Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, θέλω να βάλω στο κινητό της θείας μου το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού για να ταξιδέψει έξω ,  αλλά απο οτι βλέπω κατεβαίνει μόνο σε pdf και πάει στα αρχεία.     Το θέμα είναι να το έχει στο κινητό για πιο εύκολο και εύκαιρο γιατί θα περάσει αρκετές χώρες.   Όχι να ψάχνει μέσα στους φακέλους με τα αρχεία να ανοίξει το pdf.

Έχετε υπ όψιν πως μπορώ να  βάλω  το pdf πχ  στην επιφάνεια εργασίας  ή κάπου αλλού  , να το ανοίγει κατευθείαν?   Το κινητό έχει android 9.0 .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kounga είπε

Kαλησπέρα, θέλω να βάλω στο κινητό της θείας μου το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού για να ταξιδέψει έξω ,  αλλά απο οτι βλέπω κατεβαίνει μόνο σε pdf και πάει στα αρχεία.     Το θέμα είναι να το έχει στο κινητό για πιο εύκολο και εύκαιρο γιατί θα περάσει αρκετές χώρες.   Όχι να ψάχνει μέσα στους φακέλους με τα αρχεία να ανοίξει το pdf.

Έχετε υπ όψιν πως μπορώ να  βάλω  το pdf πχ  στην επιφάνεια εργασίας  ή κάπου αλλού  , να το ανοίγει κατευθείαν?   Το κινητό έχει android 9.0 .

screenshot και στις φωτό.Εκτυπωσε το κιόλας

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kounga είπε

Το θέμα είναι να το έχει στο κινητό για πιο εύκολο και εύκαιρο γιατί θα περάσει αρκετές χώρες.   Όχι να ψάχνει μέσα στους φακέλους με τα αρχεία να ανοίξει το pdf.

Βάλε το pdf στην αρχική επιφάνεια του κινητού και θα το βλέπει μπροστά της με το άνοιγμα…

2 δευτερόλεπτα θα σου πάρει….

• Like 3
Δημοσ.
Στις 25/7/2021 στις 3:14 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

screenshot και στις φωτό.Εκτυπωσε το κιόλας

Ευχαριστώ, αυτό έκανα και λύθηκε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...