kounga Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Kαλησπέρα, θέλω να βάλω στο κινητό της θείας μου το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού για να ταξιδέψει έξω , αλλά απο οτι βλέπω κατεβαίνει μόνο σε pdf και πάει στα αρχεία. Το θέμα είναι να το έχει στο κινητό για πιο εύκολο και εύκαιρο γιατί θα περάσει αρκετές χώρες. Όχι να ψάχνει μέσα στους φακέλους με τα αρχεία να ανοίξει το pdf. Έχετε υπ όψιν πως μπορώ να βάλω το pdf πχ στην επιφάνεια εργασίας ή κάπου αλλού , να το ανοίγει κατευθείαν? Το κινητό έχει android 9.0 .
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, kounga είπε Kαλησπέρα, θέλω να βάλω στο κινητό της θείας μου το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού για να ταξιδέψει έξω , αλλά απο οτι βλέπω κατεβαίνει μόνο σε pdf και πάει στα αρχεία. Το θέμα είναι να το έχει στο κινητό για πιο εύκολο και εύκαιρο γιατί θα περάσει αρκετές χώρες. Όχι να ψάχνει μέσα στους φακέλους με τα αρχεία να ανοίξει το pdf. Έχετε υπ όψιν πως μπορώ να βάλω το pdf πχ στην επιφάνεια εργασίας ή κάπου αλλού , να το ανοίγει κατευθείαν? Το κινητό έχει android 9.0 . screenshot και στις φωτό.Εκτυπωσε το κιόλας 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Τύπωσε το φιλε μου, το ιδιο είναι, ούτε κινητα ούτε τίποτα. 1
Xejolontas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Εκτυπωσε 3-4 να έχει σε τσάντα βαλίτσα κλπ 1
andreas1gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 48 λεπτά πριν, kounga είπε Το θέμα είναι να το έχει στο κινητό για πιο εύκολο και εύκαιρο γιατί θα περάσει αρκετές χώρες. Όχι να ψάχνει μέσα στους φακέλους με τα αρχεία να ανοίξει το pdf. Βάλε το pdf στην αρχική επιφάνεια του κινητού και θα το βλέπει μπροστά της με το άνοιγμα… 2 δευτερόλεπτα θα σου πάρει…. 3
me3ikan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Κατέβασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=alytvyniuk.com.barcodewidget στο κινητό του πατέρα μου και ένα αντίστοιχο για iphone στη μάνα μου (δε θυμάμαι ακριβώς ποιο) 😄 1
kounga Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Στις 25/7/2021 στις 3:14 ΜΜ, Ukforthemoment είπε screenshot και στις φωτό.Εκτυπωσε το κιόλας Ευχαριστώ, αυτό έκανα και λύθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις