Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μας έχει έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβει συστημένο γράμμα ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει. Υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν σε εμένα η την μητέρα μου από το ΕΛΤΑ η θα αρνηθούν και θα το στέλνουν πίσω στον αποστολέα;
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μας έχει έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβει συστημένο γράμμα ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει. Υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν σε εμένα η την μητέρα μου από το ΕΛΤΑ η θα αρνηθούν και θα το στέλνουν πίσω στον αποστολέα; Αν είναι γνωστοί λογικά θα σας το δώσουν. Αν πας εσύ και δεν αναφέρεις κάτι (για το γεγονός ότι έχει αποβιώσει) και δείξεις πχ ταυτότητα και πάλι ίσως το δώσουν.
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν είναι γνωστοί λογικά θα σας το δώσουν. Αν πας εσύ και δεν αναφέρεις κάτι (για το γεγονός ότι έχει αποβιώσει) και δείξεις πχ ταυτότητα και πάλι ίσως το δώσουν. Την ταυτότητα αποβιώσαντα την παραδίδεις
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Την ταυτότητα αποβιώσαντα την παραδίδεις Την δικιά του για να δείξει ότι είναι γιος του 2
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 53 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μας έχει έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβει συστημένο γράμμα ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει. Υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν σε εμένα η την μητέρα μου από το ΕΛΤΑ η θα αρνηθούν και θα το στέλνουν πίσω στον αποστολέα; Θεωρητικά όχι, δεν επιτρέπεται, στην πράξη ίσως και να σας το δώσουν. Υπόψιν τα παραπάνω ισχύουν θεωρώντας δεδομένο ότι η ταυτότητα του έχει παραδοθεί, αν υπάρχει τότε το παίρνετε κανονικά.
StamTheMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Μας έχει έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβει συστημένο γράμμα ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει. Υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν σε εμένα η την μητέρα μου από το ΕΛΤΑ η θα αρνηθούν και θα το στέλνουν πίσω στον αποστολέα; 22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν είναι γνωστοί λογικά θα σας το δώσουν. Αν πας εσύ και δεν αναφέρεις κάτι (για το γεγονός ότι έχει αποβιώσει) και δείξεις πχ ταυτότητα και πάλι ίσως το δώσουν. Μονο αν ειναι γνωστοι οπως λεει και ο Nic. Αν εισαι σε φαση μεγαλης πολης τοτε δεν παιζει να στο δωσουν,ακομα και με τις 2 ταυτοτητες ( αν υπαρχει του αποβιωσαντος ). 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπόψιν τα παραπάνω ισχύουν θεωρώντας δεδομένο ότι η ταυτότητα του έχει παραδοθεί, αν υπάρχει τότε το παίρνετε κανονικά. Το κανονικα ειναι σχετικο,δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο τσεκαρισμενα στην περιπτωση αποβιώσαντος,αλλα γενικα δεν ισχυει αυτο που λες. Αλλο αν το κανουν επειδη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση.
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 51 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το κανονικα ειναι σχετικο,δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο τσεκαρισμενα στην περιπτωση αποβιώσαντος,αλλα γενικα δεν ισχυει αυτο που λες. Αλλο αν το κανουν επειδη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Τα συστημένα στα ΕΛΤΑ τα δίνουν σε οποιονδήποτε πάει, αρκεί να έχει την ταυτότητα του + την ταυτότητα του παραλήπτη + μια τζίφρα στην ειδοποίηση. Ακόμα και στα ειδοποιητήρια το γράφει αυτό.
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Λογικά κάποια πρόβλεψη θα υπάρχει για αυτή τη περίπτωση (για να γίνει by the book και όχι με τσατσιές). Ίσως με βεβαίωση πλησιέστερων συγγενών + πιστοποιητικό θανάτου πχ.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Μας έχει έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβει συστημένο γράμμα ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει. Υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν σε εμένα η την μητέρα μου από το ΕΛΤΑ η θα αρνηθούν και θα το στέλνουν πίσω στον αποστολέα; Γιατί θες να το παραλάβεις εσύ αφου δεν απευθυνεται σε εσένα;Αν είναι κάτι σημαντικό,ρωτάς ποιος είναι ο αποστολέας και μιλάς μαζί του ότι είσαι κληρονόμος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις