absolutnick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κάποιος συνεργείο Volvo στα νότια προάστια αθηνών, πέρα του αντιπροσώπου VELMAR. Είναι πλέον 4 ετών το αμάξι και σκέφτομαι να μην το πάω αντιπροσωπεία στο επόμενο service. Μου είπαν για τον Φατούρο στο Περιστέρι αλλά ψάχνω ποιό κοντα στην Ηλιούπολη που μένω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
greekfragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Φατούρος εγγύηση. Μια ευθεία είσαι Αλίμου-Παραλιακή-Κηφισσό. Δεν υπάρχει κανένας άλλος Αθήνα που να κάνει σωστά τα σερβις στα Volvo όσο αυτός. Καμιά φορά χρεώνει κάτι παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο οτι δε το πήγες σε μάστορα καταστροφέα.
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 νοτια δε ξερω αλλα υπαρχει εκτος απο το Φατουρο αλλος ενας o Τσιβγουλης επισης περιστερι. Εδω απο ΑΓ Στεφανο πανε σε αυτους Περιστερι, εσυ θες συνεργειο εξω απο τη πορτα σου και ειδικα volvo...
absolutnick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Καλά είμαι σίγουρος ότι πάνε και απο ποιό μακριά. Δεν είναι κακό όμως να ρωτάς για σιγουριά. Μου κάνει εντύπωση με τόσα Volvo που κυκλοφορούν, πως δεν έχει παραπάνω συνεργεία στην Αθήνα. Γενικά για κανονικό ετήσιο service έχει διαφορα οικονομική απο την αντιπροσωπεία? Δηλαδη αξίζει να πάω Περιστέρι έναντι της Velmar που ειναι 5 λεπτα απο μένα? Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, absolutnick είπε Καλά είμαι σίγουρος ότι πάνε και απο ποιό μακριά. Δεν είναι κακό όμως να ρωτάς για σιγουριά. Μου κάνει εντύπωση με τόσα Volvo που κυκλοφορούν, πως δεν έχει παραπάνω συνεργεία στην Αθήνα. Γενικά για κανονικό ετήσιο service έχει διαφορα οικονομική απο την αντιπροσωπεία? Δηλαδη αξίζει να πάω Περιστέρι έναντι της Velmar που ειναι 5 λεπτα απο μένα? Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Είσαι γνώστης ; δηλαδή αν πάρεις το manual και ψάξεις να δεις τι λάδια παίρνει το αμάξι τα βρίσκεις έξω ; αν δεν γνωρίζεις και δεν ασχολείσαι με ανταλλακτικά κτλ πας αντιπροσωπεία καλύτερα σε σχέση με τον μπάρπα Μήτσο που θα σου βάλει ότι σκατά ανταλλακτικό βρει.
ritualistic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, absolutnick είπε Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κάποιος συνεργείο Volvo στα νότια προάστια αθηνών, πέρα του αντιπροσώπου VELMAR. Είναι πλέον 4 ετών το αμάξι και σκέφτομαι να μην το πάω αντιπροσωπεία στο επόμενο service. Μου είπαν για τον Φατούρο στο Περιστέρι αλλά ψάχνω ποιό κοντα στην Ηλιούπολη που μένω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Καλημερα φιλε Ο Παυλιδης στην Ηλιουπολη εξειδικευεται σε Volvo Πηγαινα και το δικο μου εκει (δεν ηταν Volvo) και ημουν πολυ ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα