Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσος είναι ο μέγιστος χρόνος στον οποίο είστε διατεθειμένοι να περιμένετε κάποιον/κάποια; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις στις οποίες θα ενημερώσει κάποιος εκ των προτέρων ότι κάτι συνέβη, αλλά όταν πηγαίνεις και περιμένεις σαν το μουλάρι μέχρι να σου κάνει την τιμή να εμφανιστεί ο άλλος.

Επίσης έχει διαφορά για εσάς αν είναι φιλικό ή ερωτικό ραντεβού;

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Πόσος είναι ο μέγιστος χρόνος στον οποίο είστε διατεθειμένοι να περιμένετε κάποιον/κάποια; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις στις οποίες θα ενημερώσει κάποιος εκ των προτέρων ότι κάτι συνέβη, αλλά όταν πηγαίνεις και περιμένεις σαν το μουλάρι μέχρι να σου κάνει την τιμή να εμφανιστεί ο άλλος.

Καλησπέρα.. 15 λεπτά δίνεις να περιμενεις.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Τηλέφωνο στα 10 λεπτά για να ρωτήσω αν είναι καλά και σε πόση ώρα φτάνουν. Ειδάλλως αναμονή 15-20 λεπτών κι αναχώρηση συνοδευόμενη από μήνυμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει όριο. Αν θες να περιμένεις περιμένεις, αν δε θες φεύγεις και ένα λεπτό μετά την ώρα που έχετε δώσει ραντεβού.

Παλιότερα ήμουν πολύ ιδιότροπος με αυτό καθώς πηγαίνω στα ραντεβού πάντα στην ώρα μου και πάντα περιμένω. Αλλά πλέον το χω κόψει. Δεν μιλάμε για περιπτώσεις που ναι ο άλλος αναίσθητος, αλλά και 15-20 λεπτά να αργήσει εντάξει σε όλους θα συμβεί

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. 15 λεπτά δίνεις να περιμενεις.. 

Στο τέταρτο ακριβώς σηκώθηκα και έφυγα και μετά από 25 λεπτά (!) με καλούσε να με ρωτήσει που βρίσκομαι. 

Το είπα σε κάποιους γνωστούς και μου είπαν πως εγώ είμαι ο περίεργος/ανυπόμονος κ.λπ.

Όχι, δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά. Έτσι όπως κοιτάζω εγώ να είμαι συνεπής/τυπικός το ίδιο επιθυμώ και από τους άλλους.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gatoskylo8 είπε

Στο τέταρτο ακριβώς σηκώθηκα και έφυγα και μετά από 25 λεπτά (!) με καλούσε να με ρωτήσει που βρίσκομαι. 

Το είπα σε κάποιους γνωστούς και μου είπαν πως εγώ είμαι ο περίεργος/ανυπόμονος κ.λπ.

Όχι, δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά. Έτσι όπως κοιτάζω εγώ να είμαι συνεπής/τυπικός το ίδιο επιθυμώ και από τους άλλους.

πριν φυγεις μπορουσες να στείλεις μηνυμα ή να καλέσεις  να ρωτας τι και πως.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Gatoskylo8 said:

Δεν είναι διαγωνισμός το ραντεβού ούτε κοιτάμε ποιος θα ταπωσει ποιον. Η ασυνέπεια του άλλου δεν δικαιολογεί την αγένεια την δική μας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

πριν φυγεις μπορουσες να στείλεις μηνυμα ή να καλέσεις  να ρωτας τι και πως.

Πως γίνεται να ''τυχαίνει κάτι'' πάντα σε όσους καθυστερούν κατ'εξακολούθηση; Γιατί κάποιοι άλλοι να είναι ακριβείς και πάντα στην ώρα τους;

Επίσης, επειδή είδα να αναφέρεται η αγένεια, θα ήμουν αγενής μόνο αν έπαιρνα τηλέφωνο και άρχιζα τα καντήλια. Αφού κάποιος σε προσβάλει και σε αφήνει να περιμένεις με τις ώρες στο κρύο/ζέστη και αφού εσύ νιώθεις θιγμένος, το λύνεις στη στιγμή και δεν ξαναασχολείσαι.

Ευτυχώς δεν έχω φτάσει (ακόμη) σε τέτοιο βαθμό απελπισίας ώστε να περιμένω κάποια με την προσδοκία πως κάποτε θα έρθει.

Μπλοκαρισμα και άντε γεια. Να πάει να στήσει κάνεναν άλλον μαλάκα από τους πολλούς που υπάρχουν.

Επεξ/σία από Gatoskylo8
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Πως γίνεται να ''τυχαίνει κάτι'' πάντα σε όσους καθυστερούν κατ'εξακολούθηση; Γιατί κάποιοι άλλοι να είναι ακριβείς και πάντα στην ώρα τους;

Επίσης, επειδή είδα να αναφέρεται η αγένεια, θα ήμουν αγενής μόνο αν έπαιρνα τηλέφωνο και άρχιζα τα καντήλια. Αφού κάποιος σε προσβάλει και σε αφήνει να περιμένεις με τις ώρες στο κρύο/ζέστη και αφού εσύ νιώθεις θιγμένος, το λύνεις στη στιγμή και δεν ξαναασχολείσαι.

Ευτυχώς δεν έχω φτάσει (ακόμη) σε τέτοιο βαθμό απελπισίας ώστε να περιμένω κάποια με την προσδοκία πως κάποτε θα έρθει.

Μπλοκαρισμα και άντε γεια. Να πάει να στήσει κάνεναν άλλον μαλάκα από τους πολλούς που υπάρχουν.

Οκ,whatever!

Δημοσ.

Εξαρτάται για ποιον λόγο είναι το ραντεβού, πόσα χρόνια γνωριζόμαστε και τι οικειότητα έχω, σε ποιο μέρος θα με περιμένουν, αν δεν θα είναι μόνο ένας αλλά παρέα. 

Οχι πως τα παραπάνω σημαίνουν πως αν κινούνται από το ένα προς το άλλο άκρο τότε είτε θα έχω τον άλλον στημμένο να με περιμένει είτε θα είμαι ακριβώς στην ώρα μου. Αλλά ναι αναλογα τις παραμέτρους αυτές δεν κάθομαι να αγχώνομαι να τρέχω και πηγαίνω πιο χαλαρός και με χρονική απόκλιση. 

Το πιο ακραίο που έχει γίνει είναι να περιμένω κάποιον παλαιό συμφοιτητη από την σχολή σχεδόν δύο ώρες. Δεν παίζει να το κάνω ξανά φυσικά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δημοσκοπηση γινεται εδω;

Αν σε εστησε καμια και θες συμβουλες πες το ξεκαθαρα , να αναλαβουν οι ειδκοι του ινσομνια σε αυτα τα θεματα :D

Δημοσ.

στα 20 λεπτα έχω φύγει.

συνηθως αυτοι που αργούνε τους το λέω απο πριν οτι θα εχω απομακρυνθει. (παράδοξο συνεχιζουν και αργουνε)

αν δεν τον ξερω τον αλλον θα περιμενω ισως και λιγο παραπάνω αφου τον πάρω ενα τηλέφωνο η με εχει ειδηοποιησει απο πριν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...