Underknown33 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα , θέλω να στηρίξω μια bullet ip κάμερα επιτήρησης σε οκταγωνικό ιστό οδοφωτισμού (Είναι οι γνωστοί στύλοι πάνω στους οποίους βρίσκονται τα φώτα του δρόμου , αλλά ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε parking σε ιδιωτικό χώρο ) Δεν θέλω να τρυπήσω με βίδα πάνω στον ιστό διότι δεν είναι επαγγελματική τοποθέτηση
Fotis_Greece Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Πόντιος εισαι? Υπάρχουν βασεις για στύλους https://www.skroutz.gr/s/27374806/Hikvision-Βάση-Στήριξης-Σταθερής-Κάμερας-Bullet-σε-Στύλο-Λευκή-DS-1275ZJ-S-SUS.html
Underknown33 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα , η συγκεκριμένη βάση χρησιμοποιεί βιδωτό κολάρο σύσφιξης το οποίο δεν προσφέρει μεγάλη αντοχή Τα πάσα θα υποχωρήσουν μόλις το σφίξω παραπάνω και θέλω να είναι αρκετά γερά στερεωμένη η κάμερα πάνω στο στύλο γιατί στη περιοχή φυσάει αρκετά και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ έντονες Άσε που η συγκεκριμένη βάση έχει καλύτερη εφαρμογή σε κυκλικό στύλο και πάνω αναφέρω ότι προορίζεται σε οκταγωνικό στύλο Ευχαριστώ για την πρόταση
Fotis_Greece Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 https://www.kafkas.gr/ilektrologiko-yliko/ylika-syndesis-stirixis/ylika-stirixis/dematika/dematika-metallika/
greekfragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Εάν συνδυάσεις μεταλλικό κολλάρο με επένδυση ποιοτικού αρμαφλέξ (αυτό το μαύρο αφρώδες που φοράνε σε σωληνώσεις κλιματιστικών και ηλιακών) η βάση της κάμερας θα σφίξει ομοιόμορφα και δε πρόκειται να γλυστρίσει και να κουνηθεί ποτέ.
Underknown33 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, greekfragma είπε Εάν συνδυάσεις μεταλλικό κολλάρο με επένδυση ποιοτικού αρμαφλέξ (αυτό το μαύρο αφρώδες που φοράνε σε σωληνώσεις κλιματιστικών και ηλιακών) η βάση της κάμερας θα σφίξει ομοιόμορφα και δε πρόκειται να γλυστρίσει και να κουνηθεί ποτέ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και την βοήθεια , αυτή η λύση μου φαίνεται πολύ καλή Προέκυψε κ άλλο ένα πρόβλημα .Θέλω μαζί με την κάμερα να στερεώσω μια κατευθυντική κεραία , κάτι σαν point to point link για να συνδέονται οι κάμερες όπως στην παρακάτω φωτογραφία που επισυνάπτω Ποια είναι η ονομασία του σφιγκτήρα που χρησιμοποιείται στην κεραιοδιάταξη ; Εαν είναι ειδική σιδηροκατασκευή από σιδηρουργείο θα με παιδέψει πολύ είναι η αλήθεια να το προμηθευτώ . Είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάπου στο εμπόριο σε υλικά στερέωσης κ τα συναφή , αλλά δε μπορώ βρω την ονομασία του : Μια πλακέ βέργα είναι που εφαρμόζει στις γωνιές του στύλου και από την άλλη πλευρά είναι η κόντρα για να σφίξει Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από Underknown33
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα