Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστειλα "συστημενο" γραμμα με τα ΕΛΤΑ (ΤΩΡΑ ξερω...) και μετα απο 10 (!) μερες εφτασε η ειδοποιηση στην διευθυνση παραληπτη. Απο Αθηνα σε επαρχια. Και το tracking  μου λεει 

26/7/2021, 16:44 ΚΤΕΠ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΥΡΙΔΑ
26/7/2021, 15:51 ΚΤΕΠ ΡΟΔΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΣ
26/7/2021, 15:51 ΚΤΕΠ ΡΟΔΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
26/7/2021, 08:10 ΚΤΕΠ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μπορει καποιος/α να μου εξηγησει τι σημαινει "αγνωστος" ? Ο παραληπτης ΔΕΝ ξερει οτι θα λαβει γραμμα, ΟΥΤΕ εχει επιδοθει απο εμενα στα ΕΛΤΑ τηλεφωνο του για να ειδοποιηθει. Επισης στην διευθυνση παραληπτη ΙΣΩΣ δεν αναγραφεται το πληρες ονομα του παραληπτη στα κουδουνια (ισως μονο επωνυμο με αλλο μικρο ονομα). Αυτο σημαινει "αγνωστος"? Please help.

Δημοσ.

αγνωστος οτι λεει και η λεξη

.κοινως δεν βρισκουν  αυτον που αναφερεις.πραγμα λογικο αν εχεις κανει τοσα λαθη.απλα καποια στιγμη θα γυρισει σε σενα.better luck next time.o ταχυδρομος δεν θα ασχοληθει 100 χρονια αν εσυ δεν εχεις βαλει τηλεφωνο κτλ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lemmy13 είπε

Μπορει καποιος/α να μου εξηγησει τι σημαινει "αγνωστος" ? Ο παραληπτης ΔΕΝ ξερει οτι θα λαβει γραμμα, ΟΥΤΕ εχει επιδοθει απο εμενα στα ΕΛΤΑ τηλεφωνο του για να ειδοποιηθει. Επισης στην διευθυνση παραληπτη ΙΣΩΣ δεν αναγραφεται το πληρες ονομα του παραληπτη στα κουδουνια (ισως μονο επωνυμο με αλλο μικρο ονομα). Αυτο σημαινει "αγνωστος"? Please help.

Αγνωστος σημαινει πολλα,το σιγουρο ειναι οτι δεν τον βρηκαν.

Απο την εμπειρια μου και απο αυτα που γραφεις,δεν εχει κουδουνι με το επωνυμο του ( το πλεον συνηθισμενο ) ,αν και ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις ηδη αυτο ( χωρις "ισως" που γραφεις ) .

Δωστου το tracking να παει να το παρει,και την επομενη λιγη προσοχη παραπανω.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

Δεν εχω τηλ του παραληπτη (its complicated story). Λεω να περιμενω εως (λογικα) μου επιστραφει πισω το γραμμα και μετα θα παω σε ιδιωτικη courier εταιρεια με την προϋποθεση να ζητησω εξτρα υπηρεσιες, πχ αλλο ονομα το γραμμα να παραληφθει απο τα γραφεια της εταιρειας αλλο ονομα στην ειδοποιηση στην οικια (που υποψιαζομαι οτι εχει κουδουνι) δλδ για τον Α ειναι το γραμμα και η ειδοποιηση να ειναι για τον Β που μενει εκει, να ενημερωσει αυτος τον Α. Δεν ξερω αν γινεται αυτο ομως. Με το αζημιωτο παντα βεβαια. Γινεται ομως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...