Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οικογενειακως καναμε παρεα με αλλες 2 οικογενειες.Διακοπες μαζι κλπ

Καθε φορα σε ραντεβου εξω ή αν τους καλουσες σπιτι το ελαχιστο ηταν 45 λεπτα μεχρι και 1.30 ωρα.Βεβαια το ειχαμε συνηθισει και πηγαιναμε και εμεις κανενα μισαωρο αργοτερα αλλα παλι στησιμο τρωγαμε ,αφου καποιο κοροιδο επρεπε να παει να κρατησει το τραπεζι που ειχαμε κλεισει .Καποια στιγμη το ενα ζευγαρι καλεσε εμας και τους αλλους σπιτι.Η κορη μου ειχε προπονηση και καθυστερησε λιγο ,παιρνω τηλεφωνο και λεω θα αργησουμε ενα τεταρτο και η απαντηση ηταν "μην αργησετε γιατι τρωμε πιτσες και θα κρυωσουν" Προσεξτε δεν ειχαμε αργησει καν, γιατι πηρα τηλ ενα τεταρτο πριν το ραντεβου και αυτοι απλα επειδη ειχαν βρεθει νωριτερα ξεκινησαν να τρωνε.

Ακουσαν και οι δυο τα μπινελικια τους και ουτε ξαναμιλησαμε βεβαια.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικως off-topic:

Spoiler

Εχω κανονισει ενα φεγγαρι με φιλο, να βγουμε γυρω στις 21:00 να πιουμε μια μπυρα, λογω του οτι δουλευα εκεινη την ημερα και την επομενη επρεπε να ξυπνησω απο χαραματα. Εχω τονισει γνωριζοντας πως ο φιλος ειναι βαρδαζορης, πως δεν εχω περιθωριο να αργησω, επρεπε να κοιμηθω.

Παει 9, παει 9μιση, τον παιρνω τηλ και μου λεει "σε 5' ειμαι ετοιμος". Ψιλιαζομαι τη φαση οποτε βγαζω τα ρουχα, βαζω ενα καραφακι τσιπουρο και αραζω καναπε.

Με παιρνει τηλ στις 23:30 (! ! !) oπου εγω, χαϊδεμενος απο το τσιπουρο, ειχα σχεδον κοιμηθει.

Χωρις ιχνος υπερβολης, 2μιση ωρες μετα. Μου ζητησε τα ρεστα επειδη προφανως δε βγηκα κι εγω με τη σειρα μου τον καντηλιασα. Εκτοτε βρισκομαστε μονο σε κοινη παρεα.

Επεξ/σία από asemnos
  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αναλόγως.

Στον καφέ θα περιμένω λίγο αν υπάρχει ενημέρωση

Αν πρόκειται για ραντεβού σε εστιατόριο  ,το λιγότερο βρισίδι και να φροντίσει να καλέσει το εστιατόριο.

Δημοσ.

Μερικές φορές που τυχαίνει να πάω Θεσσαλονίκη να κάτσω για κάνα 2-3 μέρες, εκνευρίζομαι όταν κανονίζουμε 5 για καφέ, και ακόμα ετοιμάζονται και κάθομαι σαν τον μλκ σπίτι να περιμένω με το κινητό. Επειδή έχω 2-3 μέρες όλο κι όλο, σπαζομαι να χάνω έτσι ώρες. 

Κατά τ άλλα όταν σπούδαζα, είχα μάθει αναλόγως να αργώ και εγώ γιατί ήξερα ότι κάποιοι θα κάνουν μέχρι και μισάωρο παραπάνω. Σε έναν συγκεκριμένο του λέγαμε συνήθως 30 λεπτά νωρίτερα ότι θα βγούμε, για να είναι τελικά στην ώρα του :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Με τους φίλους/γνωστούς/γκόμενες είναι εύκολο, σηκώνεσαι και φεύγεις όταν νιώθεις οτι έχασες αρκετό χρόνο απο τη ζωή σου περιμένοντας τον/την αργοπορημένο/η, και αν παρεξηγηθεί σου.

Το θέμα είναι τι κάνεις όταν έχεις προπληρώσει για την παράσταση των 21:00 σε κάποιο θέαμα και στις 21:30 ακόμα δεν έχει ξεκινήσει; Σηκώνεσαι και φεύγεις, ξεκινάς μανούρα και ζητάς τα λεφτά σου πίσω ή κάνεις τον μ@λ@κ@ και περιμένεις υπομονετικά;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. 15 λεπτά δίνεις να περιμενεις.. 

4 ώρες πριν, Bakaneko είπε

Τηλέφωνο στα 10 λεπτά για να ρωτήσω αν είναι καλά και σε πόση ώρα φτάνουν. Ειδάλλως αναμονή 15-20 λεπτών κι αναχώρηση συνοδευόμενη από μήνυμα.

Πολυ αυστηροι.

Ζουμε στην Ελλαδα,ενα πραμα που μας χαρακτηριζει ειναι οτι δεν ειμαστε ποτε στην ωρα μας στα ραντεβου,και αναλογως κανουμε τα παντα την τελευταια στιγμη.

3 ώρες πριν, Xejolontas είπε

Στην χώρα της ασυνέπειας μη περιμένεις να εκτιμήσει κάποιος τον συνεπή

Ετσι ακριβως.

3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Πως γίνεται να ''τυχαίνει κάτι'' πάντα σε όσους καθυστερούν κατ'εξακολούθηση;

Ετσι ζουν τη ζωη τους,με δικαιολογιες.

Ειχα φιλο που οποτε κανονιζαμε κατι χαλαρο αργουσε το λιγοτερο μιση ωρα.
Απο ενα σημειο και μετα πηγαινα και εγω μιση ωρα αργοτερα,για να ειμαι καλυμενος,οχι σαν αντιποινα,αλλα ηξερα οτι δε θα ηταν εκει αν πηγαινα νωριτερα.

Με τον καιρο διορθωθηκε παραδοξως.

Το χειροτερο μου οταν συζηταω τετοια θεματα ειναι να λαμβανω ως απαντηση "Ε και τι επαθες" ή "Ε και τι εγινε;"

Μου λετε τι να κανω με την κοπελα μου,που εχει σηκωθει 2 ωρες νωριτερα απο την ωρα που ειναι να παει για δουλεια,και καταληγουμε να τρεχω μεσα στην κινηση για να προλαβω να την παω στην ωρα της στη δουλεια της; Ειμαστε 10 λεπτα μακρια και καταφερνει να ειναι ετοιμη παρα δεκα!!!

Να την αφησω μια μερα και να φυγω,για να παρει ταξι,να αργησει και να παρει τα χαμπαρια της;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Οικογενειακως καναμε παρεα με αλλες 2 οικογενειες.Διακοπες μαζι κλπ

Καθε φορα σε ραντεβου εξω ή αν τους καλουσες σπιτι το ελαχιστο ηταν 45 λεπτα μεχρι και 1.30 ωρα.Βεβαια το ειχαμε συνηθισει και πηγαιναμε και εμεις κανενα μισαωρο αργοτερα αλλα παλι στησιμο τρωγαμε ,αφου καποιο κοροιδο επρεπε να παει να κρατησει το τραπεζι που ειχαμε κλεισει .Καποια στιγμη το ενα ζευγαρι καλεσε εμας και τους αλλους σπιτι.Η κορη μου ειχε προπονηση και καθυστερησε λιγο ,παιρνω τηλεφωνο και λεω θα αργησουμε ενα τεταρτο και η απαντηση ηταν "μην αργησετε γιατι τρωμε πιτσες και θα κρυωσουν" Προσεξτε δεν ειχαμε αργησει καν, γιατι πηρα τηλ ενα τεταρτο πριν το ραντεβου και αυτοι απλα επειδη ειχαν βρεθει νωριτερα ξεκινησαν να τρωνε.

Ακουσαν και οι δυο τα μπινελικια τους και ουτε ξαναμιλησαμε βεβαια.

Ωραίο σενάριο για Οικογενειακές Ιστορίες :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μου λετε τι να κανω με την κοπελα μου,που εχει σηκωθει 2 ωρες νωριτερα απο την ωρα που ειναι να παει για δουλεια,και καταληγουμε να τρεχω μεσα στην κινηση για να προλαβω να την παω στην ωρα της στη δουλεια της; Ειμαστε 10 λεπτα μακρια και καταφερνει να ειναι ετοιμη παρα δεκα!!!

Να την αφησω μια μερα και να φυγω,για να παρει ταξι,να αργησει και να παρει τα χαμπαρια της;

Άμα δεν έχει στρώσει απ' το ότι τρέχει (και σένα μαζί) πανικόβλητη για να προλάβει στο παραπέντε, ε, τότε, ναι, της χρειάζεται ένα μικρό χουνέρι. Για κάποιους ισχύει το "εάν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις". Εκτός εάν ανήκει στους ανεπίδεκτους. 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mrs. Hyde είπε

Άμα δεν έχει στρώσει απ' το ότι τρέχει (και σένα μαζί) πανικόβλητη για να προλάβει στο παραπέντε, ε, τότε, ναι, της χρειάζεται ένα μικρό χουνέρι. Για κάποιους ισχύει το "εάν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις". Εκτός εάν ανήκει στους ανεπίδεκτους. 😛

Δουλευα καποτε ως διανομεας σε ενα μαγαζι το οποιο ηταν γενικα ολα χυμα,και καποιες φορες αργουσα 2-3 λεπτα,συνηθως μερες που εβρεχε ( δε συζηταμε να φευγω στην ωρα μου  φυσικα ) .

Καποια μερα που ειχαν φερει εναν καινουργιο διανομεα για εκπαιδευση,αργησα 5 λεπτα επειδη  εβρεχε αρκετα.Ο εργοδοτης θεωρησε καλο να με βαλει για δουλεια 1 ωρα αργοτερα ( πληρωνομασταν με την ωρα ) .

Εφυγα λοιπον και πηγα παλι να αραξω σπιτι για τη μια ωρα που θα περιμενα,για να σκεφτω με την ησυχια μου αν θελω να ξαναγυρισω κιολας :P

Θα τον παραδεχομουν αν το εκανε χωρις να εχει τον εκπαιδευομενο,να δουμε εκει ποσο μαγκας θα ηταν .

Απο τοτε δεν αργησα ξανα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά, εσύ ήσουν έτσι κι αλλιώς κύριος. Ο άλλος είχε το πρόβλημα. Καταλαβαίνω, όμως, το point σου. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Καλά, εσύ ήσουν έτσι κι αλλιώς κύριος. Ο άλλος είχε το πρόβλημα. Καταλαβαίνω, όμως, το point σου. 

Οπως λενε και στο χωριο μου, : You can't argue with the result.

Δεν αργησα ποτε ξανα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Εξαρτάται για ποιον λόγο είναι το ραντεβού, πόσα χρόνια γνωριζόμαστε και τι οικειότητα έχω, σε ποιο μέρος θα με περιμένουν, αν δεν θα είναι μόνο ένας αλλά παρέα. 

Ακριβώς. Ωστόσο, πιστεύω πως το να περιμένεις 15 (ή το πολύ 20) λεπτά είναι οκ. Οχι, όμως, να γίνεται συνέχεια αυτό. Εκτιμώ εν γένει τη συνέπεια στους ανθρώπους (δηλαδή, συνέπεια όχι μόνο στην ώρα αλλά και στο λόγο και στις πράξεις τους).

Παρ' όλα αυτά, αν καταλάβω ότι καποιος/α το έχει σύστημα να στήνει τους άλλους στα ραντεβού του/της, τότε θα εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου με ωραίο, αλλά σαφή τρόπο. 

7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Επεξ/σία από -Mikasa-
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...