. γιατι να σε φορτωθει το συστημα για αλλα 3 χρονια ...τραβα βρες μια δουλεια. κριτής στο insomnia είναι καλή δουλειά με προοπτική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain_21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, daredevil92 είπε Καλησπέρα, αρχικά όπως σου είπαν και άλλοι αγνόησε τον κάθε άκυρο που λέει την μ**** του. Εφόσον πραγματικά το θέλεις να δώσεις εννοείται. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει δώσει κατατακτήριες και να το μετάνοιωσε. Σχεδόν πάντα είναι όνειρο ζωής. Ξέρω για την Ιατρική, αλλά η Νομική θεωρώ ότι είναι το αντίστοιχο των θεωρητικών. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και σημαντικό μέρος αυτών καλά προετοιμασμένοι. Για μένα το φροντιστήριο είναι απαραίτητο. Υπάρχει κόσμος που έχει μπει χωρίς, αλλά για τέτοιες σχολές είναι το αντίστοιχο του "πέρασε ιατρική χωρίς φροντιστήριο, δείτε το παιδί θαύμα στο δελτίο των 8". Τα συγγράματα τα προτείνει η ανακοίννωση της ύλης. Είσαι οριακά αργά για τις εξετάσεις του Δεκεμβρίου οπότε διάβασμα ξεκίνα από αύριο αν έχεις σκοπό να δώσεις. Παλαιά θέματα αν μπορείς να βρεις είναι καλό, αλλά μην περιμένεις ότι θα είαι σαν κάποια μαθήματα που ίσως έχεις συναντήσει στο πτυχίο σου που ρωτάνε τα ίδια 5 πράγματα, στις κατατακτήριες μπορούν ΟΛΑ να πέσουν οπότε προσοχή. Για τον αξίζει τον κόπο σου απάντησα. Επίσης να κοιτάς και το eclass όλο και κάποια σημειώση θα βρεις που ο καθηγητής την θεωρεί δεδομένη και που δεν υπάρχει στο βιβλίο. κριτής στο insomnia είναι καλή δουλειά με προοπτική. Σε φροντιστήρια που τηλεφώνησα θα αρχίσουν τον Αύγουστο τμήματα. Το πρωτο μου πτυχίο δεν είναι θεωρητικό ούτε και το μεταπτυχιακό αλλα η νομική είναι ένα αποθημενο ζωής!! Ένα δίμηνο πριν τελείωσα το μεταπτυχιακό και έχω πήξει με αναζήτηση εργασίας συνεντεύξεις κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 εχω δει αποτελεσματα κατατακτηριων και εχω μια απορια. Πολλι συμμετεχοντες δεν ειχαν βαθμολογια αυτο σημαινει οτι γραψανε χαμηλο βαθμο η οτι δεν εδωσαν καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 24 minutes ago, lak10 said: εχω δει αποτελεσματα κατατακτηριων και εχω μια απορια. Πολλι συμμετεχοντες δεν ειχαν βαθμολογια αυτο σημαινει οτι γραψανε χαμηλο βαθμο η οτι δεν εδωσαν καθολου? Δεν προσήλθαν σε ένα η περισσότερα μαθήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daredevil92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, lak10 είπε εχω δει αποτελεσματα κατατακτηριων και εχω μια απορια. Πολλι συμμετεχοντες δεν ειχαν βαθμολογια αυτο σημαινει οτι γραψανε χαμηλο βαθμο η οτι δεν εδωσαν καθολου? Πολλοί κάνουν αίτηση και τελικά δεν δίνουν. Κάποιες σχολές το διευκρινίζουν γράφοντας "δεν προσήλθε". Είναι επίσης συχνό κάποιος να το αποφάσισε αργά και να πάει μόνο για να δει τα θέματα και τις εξετάσεις και να δώσει την επόμενη χρονιά και δίνουν λευκές κόλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 μια ακομα ερωτηση ειναι δυνατον καποιος να δωσει κατατακτηριες ενω ειναι ακομα σε αλλη σχολη? πχ τελευταιο ετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daredevil92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, lak10 είπε μια ακομα ερωτηση ειναι δυνατον καποιος να δωσει κατατακτηριες ενω ειναι ακομα σε αλλη σχολη? πχ τελευταιο ετος Πρέπει να έχεις είτε πτυχίο είτε περάτωση σπουδών. Αν είσαι σε άλλη σχολή αλλά έχεις ήδη πτυχίο για να γραφτείς πρέπει να διαγραφείς από την άλλη (υπογρ υπ δηλωση ότι δεν είσαι σε άλλο προπτυχιακό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, daredevil92 είπε Πρέπει να έχεις είτε πτυχίο είτε περάτωση σπουδών. Αν είσαι σε άλλη σχολή αλλά έχεις ήδη πτυχίο για να γραφτείς πρέπει να διαγραφείς από την άλλη (υπογρ υπ δηλωση ότι δεν είσαι σε άλλο προπτυχιακό). φανταζομαι αν και παρανομο οτι μπορεις να κανεις μια ψευτικη υπευθυνη δηλωση και να το κανεις γιατι εχω γνωστη που το εκανε τωρα πως δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα