Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω μου ένας μπάρμπας 77 ετών με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητό μου διαλύθηκε. Εγώ εκτός του ότι πληρώνω κάθε μέρα 30 ευρώ σε ταξί μόνο για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου, έχω και ένα δάνειο που τρέχει, καθότι το αυτοκίνητο το έχω στην κατοχή μου μόνο ένα χρόνο και εκκρεμεί η αποπληρωμή του. Η ασφαλιστική του μου αρνείται αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο αλλά με δάνειο και πληρώνω τρελά ποσά κάθε μέρα. Υπάρχει τρόπος να πιέσω έστω για αυτοκίνητο αντικατάστασης;

Δημοσ.

Δεν απαιτώ αυτοκίνητο αντικατάστασης από τη δική μου ασφαλιστική. Ψάχνω να βρω εάν υπάρχει τρόπος να μου δοθεί αυτοκίνητο από την ασφαλιστική του μπάρμπα που έπιασε το τιμόνι 77 χρόνων και όποιον πάρει ο χάρος

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fernando123 είπε

Δεν απαιτώ αυτοκίνητο αντικατάστασης από τη δική μου ασφαλιστική

Η δική σου σε αποζημιώνει σε περίπτωση ζημιών.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Η δική σου σε αποζημιώνει σε περίπτωση ζημιών.

Θα ξαναρωτήσω. Σε σχετική μου ερώτηση, το απέκλεισαν αυτό πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διορθώστε με αν κάνω λαθος, αλλά το αυτοκίνητο αντικατάστασης το παρέχει το συνεργείο που πηγαίνει το όχημα για επισκευή, όχι η ασφαλιστική.

*Edit: για να το θέσω πιο σωστά, δεν εχω πετύχει ασφαλιστική που να εχει τετοια κάλυψη, αν κάποιος γνωρίζει, ας ενημερώσει.*

Σε παρόμοια περιπτωση (με χαμηλής αξιας όχημα όμως) με ενημερωσαν απο το φανοποιείο που το είχα πάει ότι θα περιμενουμε να βγαλει ο πραγματογνώμονας πόρισμα για τη ζημια στο όχημα.

Αν δεν βγει ολική, τότε θα μας έδινε (όπως κι εγινε τελικα), διαφορετικα αν βγει ολική δεν θα μπορούσε να μας δώσει (υποθέτω ότι κι αυτός θα χρέωνε στη συνεχεια τις ημέρες που παρείχε το όχημα αντικατάστασης στην ασφαλιστική του υπαίτειου - δεν ημουν σε φιλικο διακανονισμό τοτε - συνεπώς, αν και εφόσον δεν γινόταν τελικα η επισκευή, δεν θα μπορούσε να το δωσει).

Επεξ/σία από lefkrc
Δημοσ.

γινεται μια χαρα εαν το εχεις σαν καλυψη στο συμβολαιο σου

που δεν το εχεις γιατι επρεπε να το ειχες ζητησει να μπει

Δημοσ.

Κύριοι δεν χρειάζεται να το έχεις στο συμβόλαιο , στη δική μου περίπτωση που το πήγα για επισκευή στην πρώτη αντιπροσωπεία που πήγε για έλεγχο με εμπειρογνώμονα δεν είχαν την δυνατότητα να μου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης , πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία και πήρα κανονικά ένα άλλο να κάνω τις δουλειές μου. Το μόνο που μπορεί να ζητηθεί είναι εκ νέου έλεγχος από εμπειρογνώμονα η αποστολή της έκθεσης στην αντιπροσωπεία που παρέχει όχημα αντικατάστασης εφόσον αυτοί συνεργάζονται μεταξύ τους (σε εμένα δηλαδή αυτό έτυχε).

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Κύριοι δεν χρειάζεται να το έχεις στο συμβόλαιο , στη δική μου περίπτωση που το πήγα για επισκευή στην πρώτη αντιπροσωπεία που πήγε για έλεγχο με εμπειρογνώμονα δεν είχαν την δυνατότητα να μου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης , πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία και πήρα κανονικά ένα άλλο να κάνω τις δουλειές μου. Το μόνο που μπορεί να ζητηθεί είναι εκ νέου έλεγχος από εμπειρογνώμονα η αποστολή της έκθεσης στην αντιπροσωπεία που παρέχει όχημα αντικατάστασης εφόσον αυτοί συνεργάζονται μεταξύ τους (σε εμένα δηλαδή αυτό έτυχε).

Αυτο που περιγράφεις ειναι άλλη περίπτωση, το αυτοκίνητο αντικατάστασης στο παρείχε η αντιπροσωπεία σου και οχι η ασφαλιστική σου

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο που περιγράφεις ειναι άλλη περίπτωση, το αυτοκίνητο αντικατάστασης στο παρείχε η αντιπροσωπεία σου και οχι η ασφαλιστική σου

Δεν είχε βγει ολική βέβαια (δεν ξέρω αν βγήκε ολική το αμάξι του φίλου) , επισκευάστηκε και ναι η αντιπροσωπεία μου έδωσε το αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο διαρκούσε η επισκευή. Σε περίπτωση ολικής τώρα φαντάζομαι θα ισχύει άλλο , anyway.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, fernando123 είπε

Ήμουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω μου ένας μπάρμπας 77 ετών με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητό μου διαλύθηκε. Εγώ εκτός του ότι πληρώνω κάθε μέρα 30 ευρώ σε ταξί μόνο για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου, έχω και ένα δάνειο που τρέχει, καθότι το αυτοκίνητο το έχω στην κατοχή μου μόνο ένα χρόνο και εκκρεμεί η αποπληρωμή του. Η ασφαλιστική του μου αρνείται αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο αλλά με δάνειο και πληρώνω τρελά ποσά κάθε μέρα. Υπάρχει τρόπος να πιέσω έστω για αυτοκίνητο αντικατάστασης;

Νομικη προστασια και απαιτεις και τα 30αρια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...