green gordon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Γραφει οτι προς το παρων δεν προσφερουν cloud storage και οτι χρειαζεσαι micro sd.Ομως απο την εφαρμογη αν πατησω record αυτο αποθηκευει αλλα δεν ξερω πως αφου δεν εχω βαλει καρτα ακομα. Οταν βαλω micro sd μεσα αν καποιος παρει την καμερα αρα μαζι και τη micro sd εγω δεν χανω τα δεδομενα?
kenix Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Πιθανόν, χωρίς να είμαι σίγουρος 100% όταν πατάς record το αποθηκέυει στο κινητό σου. Manual υπάρχει για να ρίξεις μια ματιά?
green gordon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Φιλε τωρα ειδα την απαντηση σου. Τελικα γραφει οποιαδηποτε κινηση στην sd οποτε αν αυτος που μπουκαρει παρει και την καμερα δεν εχεις τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 όταν έχεις κάμερες ασφαλείας καλό είναι να αποθηκεύονται σε καταγραφικό (HDD) , σε microSD Card , σε Cloud υπηρεσία έτσι είσαι σίγουρος ότι το υλικό μένει όταν το χρειαστείς.
Hiddenite Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, είμαι κάτοχος την tapo c200 με την αντίστοιχη εφαρμογή. Πριν καιρό είχα ρωτήσει την εταιρεία εαν υπάρχει δυνατότητα cloud save ή αλλιώς το tapo care στην Ελλάδα και έλαβα αρνητική απάντηση. Χθές η εφαρμογή μου έβγαλε ειδοποίηση για 30 μέρες free την συγκεκριμένη υπηρεσία. Λογικά θα την έδωσαν και σ'εμάς. Το κόστος δεν μπορώ να βρώ κάπου...
alfaeffe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Hiddenite είπε Καλημέρα, είμαι κάτοχος την tapo c200 με την αντίστοιχη εφαρμογή. Πριν καιρό είχα ρωτήσει την εταιρεία εαν υπάρχει δυνατότητα cloud save ή αλλιώς το tapo care στην Ελλάδα και έλαβα αρνητική απάντηση. Χθές η εφαρμογή μου έβγαλε ειδοποίηση για 30 μέρες free την συγκεκριμένη υπηρεσία. Λογικά θα την έδωσαν και σ'εμάς. Το κόστος δεν μπορώ να βρώ κάπου... Το εχει βγαλει και σε μενα πριν λιγες μερες. Νομιζω ηταν γυρω στα 3μιση ευρω το μηνα η μια καμερα και 7 για τις δυο που εχω. Ωστοσο δεν το προχωρησα.
Dantε Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Για εξωτερικη χρηση ,με ενα καλυμμα μονο θα γινει δουλεια η λετε μετα απο καιρο και την υγρασια να τα φτυσει?
Hiddenite Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, alfaeffe είπε Το εχει βγαλει και σε μενα πριν λιγες μερες. Νομιζω ηταν γυρω στα 3μιση ευρω το μηνα η μια καμερα και 7 για τις δυο που εχω. Ωστοσο δεν το προχωρησα. Μια χαρά . Καλή τιμούλα! Λογικά θα έχει και καλύτερη τιμή για ετήσια συνδρομή. Με αυτή την λειτουργία γίνεται δουλειά πλέον.
Hiddenite Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Dantε είπε Για εξωτερικη χρηση ,με ενα καλυμμα μονο θα γινει δουλεια η λετε μετα απο καιρο και την υγρασια να τα φτυσει? Δε νομίζω να κρατήσει σε εξωτερικό χώρο. Θεωρώ ότι είναι πολύ "πουπουλένια", σπιτίσια. Για έξω είχα βρει εξωτερικού χώρου φθηνή και με καλές κριτικές από το εξωτερικό αλλά δεν θυμάμαι ποιά ήταν.
alfaeffe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Για εξωτερικο χωρο εχω 2 τετοιες που με βολεψαν μια χαρα: https://www.skroutz.gr/s/25146107/TP-LINK-IP-Wi-Fi-Κάμερα-Full-HD-Αδιάβροχη-Tapo-C310.html
Dantε Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Κατι τελευταιο μιας και τη πηρα και την εχω εγκαταστησει. Εαν εχεις ενεργοποιημενη την ανιχνευση κινησης,τοτε καταγραφει μονο οταν βλεπει κινηση και στα ενδιαμεσα οχι?
Trelloneritis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 @Dantε ναι, καταγράφει μόνο όταν ανιχνεύει κίνηση και όχι ενδιάμεσα. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι καταγράφει και όταν ανιχνεύσει ήχο. Το λέω γιατί έχω βίντεο που ξεκινάνε πριν ανοίξει η πόρτα (με τον θόρυβο των κλειδιών στην πόρτα) και χωρίς να είναι κάποιος μέσα στο χώρο που είναι η κάμερα. 1
Blown_gasket Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν συνδέεται η tapo c310 και η tapo c320ws με ηλιακό πάνελ; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από Blown_gasket
StamTheMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ξερει κανεις τη διαδικασια για να δω την καμερα μεσω windows? Επισημα η εταιρια δεν παρεχει τη δυνατοτητα,μονο με third party. Εχω κατεβασει το iSpy,αλλα καπου κολλαει μετα την εισαγωγη ip και βγαζει σφαλμα.
stelios.s Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ξερει κανεις τη διαδικασια για να δω την καμερα μεσω windows? Επισημα η εταιρια δεν παρεχει τη δυνατοτητα,μονο με third party. Εχω κατεβασει το iSpy,αλλα καπου κολλαει μετα την εισαγωγη ip και βγαζει σφαλμα. Καλημέρα. https://www.tapo.com/en/faq/34/ δοκίμασε το με VLC player. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από stelios.s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα