ChrisN.S. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 απίστευτο να σε βάζουν σε τέτοια διαδικασία ενώ αγοράζεις καινούργιο προϊόν. Κατάντια απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, tegonikos είπε οχι οχι, η εικόνα που βλέπεις είναι με HDR off, αν ενεργοποιήσω το HDR διαλύει και τα χρώματα, η εικόνα γίνεται ακόμα χειρότερη. Απλά το μονιτορ έχει χαλασμένο πάνελ, δεν πολώνει αρκετά ωστε να δημιουργεί μαύρο. Εντωμεταξύ ούτε φωνή ούτε ακρόαση το you...κάτι μου λέει οτι δεν θα ξεμπερδέψω έτσι εύκολα με δαύτους... υπάρχουν και τα τηλέφωνα μην περιμένεις από τά mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ICE-T είπε υπάρχουν και τα τηλέφωνα μην περιμένεις από τά mail εννοείται ότι πήρα και τηλέφωνο, το έχει αναλάβει η τάδε μου είπαν και θα σας έρθει email.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δεξιά ή αριστερά είναι αυτή που πήρες? Γιατί εγώ βλέπω καλύτερο μαύρο στην δεξιά???? Στις 26/7/2021 στις 7:01 ΜΜ, tegonikos είπε η ίδια ακριβώς σκηνή, δεξιά το dell, απλά οθόνη που θα έπρεπε να επιστραφεί στην dell και να αλλαχθεί πάνελ το you.gr αποφάσισε να την ξαναπουλήσει ως καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 αριστερά είναι η καινούργια, λάθος μου που έγραψα δεξιά!Δεξιά είναι το gigabyte μονιτορ που ήδη είχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, tegonikos είπε αριστερά είναι η καινούργια, λάθος μου που έγραψα δεξιά!Δεξιά είναι το gigabyte μονιτορ που ήδη είχα... OK για μια στιγμή νόμιζα ότι πρέπει να αναθεωρήσω αυτά που ήξερα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Στις 28/7/2021 στις 10:58 ΠΜ, tegonikos είπε εννοείται ότι πήρα και τηλέφωνο, το έχει αναλάβει η τάδε μου είπαν και θα σας έρθει email.... άκρη έβγαλες τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Ναι, μου έστειλαν χαρτιά επιστροφής και ή μου στέλνουν άλλο μόνιτορ ή μου επιστρέφουν τα χρήματα. Μια χαρά δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, tegonikos είπε Ναι, μου έστειλαν χαρτιά επιστροφής και ή μου στέλνουν άλλο μόνιτορ ή μου επιστρέφουν τα χρήματα. Μια χαρά δηλαδή... Χρήματα θα έλεγα και αν βρεις κάτι παρόμοιο από αξιόπιστο μαγαζί το τσιμπάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, ICE-T είπε Χρήματα θα έλεγα και αν βρεις κάτι παρόμοιο από αξιόπιστο μαγαζί το τσιμπάς Δεν το συζητώ, εννοείται χρήματα πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα