Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μου έσπασε δυστυχώς η οθόνη στο Samsung S10 μου. Στο τηλεφωνο που ρώτησα μου είπαν 277  έχει η οθόνη μαζί με καινουρια μπαταρία που πάνε σετ. Το κινητό το έχω σχεδόν 2,5 χρόνια. Πιστευετε οτι αξίζει να το φτιάξω η να πάω σε κάποιο άλλο κινητο σε αυτά τα χρήματα?

Δεν θέλω να δώσω περισσοτερα γιατί έχω σκοπό να πάρω το S22 όταν βγει. 

Δημοσ.

Αφού θες να πας στο  S22 καλύτερα πάρε ένα να κάνεις την δουλειά σου.

Με 277€ όλο και κάτι θα βρεις.

Εκτός αν θες Samsung.

Εκεί περιορίζετε το μπάτζετ σου σε μια σειρά Samsung A.

Δημοσ.

Υπαρχει και η λυση της ιμιτασιον οθονης, ή ανεπισημου μαγαζιου, σιγουρα θα βγει φθηνοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ρωτησω και σε ανεπίσημο κατάστημα να δω τι θα με πουν αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αδιάβροχοποίηση μετά. Το θέμα μου είναι με 300 ευρώ παιρνω κατι καλυτερο απο το s10 η να το φτιάξω? 

Δημοσ.

Ισως  poco f3 pro ειναι καλυτερο σε επεξεργαστη αυτονομια και οθονη για εμενα καλυτερα να μην το φτιαξεις για 300 ευρω ειναι σκεψου το 75% της αξιας που εχει .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 300 ευρώ πιστεύω ότι βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο S10, στη κατάσταση που ήταν το δικό σου και με υπόλοιπο εγγύησης.

Μπορείς συγχρόνως να το βάλεις αγγελία, όπως είναι π.χ. 60 έως 100 ευρώ και να πάρεις κάποια χρήματα από εκεί. Πιθανόν να βρεθεί κάποιος που να έχει τον τρόπο να το φτιάξει με αρκετά λιγότερα χρήματα από ότι εσύ ( τεχνικός κινητών, εργαζόμενος στην αντιπροσωπεία, κάποιος που θα βάλει μόνος του μία imitation οθόνη κ.α. ).

Μια ιδέα δίνω...μπορεί και να δουλέψει. Ποιος ξέρει;

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Καλησπερα μου έσπασε δυστυχώς η οθόνη στο Samsung S10 μου. Στο τηλεφωνο που ρώτησα μου είπαν 277  έχει η οθόνη μαζί με καινουρια μπαταρία που πάνε σετ. Το κινητό το έχω σχεδόν 2,5 χρόνια. Πιστευετε οτι αξίζει να το φτιάξω η να πάω σε κάποιο άλλο κινητο σε αυτά τα χρήματα?

Δεν θέλω να δώσω περισσοτερα γιατί έχω σκοπό να πάρω το S22 όταν βγει. 

Σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά μόνο για την οθόνη όταν με τα ίδια αγοράζεις ολόκληρο το κινητό μεταχειρισμένο! Όπως είπε κάποιος πιο πάνω, πουλά το όπως ειναι και βάλε άλλα 200 να πάρεις το ίδιο ή κάτι φτηνότερο μέχρι να βγει το s22.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...