Opennew Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ,ΤΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΡΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΙΘΙΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ,ΑΝΙΓΟ ΤΟ ΠΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ NO BOOT DEVICE ΜΕΤΑ ΠΙΓΑ ΣΤΟ BIOS ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ LEGACY SUPORT ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ HARD DISK ΚΑΙ ΤΟ USB ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ WINDOWS 10 ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Μόλις τώρα, Opennew είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ,ΤΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΡΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΙΘΙΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ,ΑΝΙΓΟ ΤΟ ΠΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ NO BOOT DEVICE ΜΕΤΑ ΠΙΓΑ ΣΤΟ BIOS ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ LEGACY SUPORT ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ HARD DISK ΚΑΙ ΤΟ USB ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ WINDOWS 10 ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ TO LAPTOP EINAI HP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, Opennew είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ,ΤΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΡΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΙΘΙΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ,ΑΝΙΓΟ ΤΟ ΠΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ NO BOOT DEVICE ΜΕΤΑ ΠΙΓΑ ΣΤΟ BIOS ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ LEGACY SUPORT ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ HARD DISK ΚΑΙ ΤΟ USB ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ WINDOWS 10 ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ TO LAPTOP EINAI H Ίσως σε άφησε ο δίσκος πας για αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, Opennew είπε LAPTOP EINAI HP Πριν το '18; Μήπως έκανε ενημέρωση σε νεότερη έκδοση Windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Opennew είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ,ΤΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΡΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΙΘΙΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ,ΑΝΙΓΟ ΤΟ ΠΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ NO BOOT DEVICE ΜΕΤΑ ΠΙΓΑ ΣΤΟ BIOS ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ LEGACY SUPORT ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ HARD DISK ΚΑΙ ΤΟ USB ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ WINDOWS 10 ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ TO LAPTOP EINAI HP Αν ειναι παλιο μοντελο θα πρεπει να περιμενεις πολυ ωρα για να ερθει εικονα , αλλα αν μας πεις ποιος τυπος HP ειναι ισως δεν χρειαστει να μαζευτουμε πολλοι μαγοι στο συγκεκριμενο θεμα για να σε βοηθησουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opennew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ίσως σε άφησε ο δίσκος πας για αλλαγή και πωσ το καταλαβαίνω αυτο? αλλα δεν νομιζω γιατι τι προβλημα ηταν τησ μπαταριασ στην αρχη αλλα επιδη ειναι μικροσ και το αναβοζβινε μηπωσ δουλεψει γιατι δεν ειξερε 13 ώρες πριν, triplex1 είπε Αν ειναι παλιο μοντελο θα πρεπει να περιμενεις πολυ ωρα για να ερθει εικονα , αλλα αν μας πεις ποιος τυπος HP ειναι ισως δεν χρειαστει να μαζευτουμε πολλοι μαγοι στο συγκεκριμενο θεμα για να σε βοηθησουμε. νομιζω hp nootbook 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Opennew είπε και πωσ το καταλαβαίνω αυτο? αλλα δεν νομιζω γιατι τι προβλημα ηταν τησ μπαταριασ στην αρχη αλλα επιδη ειναι μικροσ και το αναβοζβινε μηπωσ δουλεψει γιατι δεν ειξερε νομιζω hp nootbook 14 αυτοκολλητο απο κατω με το μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opennew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε αυτοκολλητο απο κατω με το μοντελοτο το βρηκα με το F1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ HP LAPTOP 15-bw0xx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, Opennew είπε το βρηκα με το F1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ HP LAPTOP 15-bw0xx Φοραει bios το F.52 Rev.A ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, Opennew είπε και πωσ το καταλαβαίνω αυτο? αλλα δεν νομιζω γιατι τι προβλημα ηταν τησ μπαταριασ στην αρχη αλλα επιδη ειναι μικροσ και το αναβοζβινε μηπωσ δουλεψει γιατι δεν ειξερε νομιζω hp nootbook 14 Το ότι αναβοσβηνε δεν είναι απαραίτητο να φταίει η μπαταρία μπορεί να μην έβρισκε boot drive και να έκανε restarts Βγάλε τον δίσκο βάλτον σε ένα άλλο pc είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά και τσεκαρε την υγεία του με το hd sentinel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Το ότι αναβοσβηνε δεν είναι απαραίτητο να φταίει η μπαταρία μπορεί να μην έβρισκε boot drive και να έκανε restarts Βγάλε τον δίσκο βάλτον σε ένα άλλο pc είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά και τσεκαρε την υγεία του με το hd sentinel Σωστος ειτε με μπαταρια ειτε χωρις πρεπει να δουλευει Τσεκαρε το bios αν ειναι το τελευταιο και μπες μεσα και δωσε πρωτο boot προτεραιοτητα στο usb , δοκιμασε ξανα και πες μας τι κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, triplex1 είπε Αν ειναι παλιο μοντελο θα πρεπει να περιμενεις πολυ ωρα για να ερθει εικονα @Opennew Πραγματικά πολύ ώρα, όχι αστεία. Πίνεις καφέ και μετά το κοιτάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opennew Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Στις 26/7/2021 στις 7:19 ΜΜ, Nik1239 είπε Το ότι αναβοσβηνε δεν είναι απαραίτητο να φταίει η μπαταρία μπορεί να μην έβρισκε boot drive και να έκανε restarts Βγάλε τον δίσκο βάλτον σε ένα άλλο pc είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά και τσεκαρε την υγεία του με το hd sentinel δεν αναβοζβινε απλα βγαζει την σημαια του windows 10 κανεις του κυκλουσ και δεν διχνει τιποτα μετα αλλα η οθονη φενετε αναμενη Στις 26/7/2021 στις 7:23 ΜΜ, triplex1 είπε Σωστος ειτε με μπαταρια ειτε χωρις πρεπει να δουλευει Τσεκαρε το bios αν ειναι το τελευταιο και μπες μεσα και δωσε πρωτο boot προτεραιοτητα στο usb , δοκιμασε ξανα και πες μας τι κανει. το εχω κανη με usb me windows 10 mesa gia format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Opennew είπε δεν αναβοζβινε απλα βγαζει την σημαια του windows 10 κανεις του κυκλουσ και δεν διχνει τιποτα μετα αλλα η οθονη φενετε αναμενη το εχω κανη με usb me windows 10 mesa gia format Ξεκινα ξανα και αστο , λογικα θ΄'αργησει να φερει εικονα , αν δεν φορας ssd παρε ενα φθηνο 120αρη και βαλτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα