polemikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Οι Apple και Sony συνεργάστηκαν για μία σημαντική προσφορά προς τους κατόχους της παιχνιδοκονσόλας PlayStation 5: 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία streaming Apple TV+. Από την προσφορά μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι νέοι όσο και οι παλαιότεροι συνδρομητές του Apple TV Plus, συμπεριλαμβανομένου και των ελλήνων χρηστών. Το μόνο που χρειάζονται για να απολαύσουν δωρεάν για 6 μήνες την υπηρεσία streaming της Apple είναι να πατήσουν για να ανοίξει το Apple TV Plus app στο PS5 τους και να προχωρήσουν σε εγγραφή με το Apple ID τους αν δεν είναι ήδη χρήστες της υπηρεσίας. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος των 6 μηνών, οι χρήστες θα χρεώνονται -εφόσον το επιθυμούν- με την κανονική μηνιαία χρέωση των $4,99 για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υπηρεσία από την κονσόλα τους. Όσοι έχετε στην κατοχή σας το PlayStation 5, πηγαίνετε στο τμήμα «Media» στην αρχική οθόνη του γραφικού περιβάλλοντος της κονσόλας και κατεβάστε το Apple TV Plus. Η προσφορά ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου και λήγει 22 Ιουλίου του 2022, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να την ενεργοποιήσουν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation. Όσον αφορά στην υπηρεσία streaming της Apple, έχει πολλές -και θα έχει ακόμα περισσότερες σύντομα- ταινίες και σειρές, όπως το Mythic Quest. Στις 23 Ιουλίου ξεκίνησε η 2η σεζόν του Ted Lasso με τον Jason Sudeikis ενώ περιμένουμε με αγωνία τη σειρά Foundation που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Isaac Asimov καθώς και το σώου The Problem με τον Jon Stewart. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
vasiliskoutris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, makis269 είπε μια χαρά προσφορά ειναι !!! Ναι όντως μια χαρά, Αλλά αν βρίσκεσαι στην Αμερική και παίρνεις τον μισθό τους, εδώ και συνδρομή μετά και να πληρώνεις τις 8 στις 10 ταινίες έξτρα δεν νομίζω 1
Chris_BMW Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Το έχω εδώ και περίπου έξι μήνες.. Δώρο με το pro max .. Τίποτα άξιο του λόγου εκτός από Greyhound και “see” (σειρά) δεν έχω εντοπίσει για τα γούστα μου κάτι άλλο .. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Ted Lasso δείτε, δεν έχει και πολλά πράγματα που αξίζουν.
NotAliki177 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Θα έλεγα έξυπνη κίνηση για να έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια κόσμο... αλλά πραγματικά δεν ξέρω... και ο λόγος είναι ότι το target group κατά τεράστιο ποσοστό είναι gamers ανήλικοι ή εκεί 18-20 που δεν ενδιαφέρονται καν για υπηρεσίες τύπου netflix κλπ.
eko13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Wow θα παω να παρω playstation για να εχω τους 6 μηνες δωρο!! Απλ Τιβι = Τεντ Λασο. Καλες ειναι ολες αυτες οι υπηρεσιες αλλα ο κοσμος θα βαρεθει αν πρεπει να πληρωνει 5 και 6 διαφορετικες υπηρεσιες, θα καταληξει σε 1-2 οποτε θα γινει σφαγη... Αυτο που βλεπω ειναι οτι ανεβαινει και το Prime. Αν μεταγλωτισει και τα παλια (battlestar galactica κτλ) και κρατησει νορμαλ τιμη θα το βαλω... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από eko13 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Το πηρα για 6μηνο για 3 σειρες που θελω να δω και 3 ταινιες και μετα γεια σας
Kostasspil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Dinos_12345 said: Ted Lasso δείτε, δεν έχει και πολλά πράγματα που αξίζουν Άκυρο, λάθος σχόλιο έκανα 😋 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από Kostasspil
Backpacker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Έχει πολύ λίγες σειρές το Apple TV αλλά είναι όλες ποιοτικότατες. Ted Lasso-See-Morning Show-Tryin-For All Mankind-Defending Jacob και το αγαπημένο μου Mythic Quest είναι πάρα πολύ καλές σειρές. 1
Chocobo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Το έχω εδώ και περίπου έξι μήνες.. Δώρο με το pro max .. Τίποτα άξιο του λόγου εκτός από Greyhound και “see” (σειρά) δεν έχω εντοπίσει για τα γούστα μου κάτι άλλο .. Μια απο τα ίδια.Ένα μεγάλο ίσως το Defending Jacob. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από Chocobo 1
Que sera sera Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) θα αναγκαστω να κανω συνδρομη για την διαρκεια που θα δειχνει τραντορα. περαν αυτου δεν εχει κατι Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από Que sera sera
rical Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Θα έλεγα έξυπνη κίνηση για να έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια κόσμο... αλλά πραγματικά δεν ξέρω... και ο λόγος είναι ότι το target group κατά τεράστιο ποσοστό είναι gamers ανήλικοι ή εκεί 18-20 που δεν ενδιαφέρονται καν για υπηρεσίες τύπου netflix κλπ. Δεν ενδιαφέρονται για νετφλιξ, οι gamers "νέοι" ; το ακούσαμε και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα