MariosX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα βρε παιδιά... Φαντάζομαι έχετε δει πολλά και διαφορά νήματα, τέτοιο νήμα δεν θα το περιμένατε... Από τα χρονιά της σχολής (τώρα ηλικίας 33) έχω συνηθίσει να γράφω τα πάντα, όπως: Λίστα Σούπερ Μάρκετ Ημερολόγιο To-Do Lists Σημειώσεις Σεμιναρίων Σημειώσεις Εργασίας μιας και είμαι Μηχανικός Πληροφορικής κτλ κτλ. Πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια, πάντα δοκίμαζα και άλλαζα στυλό για τον λόγο πως είμαι αριστερόχειρας και εξέταζα διάφορα, όπως: Πάχος γραφής Αν μου λερώνει τα δάχτυλα του αριστερού χεριού Καλή και ξεκουράστη λαβή για να μπορώ να γράφω για πολλές ώρες, Είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο ειδικά αν είσαι φοιτητής και παρακολουθείς 6ώρες διαλέξεις, ναι τότε χρειάζεται. Πόσο γρήγορα στεγνώνει. Λόγο ότι είμαι αριστερόχειρας, αν το μελάνι δεν στεγνώνει γρήγορα ή αν κατά την γραφή, το στυλό αφήνει πολύ μελάνι, τα δάχτυλα μου ακουμπάνε πάνω στο μελάνι με αποτέλεσμα να κάνω μουτζούρες στο χαρτί και να λερώνω και τα χεριά μου. Τον τελευταίο καιρό έχω υπάρξει κυριολεκτικά γκαντέμης, αγόρασα κάτι στύλο από το The Mart, μάρκας Unimax, μετά από λίγη γραφή, σταμάτησαν να γραφούν σωστά, έχει ξεραθεί το μελάνι. Δοκίμασα με το αναπτήρα και τίποτα και αγόρασα και 4 Δεκάδες, 1 δεκάδα για κάθε χρώμα, αφού τα δοκίμασα στην αρχή και είδα ότι με βόλευαν. Πρόσφατα αγόρασα κάτι Pilot, άφησα μερικά χωρίς το καπάκι τους για μία ημέρα και ξεράθηκε το μελάνι Και για αυτό το λόγο άνοιξα αυτό το νήμα, μήπως έχετε να προτείνετε στύλο της προκοπής; Μήπως επίσης έχετε δοκιμάσει αυτά τα e-Inks, όπου είναι κάτι οθόνες ηλεκτρονικού μελανιού όπου μπορείς να γραφείς κανονικά πάνω σε αυτές και να σου κρατάνε τις σημειώσεις σε Digital Μορφή; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από MariosX
dimosthenisk12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Από ότι ξέρω το reMarkable είναι κορυφή σε αυτό που ζητάς. Θα το είχα πάρει σίγουρα αν έβρισκα τον εαυτό μου να γράφει σε χαρτί πιο συχνά (και εγώ για δουλειά ως μηχανικός πληροφορικής). Η τιμή είναι αρκετά μεγάλη όμως.
_Biohazard_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Στις 26/7/2021 στις 9:58 ΜΜ, MariosX είπε Καλησπέρα βρε παιδιά... Φαντάζομαι έχετε δει πολλά και διαφορά νήματα, τέτοιο νήμα δεν θα το περιμένατε... Από τα χρονιά της σχολής (τώρα ηλικίας 33) έχω συνηθίσει να γράφω τα πάντα, όπως: Λίστα Σούπερ Μάρκετ Ημερολόγιο To-Do Lists Σημειώσεις Σεμιναρίων Σημειώσεις Εργασίας μιας και είμαι Μηχανικός Πληροφορικής κτλ κτλ. Πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια, πάντα δοκίμαζα και άλλαζα στυλό για τον λόγο πως είμαι αριστερόχειρας και εξέταζα διάφορα, όπως: Πάχος γραφής Αν μου λερώνει τα δάχτυλα του αριστερού χεριού Καλή και ξεκουράστη λαβή για να μπορώ να γράφω για πολλές ώρες, Είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο ειδικά αν είσαι φοιτητής και παρακολουθείς 6ώρες διαλέξεις, ναι τότε χρειάζεται. Πόσο γρήγορα στεγνώνει. Λόγο ότι είμαι αριστερόχειρας, αν το μελάνι δεν στεγνώνει γρήγορα ή αν κατά την γραφή, το στυλό αφήνει πολύ μελάνι, τα δάχτυλα μου ακουμπάνε πάνω στο μελάνι με αποτέλεσμα να κάνω μουτζούρες στο χαρτί και να λερώνω και τα χεριά μου. Τον τελευταίο καιρό έχω υπάρξει κυριολεκτικά γκαντέμης, αγόρασα κάτι στύλο από το The Mart, μάρκας Unimax, μετά από λίγη γραφή, σταμάτησαν να γραφούν σωστά, έχει ξεραθεί το μελάνι. Δοκίμασα με το αναπτήρα και τίποτα και αγόρασα και 4 Δεκάδες, 1 δεκάδα για κάθε χρώμα, αφού τα δοκίμασα στην αρχή και είδα ότι με βόλευαν. Πρόσφατα αγόρασα κάτι Pilot, άφησα μερικά χωρίς το καπάκι τους για μία ημέρα και ξεράθηκε το μελάνι Και για αυτό το λόγο άνοιξα αυτό το νήμα, μήπως έχετε να προτείνετε στύλο της προκοπής; Μήπως επίσης έχετε δοκιμάσει αυτά τα e-Inks, όπου είναι κάτι οθόνες ηλεκτρονικού μελανιού όπου μπορείς να γραφείς κανονικά πάνω σε αυτές και να σου κρατάνε τις σημειώσεις σε Digital Μορφή; Κάτι τέτοιο; https://www.e-shop.gr/natec-nwt-1570-snail-10-lcd-electronic-notebook-p-PER.759377 Το είχε την προηγούμενη εβδομάδα Crazy Sunday στα 10.9€ αλλά δεν το πήρα γιατί ήδη έχω αυτό: https://www.e-shop.gr/sencor-sxp-020-lcd-digital-tablet-85--p-PER.759466 Αγορασμενο επίσης σε Crazy Sunday στα 8.9€. Κι εγώ για λίστα σούπερ μάρκετ και To Do το έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα