helen22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, onelonelystar είπε @helen22 πήγαινε σε Nespresso με κλειστά μάτια Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά γιατί την προτείνεις σαν καλύτερη από την άλλη; Δεν είχα μέχρι στιγμής ποτέ καφετιέρα, για αυτό σε ρωτάω και ψάχνομαι γενικά για να καταλήξω ανάμεσα στα δύο είδη.
onelonelystar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 για αυτού του είδους καφέ (κάψουλες) έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και πλέον μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα και σε άλλες μάρκες (πχ Starbucks, Costa, Jacobs κτλ). Προσφέρει πολλά είδη καφέ, έχει πίεση στα 19 bar και αν τη φροντίζεις αντέχει πολλά χρόνια. VFM. όλα αυτά για κάποιον που του αρέσει ο καφές και οι γεύσεις.
nikolas.stamb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Ίσως αξίζει να ρίξεις και μια ματιά στις vertuo με τις μεγάλες κάψουλες. Για πιο μεγάλους καφέδες. Απλά εκεί προς το παρόν κάψουλες μόνο από Nespresso.
helen22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, onelonelystar είπε για αυτού του είδους καφέ (κάψουλες) έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και πλέον μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα και σε άλλες μάρκες (πχ Starbucks, Costa, Jacobs κτλ). Προσφέρει πολλά είδη καφέ, έχει πίεση στα 19 bar και αν τη φροντίζεις αντέχει πολλά χρόνια. VFM. όλα αυτά για κάποιον που του αρέσει ο καφές και οι γεύσεις. Ναι και εγώ για Nespresso είμαι εάν πάω σε μηχανή με κάψουλες, γιατί ο καφές που θέλω να πάρω βγαίνει μόνο για τέτοιες. 3 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε Ίσως αξίζει να ρίξεις και μια ματιά στις vertuo με τις μεγάλες κάψουλες. Για πιο μεγάλους καφέδες. Απλά εκεί προς το παρόν κάψουλες μόνο από Nespresso. Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά θα έπαιρνα ακριβώς μόνο εάν είχαν βγάλει και άλλες εταιρείες (μαζί και αυτή που θέλω). Δεν ξέρω βέβαια αν τελικά από τις μηχανές που έχω αναφέρει παραπάνω θα βγάζει πιο ωραίο καφέ αυτή με τις κάψουλες ή η μηχανή αλεσμένου καφέ 🤔 Λογικά θα πάω σε αγορά τον Οκτώβριο.
PedroG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 παιδια αγορασα προσφατα απο προσφατο καταστημα μου στο εξωτερικο την Espresso μικρη DOLCE GUSTO την απλη.....με καψουλες την πηρα απο μαρκετ BILA με 19,90 ευρω και αγοραζω καψουλες καφε απο εξωτερικο με καπου 3 ευρω την συκευασια των 16 τεμαχιων ειναι συμβατο με DOLCE GUSTO μηχανη απλα!!!
PedroG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Spetema Intenso espresso coffee κάψουλες τις γνωρίζει κανείς;;; Τις πήρα 9€ τις 48 κάψουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα