jim_p Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο δεν μοιαζει καν με το οριτζιναλ 6310! https://www.gsmarena.com/nokia_6310-240.php Βασικα, σαν ενα μαυρο 3310 ειναι https://www.gsmarena.com/nokia_3310_(2017)-8597.php Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από jim_p 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xejolontas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Γιατί δε βάζετε USB c γαμω το φελεκι μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Θέλουμε σε τεχνολογικά ανεπτυγμένη μορφή το nokia 3310 .Θυμάμαι παλιά τα παιχνίδια με το φιδάκι και τη πορτοκαλί μπάλα ήταν ότι καλύτερο .Επίσης θυμάμαι ότι όταν έπεφτε το κινητό κάτω σημείονοταν τοπικός σεισμός στα κανάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Από ότι διάβασα το 3g θα σταματήσει ως αναφορά το ιντερνέτ οι κλήσεις όμως θα γίνονται κανονικά. Πέραν τούτου, τα τηλέφωνα αυτά αν είχαν ένα Viber Skype κλπ θα αποκτούσαν καινούργια ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Εγω θα παρω αυτο οταν βγει. Nokia 3310 5G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_orf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Ποιο 6310, φέρτε μωρέ το 3310 με φιδάκι από τα 90s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Ότι πρέπει για ένα φιλαράκι μου που έχει σιχαθεί τα smartphones 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 56 λεπτά πριν, czarjuly είπε Ότι πρέπει για ένα φιλαράκι μου που έχει σιχαθεί τα smartphones και μετά από μια εβδομάδα χρήσης θα επιστρέψει στα smartphones!!! δεν παλεύεται αλλιώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, mants118 είπε και μετά από μια εβδομάδα χρήσης θα επιστρέψει στα smartphones!!! δεν παλεύεται αλλιώς.. Εβδομαδα? ουτε ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω γιατί από πίσω δεν έχει την υποδοχή για την κεραία να το βάλω στο αυτοκινητό μου .... κλάψ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω το original Nokia 3310 απο το 2000.Αν θυμάμαι σωστά, το είχα αγοράσει 130.000 δραχμές. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, EvilEyes είπε Κάνε του χρήση όπως του παραπάνω νοκια, δηλαδή μόνο κλήσεις με κλειστό WiFi data Bluetooth σε 2g και θα δεις ότι θα έχει μια χαρά αυτονομία. Με αυτή την χρήση που λες μπορεί να μου κρατήσει 20 ώρες. Τηλέφωνα μηνύματα άντε να το παρακάνω και να στείλω κάνα μνμ messenger Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από efkar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒΟΡΕΙΟS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγνώμη που θα διαφωνήσω.... Θρυλικό θεωρώ το nokia 3310. Βέβαια εσείς της τεχνολογίας, ίσως ξέρετε περισσότερα.... you wish to know more, don't you ? 😁😁 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από ΒΟΡΕΙΟS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Θα συμφωνήσω με αρκετούς άλλους, είναι τεράστιο ΦΑΟΥΛ να βγάζει κινητό που να μην υποστηρίζει 4G. Σε ΗΠΑ, Αυστραλία και αλλού έχει καταργηθεί το 2G και 3G, επομένως οποιοδήποτε κινητό κάτω του 4G αχρηστεύεται. Μόνο για χρήση ως μη κινητό, π.χ. ως κάμερα, ρολόι, ξυπνητήρι, παιχνιδομηχανή κλπ, αλλά όχι ως κινητό και σίγουρα όχι για ίντερνετ (εξαίρεση όσα έχουν wifi). Επομένως αυτό το κινητό τη στιγμή κυκλοφορίας του είναι ήδη όχι απλά ξεπερασμένο αλλά άχρηστο σε πολλές χώρες του κόσμου. Εκτός κι αν το προορίζει μόνο για κανένα Πακιστάν κλπ που δεν έχουν καν 4G καλά καλά... 10 ώρες πριν, czarjuly είπε Ότι πρέπει για ένα φιλαράκι μου που έχει σιχαθεί τα smartphones είπαμε, λόγω της κατάργησης των δικτύων και στην Ελλάδα, δεν θα λειτουργεί καν ως τηλέφωνο σύντομα... Καλύτερα ας δει τα 4G με KaiOS, π.χ. το κινητό μπανάνα, το flip ή το 800 Tough. Αλλιώς υπάρχει το παλιό καλό Symbian, κλάσεις ανώτερες συσκευές με wifi, κάμερα κλπ, π.χ. το Νόκια Ν86 11 ώρες πριν, fotoalexandros είπε Από ότι διάβασα το 3g θα σταματήσει ως αναφορά το ιντερνέτ οι κλήσεις όμως θα γίνονται κανονικά. Πέραν τούτου, τα τηλέφωνα αυτά αν είχαν ένα Viber Skype κλπ θα αποκτούσαν καινούργια ζωή. θα καταργήσουν τις κεραίες τελείως, πώς θα παίρνει ο άλλος τηλέφωνο αν δεν υπάρχει κεραία να επικοινωνήσει;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα