Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

εχω κάνει μια κράτηση 5 βραδια συην Σύρο στα 75€ την διανυκτέρευση. Σήμερα θυμήθηκε ο οικοδεσπότης να μου πει πως έγινε λάθος και η τιμή είναι στα 175€! 

Η Airbnb μου λέει πως δεν μπορεί να τον αναγκάσει να δεχτεί σε αυτά τα λεφτά και αν θέλει το ακυρώνει. 

εχω ήδη πληρώσει την διαμονη και τα ακτοπλοϊκά. Σε περίπτωση που το ακύρωσει προχωράω σε καταγγελία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαξε αλλο καταλυμα και ασε τις καταγγελιες. τη ζαχαρένια σου θα φας

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.

εννοειται κακη κριτικη ...θα το βρει μπροστα του

ακου απο 75 στα 175 τη βραδυα.....

• Like 1
Δημοσ.

Πήρε τηλ η μια κοπέλα της παρέας μιας και είναι δικηγόρος και έληξε το θέμα. Το αφήνει σε αυτήν υην τιμή. Είμαστε η πρώτη κράτηση που έχουν φέτος μιας και τώρα μπήκαν στο Airbnb. Αρχικά έκαναν λάθος και δήλωσαν ολόκληρο το σπίτι. Επικοινωνούν μαζί μας και μας λένε πως έγινε λάθος και είναι το ένα από τα δυο διαμερίσματα του σπιτιού. Οκ λεμε αφού το κάθε διαμέρισμα έχει 2 υπνοδωμάτια είμαστε εντάξει. Το αλλάζουμε και μας επιβεβαιώνει πως η κράτηση ισχύει στην ίδια τιμή και ιδιες ημερομηνιες. Και σήμερα ξαφνικά τηλ και η τιμή δεν είναι 75 αλλά 175€. Τι 175€ του λεω ούτε κλιματιστικό δεν έχεις στα δωμάτια. Τελοσπανων ενημερώσαμε πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τα δικά τους λάθη, και ας κανουν ότι νομίζουν αυτοί, με τις ανάλογες συνέπειες. 

Δημοσ.

Απίστευτο η Airbnb αποφάσισε να πάρει το μέρος οικοδεσπότη. Σοκ. Πάντως το δίκαιο είναι να μείνει η τιμή όπως κρατήθηκε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να αφήσεις κριτική εφόσον έγινε νωρίς...αλλά μπαίνει αυτόματη κριτική ακυρωσης,χάνει προμήθεια του και στις 2 3 ακυρώσεις ανά έτος κάνουν αναστολή λογαριασμού..ίσως αν ήταν τελευταία μέρα η airbnb ή booking να πρέπει να σου βρει άλλο καταλλυμα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DrunkKiddo είπε

Τελευταία φορά που χρησιμοποιώ airbnb. Booking και πάλι booking. Και ας το πληρώσω παραπάνω. 

Πηγές και έκανες κράτηση σε σπίτι με 0 αξιολογήσεις. Έπρεπε να το περιμένεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, DrunkKiddo είπε

Τελευταία φορά που χρησιμοποιώ airbnb. Booking και πάλι booking. Και ας το πληρώσω παραπάνω. 

μην κρινεις απο μια κρατηση γιατι πιστευω οτι υπαρχουν και εντιμοι - σωστοι

Δημοσ.

12 ώρες πριν, DrunkKiddo είπε

Εγώ ως οικοδεσπότης χρησιμοποιώ και Booking και Airbnb. To Booking αν εξαιρέσεις τις ψηλότερες προμήθειες που έχει, είναι χρόνια μπροστά από το Aribnb. Του χρόνου, θα το καταργήσω το airbnb τελείως. Από τις 100 κρατήσεις που έχω, οι 95 είναι από booking. Στα πολύ θετικά είναι οτι έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση στα Ελληνικά και άμεση. Όσες φορές χρειάστηκα support με βοήθησαν άμεσα. Στο Airbnb, όσες φορές χρειάστηκα κάτι, δεν έβρισκα άτομο να μιλήσω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Xejolontas είπε

Πηγές και έκανες κράτηση σε σπίτι με 0 αξιολογήσεις. Έπρεπε να το περιμένεις.

Το πρόβλημα μου δεν είναι με το σπίτι. Αυτοί είδαν ότι πουλάει η κάποιος τους είπε ότι το δίνουν φθηνά και είπαν να βγάλουν λαυράκι. Το Airbnb και το κάθε Airbnb τι κάνει γι αυτό. Τέτοια σεζόν όταν σ ακυρώνουν 5 μέρες πριν την διαμονη, που θα βρει ο άλλος σπίτι. Και αν δεν βρει στο νησί αυτό; Τα αεροπορικά θα τα κάνω τι; Να τα κανω κορνίζα; Επειδή θέλει ο άλλος λεφτά πρέπει να χάσουμε εμείς 500€; +τα λεφτά για άλλες κρατήσεις και αλλά αεροπορικά. Στην τελική η κράτηση είχε γίνει ποσό καιρό πριν. Ας το έβλεπε από την αρχή. Τι περίμενε τελευταία στιγμή. 

Τελοσπαντων, ξεκαθαρίσαμε εμείς πως δεν ακυρώνουμε καμία κράτηση. Είναι στο χέρι τους βα κάνουν ότι νομίζουν. Τέλος μας ζήτησαν συγνώμη και έμεινε όπως έχει. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...