Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Έχω το παρακατω build Msi z490 A-pro i510600k 3600mhz ram Ballistic... Προσπαθώ για overclcok 5.0 και δεν αντέχει θέλει πολύ ρεύμα πάνω από 1.400 και έχω θέμα με θερμοκρασίες......έχουμε κανένα να είχε το ίδιο θέμα να βοηθήσει η κάποιο να ξέρει;
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 ωραία εποχή αποφάσισες να ασχοληθείς να κάνεις overclock 😂με μέτρια μητρική, απόλυτα λογικό είναι να βλέπεις θερμοκρασία στο θεό
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε ωραία εποχή αποφάσισες να ασχοληθείς να κάνεις overclock 😂με μέτρια μητρική, απόλυτα λογικό είναι να βλέπεις θερμοκρασία στο θεό Έχω a/c από πάνω ακριβώς από το κουτί επίσης έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το συγκεκριμένο setup
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δεν ξέρω που τα έχεις διαβάσει αλλά συνήθως αυτές οι συχνότητες συνοδεύονται από καλές θερμοκρασίες δωματίου μαζί με το κατάλληλο κουτί και cooler
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε Δεν ξέρω που τα έχεις διαβάσει αλλά συνήθως αυτές οι συχνότητες συνοδεύονται από καλές θερμοκρασίες δωματίου μαζί με το κατάλληλο κουτί και cooler Δεν ξέρω ίσως δεν είναι και τ καλύτερο chip...Mx410 cougar εχω
hln3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Dimitris__Gr είπε Έχω το παρακατω build Msi z490 A-pro i510600k 3600mhz ram Ballistic... Προσπαθώ για overclcok 5.0 και δεν αντέχει θέλει πολύ ρεύμα πάνω από 1.400 και έχω θέμα με θερμοκρασίες......έχουμε κανένα να είχε το ίδιο θέμα να βοηθήσει η κάποιο να ξέρει; Είναι συνήθως θέμα silicon lottery. Με 10600Κ συνήθως είσαι 4.7-4.8 με λογικά voltages. Μην δινεις τοσο σημασία για 0.2 ghz. 4% διαφορά και αυτή μονο αν δεν μπουκώνει κάπου αλλού το σύστημα.
BabisTs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Dimitris__Gr είπε Έχω το παρακατω build Msi z490 A-pro i510600k 3600mhz ram Ballistic... Προσπαθώ για overclcok 5.0 και δεν αντέχει θέλει πολύ ρεύμα πάνω από 1.400 και έχω θέμα με θερμοκρασίες......έχουμε κανένα να είχε το ίδιο θέμα να βοηθήσει η κάποιο να ξέρει; κλείδωσε τον στα 4,9ghz ή στα 4,8ghz τότε .....όποιο νούμερο βρίσκεται πιο κοντά στο range του 1,35v max....προφανώς δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι που σου έκατσε Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από BabisTs
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Καλημέρα ναι φίλε έτσι όπως το λες είναι ευχαριστώ
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Dimitris__Gr είπε Καλημέρα ναι φίλε έτσι όπως το λες είναι ευχαριστώ Ριξε μια ματια και εδω γι αυτο που θελεις αλλα περιμενε κανα δυο ημερες θα βαρεσει 45αρια η θερμοκρασια και οσο θα δουλευουν τα aircondition αλλο τοσο θα αυξηθουν οι διακοπες ρευματος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, triplex1 είπε Ριξε μια ματια και εδω γι αυτο που θελεις αλλα περιμενε κανα δυο ημερες θα βαρεσει 45αρια η θερμοκρασια και οσο θα δουλευουν τα aircondition αλλο τοσο θα αυξηθουν οι διακοπες ρευματος τι λες να κανω ποια ειναι η γνωμη σου?
ICE-T Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, Dimitris__Gr είπε τι λες να κανω ποια ειναι η γνωμη σου? αφού σου είπε και το άλλο παιδί 4.7/4.8 και μια χαρά είσαι,το χειμώνα δοκιμάζεις καλύτερο OC 1
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, Dimitris__Gr είπε τι λες να κανω ποια ειναι η γνωμη σου? Αν εχεις θεματα θερμοκρασιας , η γνωμη μου ειναι (για να μη διαβαζω απο την αρχη οσα ειπωθηκαν) τον κλειδωνεις σε συγκεκριμενη και οχι ακραια συχνοτητα με ενα μικρο undervolt (σιγουρα θα χρειαστει) και τον αφηνεις εκει γιατι τις επομενες ημερες θα βρασει ολος ο τοπος απο τη ζεστη , αν θελεις κατι ακραιο γιατι δεν επαρκει ο συγκεκριμενος και δεν ψηνει μπριζολες , πουλα τον και πηγαινε σε μεγαλυτερο.........αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν εχεις θεματα θερμοκρασιας , η γνωμη μου ειναι (για να μη διαβαζω απο την αρχη οσα ειπωθηκαν) τον κλειδωνεις σε συγκεκριμενη και οχι ακραια συχνοτητα με ενα μικρο undervolt (σιγουρα θα χρειαστει) και τον αφηνεις εκει γιατι τις επομενες ημερες θα βρασει ολος ο τοπος απο τη ζεστη , αν θελεις κατι ακραιο γιατι δεν επαρκει ο συγκεκριμενος και δεν ψηνει μπριζολες , πουλα τον και πηγαινε σε μεγαλυτερο.........αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου. 4.8 me 1355v τον εχω τωρα και απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα απλα για να τον παει 5.0 σταθερα εκει εχω θεμα διοτι θελει πανω απο 1.400v και εχει λογικο να εχεις θεμα απο θερμο
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Dimitris__Gr είπε 4.8 me 1355v τον εχω τωρα και απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα απλα για να τον παει 5.0 σταθερα εκει εχω θεμα διοτι θελει πανω απο 1.400v και εχει λογικο να εχεις θεμα απο θερμο αδερφε αραξε , σε ειπα οτι θα βρασει ο τοπος απο τη ζεστη και σε ειπαν κι αλλα παιδια περιμενε και δοκιμασε το Σεπτεμβρη. Και αντε επιασες τα 5.0ghz , τι θα καταλαβεις. Οτι θελεις κανε εγω σ'εβαλα το λινκ να δεις και αν θες καντο. 1
ICE-T Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν εχεις θεματα θερμοκρασιας , η γνωμη μου ειναι (για να μη διαβαζω απο την αρχη οσα ειπωθηκαν) τον κλειδωνεις σε συγκεκριμενη και οχι ακραια συχνοτητα με ενα μικρο undervolt (σιγουρα θα χρειαστει) και τον αφηνεις εκει γιατι τις επομενες ημερες θα βρασει ολος ο τοπος απο τη ζεστη , αν θελεις κατι ακραιο γιατι δεν επαρκει ο συγκεκριμενος και δεν ψηνει μπριζολες , πουλα τον και πηγαινε σε μεγαλυτερο.........αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου. Δεν τα πιάνει το παλληκάρι έχει κολλήσει η βελόνα στο 5ghz σώνει και καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα